BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 8 april 2020

Doodsoorzaak in woonzorgcentra: Covid-19 of morfine?


De Belgische minderheidsregering met volmachten pleegt een nooit geziene hold-up op de fysieke en mentale gezondheid van de bevolking


De Belgische staat heeft 11 miljoen burgers thuis opgesloten waardoor zij economisch worden gewurgd. Eén op drie kmo's riskeert door een gebrek aan eigen vermogen de crisis niet te overleven als de lockdown nog langer duurt. Dat beweert Belfius op basis van onderzoek bij 19.000 typisch Belgische bedrijven.

De volgende hallucinante cijfers raakten enkele uren gelden bekend: Tot nog toe zijn er in Vlaanderen in totaal 619 bewoners van woonzorgcentra vermoedelijk aan het coronavirus overleden. Dat cijfer heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) bekendgemaakt in het Vlaams Parlement. Deze cijfers zijn ronduit schandalig en Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) zou onmiddellijk ontslag moeten nemen.

Na vragen van de oppositie gaf de minister toe dat er een onderrapportering is geweest, maar hij ontkent dat er sterfgevallen bewust onder de mat zijn geveegd. Oppositiepartij SP.A is kritisch voor de aanpak van Beke. Zo is de SP.A er niet over te spreken dat er maar zo'n 200 zieke rusthuisbewoners naar het ziekenhuis zijn overgebracht op meer dan 600 overlijdens.

Intussen vernemen we, dat een positieve test voor COVID-19 voor ouderen in een woonzorgcentrum min of meer gelijk staat met een doodvonnis. In een oogwenk worden ze in het rusthuis op palliatieve zorgen gezet en aan de morfine gehangen.

De overheid faalt hier over de hele lijn. Niet alleen werden de laatste decennia tientallen ziekenhuizen gesloten en honderden ziekenhuisbedden geschrapt met als gevolg dat de bevolking nu opgesloten thuis zit, omdat er een tekort aan ziekenhuisbedden dreigt. Wat hebben al die 'besparingen' van de voorbije decennia uiteindelijk opgeleverd als we nu aan de rand van de afgrond komen te staan?

De opeenvolgende Belgische regeringen hebben zich totaal onverantwoordelijk gedragen. Het is ronduit schandalig dat oudere mensen nu zelfs niet meer naar een ziekenhuis worden afgevoerd.

Dit betekent, dat de cijfers van de nieuwe ziekenhuisopnames totaal FAKE zijn. Ze zijn totaal kunstmatig en gemanipuleerd omdat men gewoon weigert om de zieke ouderen op te nemen.

Maar ook de centra waar mensen met een verstandelijke beperking worden opgevangen, trekken aan de alarmbel. Lang niet overal is er voldoende beschermingsmateriaal om personeel en bewoners te beschermen tegen Covid-19. Voor de bewoners zelf is het ook niet gemakkelijk. Vaak begrijpen ze niet wat er precies aan de hand is.

Is hier sprake van een sociaal-darwinistisch/nazistische holocaust?

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------