BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 4 april 2020

Oproep aan alle Rooms-Katholieke Priesters


Beste Broeders,

Degene die contact met u opneemt en u schrijft, is mogelijk de kleinste van uw broeders en ook de minst geschikte om u een bericht van Boven te geven.

Er is geen tijd meer om zich terug te trekken uit de 'valse kerk'. U krijgt een laatste, kostbare prorogatie aangeboden, die duurt tot 12 april, het Hoogfeest van de Opstanding van de Heer.

De mensheid is de Eindtijd ingegaan. De zonde van afgoderij begaan door Bergoglio, die toestond, dat er heidense en satanische afgodbeelden in het Vaticaan werden opgesteld, heeft officieel het begin aangekondigd van de Kastijdingen van Boven, die al vele malen zijn voorspeld, zowel in Fatima als bij andere verschijningen.

De Heilige Schrift spreekt vaak over de Eindtijd en over het conflict tussen goed en kwaad, met
de komst van de antichrist en het koninkrijk van verderf. Laat niet toe, dat de stemmen van de leken en zelfs van de atheïsten het begrijpen, terwijl de herders doen alsof zij het niet begrijpen!

Ik ben hier om degenen onder jullie te smeken, en jullie zijn niet met weinigen, die mijn opeenvolging van gebeurtenissen hebben gevolgd op de één of andere manier gedurende deze jaren.

Ik ben door God gezonden op een belangrijke missie. Geloof mij, zelfs alleen standvastig in de beproevingen die ik tot nu toe heb doorgemaakt en gemanifesteerd: de tijd is voorbij!

Voor degenen onder u die twijfels koesteren over de geldigheid van de verkiezingen in 2013, die Benedictus XVI nog steeds als de Heilige Vader beschouwen, die zich bewust zijn van de afvallige en meervoudig-ketterse dwalingen van de 'valse kerk', vraagt ​​de Heilige Maagd u in haar laatste oproep: KOM NAAR BUITEN!


Kom naar buiten, mijn beste Priesters.

Neem een ​​video op of stel een ander openbaar gebaar om duidelijk te maken, dat u niet meer in
gemeenschap bent met de valse paus, de voorloper van de antichrist, en dat u vanaf nu publiekelijk (omdat velen van jullie het al privé doen) zal celebreren in gemeenschap met Benedictus XVI.

Onze hemelse Moeder zegt: Ziet u niet hoeveel mensen er sterven? Ziet u niet het begin van de beloofde Wereldwijde Waarschuwing? Wat houdt u nog steeds tegen?

U gaat alles verliezen als u niet beslist, maar u zult uzelf ook verliezen als u blijft vasthouden aan
de angst om iets te verliezen, terwijl de adem van de Apocalyps de wereld in een woestijn verandert.

En, ziet u de tekenen van de tijd niet? De kerken zijn gesloten, de Mis wordt in de besloten kring van huizen gevierd, de Sacramenten zijn verboden, het Sint-Pietersplein is leeg, kortom, de Katholieke Kerk is een woestijn geworden. Zoals Jezus in Lucas 21:22 zegt: "Want dat zijn dagen van wraak; en alles wat er geschreven staat, zal in vervulling gaan."

Wilt u blind blijven in het licht van de tekenen van de tijd? Onthoud alstublieft het Woord van de
Heer: "Ziet naar de vijgenboom en alle andere bomen; zodra gij ze ziet uitbotten, dan weet gij ook, dat de zomer nabij is. Zo ook, wanneer gij dit alles ziet, weet dan, dat het Koninkrijk Gods nabij is. (Lucas 21:29-31)


Geliefde Broeders,

Ik nodig u uit om officieel binnen te treden in de Vereniging van Mariale Priesters die in communie zijn met Paus Benedictus XVI.

U zult uzelf en de zielen die u zijn toevertrouwd, redden.

Er is geen tijd meer.

Deze crisis zal spoedig eindigen, maar het zal slechts een interval zijn.

Het is nodig om het kleine Katholieke Rest beter te verdichten rond Paus Benedictus, die al langzaam op weg is naar God.

Dan, net op het moment dat het huidige pandemische virus in de vergetelheid dreigt te raken, zullen nog een andere vreselijke kastijdingen komen.

U weet allemaal dat ik als gek werd beschouwd, en toch heeft alles wat ik in de afgelopen drie jaren heb geprofeteerd, tot nu toe, zich voor uw eigen ogen afgespeeld.

Kom naar buiten!

Het moment is aangebroken, stel niet langer uit. Het is de laatste kans van boven. Vóór 12 april.

Na die datum wordt ook u gemarkeerd met het teken van het beest.

De Heilige Maagd wacht op u...

Hoe dan ook, zult u God niet kunnen vertellen, dat u niet was gewaarschuwd, zelfs niet als het instrument dat Hij heeft gebruikt, dat wil zeggen ikzelf, het minst gepaste is en het meest lastige. Maar dit is de logica van God.

Ik zal voor u bidden, vergeef me alstublieft en zegen me, maar geloof me vooral.
Kom ten slotte naar buiten!

Uw broeder in Christus,

Don Minutella.



Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------