BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 27 april 2020

Het Italiaanse parlementslid Vittorio Sgarbi hekelt de statistische fraude met de COVID-19-doden: "96,3% stierf niet aan COVID-19 maar aan andere pathologieën"





Vittorio Sgarbi hekelt de sluiting van 60% van de bedrijven in Italië omwille van de 25.000 vermeende COVID-19-doden, waarvan het Italiaanse Hoger Instituut voor Gezondheid zegt, dat 96,3% NIET stierf aan COVID-19 maar aan andere pathologieën. Dat betekent, dat er slechts 925 mensen zijn gestorven aan het virus, 24.075 zijn gestorven aan andere dingen.

Vittorio Sgarbi zegt dat er valse statistieken worden gebruikt om de Italiaanse burgers te terroriseren en een dictatuur te vestigen. Hij legde zijn verklaringen af ​​op de avond van de 25ste april, die de bevrijding van Italië door de geallieerde machten in de Tweede Wereldoorlog viert.

Vittorio Sgarbi is lid van de Forza Italia van Emilia Romana. Het hoofd van zijn partij is Silvio Berlusconi.


HIER IS EEN NEDERLANDSE VERTALING VAN HET TRANSCRIPT


De toespraak van parlementslid Vittorio Sgarbi in de sessie van de Italiaanse Kamer, vergadering nr. 331 van vrijdag 24 april 2020 betreffende de goedkeuring van het ‘Cura Italia’-decreet.

"We staan ​​aan de vooravond van 25 april en we moeten verenigd zijn tegen dictaturen en verenigd zijn in de waarheid. Laten we de Kamer niet tot het 'Huis der Leugens' maken: niet op 26 februari, maar op 9 maart zei de wetenschap, de wetenschap die hier wordt ingeroepen, dat het virus niet méér was dan een griep. Die wetenschap heeft deze regering geïnspireerd.

Er wordt gezegd, er is gezegd - het is gedocumenteerd - er is gezegd, "lieg niet!". Vertel dan ook de waarheid, maak deze Kamer niet tot de 'Kamer van Leugens'. Hier geldt tenminste het principe van Giambattista Vico: verum ipsum factum. En dan, je hebt de cijfers gehoord en gegeven, ik wil ze ook geven: geen D'Attis, geen Pagani; zeg dan hier ook niet 25.000 doden, het is niet waar! Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. Volgens de gegevens van het Hoger Instituut voor Gezondheid stierf 96,3% aan andere ziekten.

Dit zijn precies de gegevens, de cijfers, en de cijfers zeggen dit. Het is de waarheid! Ga ze lezen! Ga ze lezen! Ik heb ze allemaal gelezen! 96,3% stierf aan andere ziekten, zei het Hoger Instituut voor Gezondheid. Als je het niet weet, bestudeer ze!

Terwijl Italië een rode zone was, zat hier iedereen zonder mondmasker. Vandaag wordt Basini beschuldigd omdat hij geen masker wil dragen. Jullie zijn belachelijk. Jullie dragen pas een mondmasker sinds eergisteren: zo is het! In Duitsland werken de economie, de gezondheidszorg en de scholen vanaf 4 mei weer helemaal normaal. We zijn de staat met de minste rechten in Europa. Duitsland heeft daadkracht getoond en de juiste reactie, we worden hier opnieuw vernederd door Duitsland, zelfs ziek zijnde. We hebben 60% van de bedrijven gesloten. Ik geef de cijfers, beste Trizzino, ga ze bekijken.

Het is nu duidelijk dat ik de eerste was die opriep tot sluiting van het Parlement; vandaag zijn we hier allemaal in vermomming, de vorige keer was er alleen Dall’Osso; er waren er maar weinig die een mondmasker droegen, en vandaag word je erop aangesproken als je het niet draagt. Nou, juist omdat de waarheid het belangrijkste is, moeten we de echte cijfers geven, laten we niet blijven liegen.

Er zijn zeker sterke gegevens. Ik lees ze hier ook, Trizzino: 56% in Lombardije, 14% in Emilia, 8% in Piemonte, 5% in Veneto. We kunnen ons niet voorstellen uniforme regels toe te passen met zulke ongelijksoortige epidemiologische gebieden. Dus ik zeg: laten we hier tenminste de waarheid vertellen, laten we ons meten aan Duitsland, laten we in vrijheid verenigd zijn tegen huichelarij en leugens, tegen vervalsingen, tegen de valse cijfers die worden gegeven om de Italianen te terroriseren. De 25.000 doden stierven, zoals professor Bassetti zei, aan hartaanvallen, kanker en andere ziekten.

Laten we de doden niet gebruiken om Italië te vernederen, laten we ze niet gebruiken om de burgers vals nieuws te geven! Geef de cijfers, bekijk ze, en ik daag je uit, Trizzino, aan een erejury om naar de cijfers te kijken ...

Ik zei gewoon dat ze allemaal cijfers geven, maar laten we géén valse cijfers geven. In Italië stierven géén 25.000 mensen als gevolg van het Corona-virus. Het is niet waar! Het is een manier om de Italianen te terroriseren en een 'dictatuur van toestemming' op te leggen: Het is belachelijk!"

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------