BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 21 april 2020

Don Lino Viola wordt vervolgd door de links-progressieve-liberale vrijmetselarij

































Dit is Don Lino Viola, pastoor van de kerk San Pietro Apostolo in Gallignano, een gehucht van Soncino, in de provincie Cremona, Lombardije. Zondag celebreerde hij de Heilige Mis in aanwezigheid van ongeveer dertien gelovigen. Zodra de Mis begon, kwam de politie snel ter plaatse. Eén van de agenten liep recht naar het altaar en probeerde de Heilige Mis te verstoren. Don Lino wees hem af, stopte niet, en ging door tot het einde.

Don Lino Viola gaf na de Mis een verklaring af: "Ik ben beledigd in mijn waardigheid. Ik ben tachtig jaar, en méér dan vijftig jaar priester, maar nog nooit ben ik zo behandeld. Al tijdens de homilie zag ik de politie binnenkomen, maar ze onderbraken me pas op het moment van de consecratie, zonder enig respect".

"Het ministeriële decreet verbiedt Heilige Missen niet, zolang er maar geen 'drukte' is. We waren in totaal met vijftien, hielden afstand, met maskers en handschoenen. Slechts twee families en een andere dame waren aanwezig. De parochie moet boeten, ook al hebben we geen regels overtreden. We worden collectief gek. Hoe durven ze? Mijn kerk is elke dag open. Volgende week zondag ben ik er weer om de Heilige Mis te celebreren".


ZIE OOK:

De Pastoor van Gallignano zet de vertegenwoordigers van de Italiaanse vrijmetselaarsstaat op hun nummer. Bravo!

Link:


http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/04/de-pastoor-van-gallignano-zet-de.html


2 opmerkingen:

Anoniem zei

In Parijs vuurt politie traangas op anti-lockdown demonstranten. In Pennsylvania in de VS, lopen de demonstranten van de Kalasjnikov over straat.

Gisteren stond de prijs van olie futures op -$42 op een moment.

Vanmorgen stond de spot prijs voor fysieke olie op $20.00. Het allerlaagste ooit, in de 160 jaren geschiedenis. Vanavond was dat nog maar $12.00. Zo goed als gehalveerd.


Iemand die nog niet wil toegeven dat er heel vreemde dingen aan het gebeuren zijn heeft een zelfmoordbrief op zak. De economie herstellen gaat niet meer. Nu is het kwestie het beste te maken van een heel slechte situatie.

Deze lockdown begint te lijken op een slavenschip dat lek geslagen is, in een storm, maar de slavendrijvers weigeren de enkelketens los te maken, bang wat de slaven zouden doen.

Wat als die slaven eens mee zouden werken om het schip en daarmee hun eigen leven, maar ook het leven van de slavendrijver te redden? Ondenkbaar, niet?



Anoniem zei

Dit afrijselijk video-filmpje is reeds in de hele wereld verbreid.
De doorgeknalde politie onder vrijmetselaarsleiding wordt daar helemaal ten voeten uit getoond: de dictatuur van de new-age-mentaliteit, ten allen prijze met geweld doorgezet.
Voor een paar dagen werd in Oostenrijk door een hysterische politieman mt scherp geschoten op een man, die de regels van de social distancing niet gevolgd had en wegliep.
Hier werd alzo een de facto gezonde (zonder covid19- hij had een zeer goede longfunctie LOL)
op de vlucht bijna in de rug geschoten (hoewel hij natuurlijk zo geen mens kon infecteren en juist erbij was, "distance" te maken LOL).
De staat is helemaal zot geworden.
En Jan Jambon is daar verantwoordelijk voor.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------