BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 19 april 2020

"trustWHO": een film over de verborgen en malafide praktijken van de WHO naar aanleiding van de Mexicaansegriep-pandemie


'Experts' werken massaal voor de farmaceutsiche industrie en hun adviezen zijn dus niet neutraal, maar enkel maar gericht op het verkopen van vaccins.




Ook Marc Van Ranst is in hetzelfde bedje ziek


Voor zijn aanpak van de Mexicaansegriep-pandemie in 2009 kreeg Van Ranst kritiek van de Belgische Vereniging van Artsensyndicaten (BVAS), die hem verweten de "fouten van zijn chaotische beheer" af te schuiven op de artsen en slecht te communiceren met de apothekers. Volgens Van Ranst zouden huisartsen zich gedragen als "zakkenrollers die zich verrijken door de vaccinatie te laten betalen als een gewone consultatie". Deze uitspraak plus de miscommunicatie zorgden ervoor dat de BVAS in oktober van datzelfde jaar zijn ontslag eiste. Hier werd geen gehoor aan gegeven: minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx bevestigde haar vertrouwen in Van Ranst.

In het Franse maandblad Politique magazine van november 2010 werd Marc Van Ranst genoemd als een van de vijf experten van het wetenschappelijk comité van het Interministerieel Commissariaat Influenza, die het GlaxoSmithKline-vaccin tegen het Mexicaans griepvirus H1N1 hadden aanbevolen bij de federale overheid, die een financiële link hadden met datzelfde farmabedrijf. Volgens het artikel zou er bij de toekenning van het leveringscontract, dat verliep zonder openbare aanbesteding, bijgevolg sprake zijn van een belangenconflict. Sommige van de experts kregen daadwerkelijk een vergoeding als consultant voor het bedrijf, anderen ontvingen onderzoeksgelden van GSK. (belga/ep)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

DE CHINESE COMMUNISTISCHE PARTIJ HEEFT OPZETTELIJK HET VIRUS OVER DE HELE WERELD VERSPREID

De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) wordt zwaar bekritiseert omwille van haar response op het CCP Virus. (Chinees Communinistische Partij Virus, oftewel SARS-Cov-2, wat Covid-19 veroorzaakt – oftewel CCP Syndroom)

Het probleem is de Chinees Communistische Partij, die in de voorbije jaren heel veel invloed heeft verworven in het beleid van de Verenigde Naties, en haar agentschappen. We mogen niet uit het oog mogen verliezen, dat de WHO een agentschap van de Wereldbank is.

De directeur generaal van de WHO is Tedros Adhanom Ghebreyeus, een voormalig lid van de Etheopische Maoistische Partij, die zijn positive aan de WHO verworven heeft door het toedoen van de CCP.

De directuer generaal van de VN is ook een communist.

TIJD VOOR EEN TIJDSLIJN.

November 2019 --- het CCP virus duikt op in Wuhan en verspreidde zich over China.

31 december 2019 --- Taiwan, dat haar oor een beetje dichter aan de grond heeft, begint reiziegers uit China te testen. En Taiwan maakt melding van het CCP virus bij de WHO, o.a. dat zorgverleners in China ziek warden. Een bewijs van mens-naar-mens infectie. De WHO negeert deze informaite.

Maar dan Taiwan is geen lide van de WHO, omdat de VN Taiwan niet als onafhankelijk land beschouwt. En indien Taiwan iets officieels aan de wereld wil melden moet dat – volgens een directief van de VN – via de VN missie in China gebeuren.

2 januari 2020 – inwoners van Wuhan worden zeer ongerust over de verspreiding van een virus, en paniek-kopen die dag alle apotheken in Wuhan leeg. Het Gezondheidscommissariaat van Wuhan heeft uitdrukkelijk verboden dat geen enkele medische informatie gedeeld mocht worden. Op 1 januari zijn 8 zorgverleners en dokters opgepakt door politie omwille van het verspreiden van medische informatie… sorry “geruchten”, volgens de officiële CCP woordvoerder. De WHO deed niets.

3 januari – de WHO krijgt een eerste melding vanwege de CCP van 44 gevallen, 11 ernstig.
5 januari – de WHO rapporteert een uitbraak van “longontsteking van ongekende oorsprong”. Geen maatregelen gaf geen advies omtrent reizigers van en naar Wuhan, integendeel, ten gevolge van meldingen van verschillende dokters in Wuhan van een “cover up”, adviseert de WHO, geen acht te geven aan die geruchten.

12 januari – de WHO meldt dat mens-naar-mens infectie niet mogelijk is. Ondertussen had Taiwan reeds een fact-finding missie naar Wuhan gestuurd die zorgwekkende siuaties gezien hebben, gerapporteerd door de BBC, via Dr. William Stanton, vice president van Universiteit in Taiwan e nook voormalig VS ambassadeur in China.

17 januari – de WHO brengt kort bezoek aan Wuhan. De V.S. begint screening in 3 luchthavens in de V.S. waar de meeste reizigers uit Wuhan aankomen, in de daaropvolgende dagen uitgebreid naar meerdere luchthavens.

Anoniem zei

20 januari – CCP bevestigt mens-naar-mens infectie.

23 januari – Wuhan lockdown begint. Maar de WHO meldt dat er geen reden tot ongerustheid nodig is, omdat er geen gevaar bestaat voor een uitbraak van het virus. Meldingen van het virus begin de wereld rond op te duiken.

26 januari – Taiwan sluit haar luchthavens voor reizigers uit China.

28 januari – De WHO directeur generaal Tedros bezoekt Wuhan en roept de wereld op “kalm te blijven”, en het “volle vertrouwen” te hebben in de handhaving van het virus door de CCP – aldus de CCP nationale pers.

1 februari – Trump sluit zijn grenzen voor reizigers uit China.

3 februari – Tedros bekritiseert Trump dat hij zijn grenzen gesloten heeft. En benadrukt dat maatregelen die handelsverkeer en personenvervoer in gevaar brengen niet nodig zijn.

20 maart – Tedros tweet dat China geen nieuwe besmettingen heeft. Terwijl klokkenluiders in China bevestigden dat alle cijfer uit China door de CCP vervalst waren. Maar Tedros is vol lof voor de “transparantie” vanwege de CCP.

10 april – als je meer wil weten over die transparantie, bezoek de webstek van de “Victims of Communism” (een organisatie van de Amerikaanse overheid) voor elk laatste detail over de cover up.

“The WHO has abdicated its responsibility to the entire world population in order to carry water for the Chinese Communist regime,” the foundation’s executive director, Marion Smith, said in a release.

Anoniem zei

Meer over Tedros

Voormalig lid van het politburo van het Tigray People’s Liberation Front, een maoistische organisatie die in de jaren 1980 een guerrilla oorlog gevoerd heeft, tegen het Megistu regime in ethopië in de jaren 1980.

Herinner je je nog Belgische vrachtvliegtuigen die voedselpakketten uitwierpen over Ethiopië tegen de hongersnood ten gevolge van die oorlog. En Live Aid. Bono en Geldof die liedjes zongen tegen de honger. “Do they know it’s Christmas time at all?” Wel; Tedros was niet ver verwijderd in de oorzaak van die hongersnood.

De Tigray ideologie is vrijwel identiek aan Noord Korea vandaag.

Na de val vanhet Soviet Blok in de jaren 1990, verloor het regime haar financiële steun en de Tigray partij nam over. Aan de oppervlakte voerden ze democratische hervormingen in, maar bleven maoist.

Tedros, een voormalige minister in het Tigray regime onderhield nauwe banden met de CCP, en omarmde de “Belt and Road” intiatieven van de CCP in Ethiopië.

Tedros kreeg de job bij de WHO, met sterke steun van de CCP, ondanks aantijgingen dat hij 3 uitbraken van Cholera in Ethiopië verzwegen heeft, als minister van gezondheid in Ethiopië.

Anoniem zei

Marc Van Ranst geprotegeerd door Laurette Onckelinckx.
Potverdorie.
De "Mexico-griep" alias "Varkensinfluenza" zakte overigens als een slechte soufflé inmekaar toen Mexico zijn veto tegen deze naam stelde (dreigement van een bestorming van de grens met de USA) en aan de andere kant de boerenlobby zijn varkens verdedigde en zich tegen de tweede naam verzette).
Wat een vieze bende.

Anoniem zei

18 oktober 2019

The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated areas where public/private partnerships will be necessary during the response to a severe coronavirus pandemic in order to diminish large-scale economic and societal consequences.

Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Johns_Hopkins_Center_for_Health_Security#Event_201

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------