BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 27 april 2020

Prof. Dr. Klaus Püschel verklaart, dat tot op heden, géén één van de vermeende corona-doden in Hamburg aan Covid-19 is overleden

Forensisch arts van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf (UKE), Prof. Dr. Klaus Püschel verklaart, dat uit al de autopsieën op mensen die mét Covid-19 zijn overleden, blijkt, dat zij zijn overleden aan andere ziekten





"Elk afzonderlijk geval"


Op woensdagmiddag van vorige week hadden Prof. Dr. Klaus Püschel en zijn team autopsies uitgevoerd op 95 vermeende COVID-19-slachtoffers, waaronder 55 mannen en 40 vrouwen met een gemiddelde leeftijd voor de mannen van 79 jaar en 81,8 jaar voor de vrouwen. 

'In elk afzonderlijk geval' vonden de forensische artsen 'meerdere reeds bestaande aandoeningen'. De doodsoorzaak was meestal een luchtweginfectie, een longinfectie, een longembolie of een combinatie van alle drie. De meest voorkomende reeds bestaande aandoeningen die door de pathologen werden gevonden, hadden betrekking op het cardiovasculaire systeem of de longen.

De bevindingen tonen duidelijk aan dat mensen met multimorbiditeit een acuut risico lopen wanneer ze met het corona-virus in contact komen, omdat patiënten met multimorbiditeit tegelijkertijd lijden aan twee of meerdere ziekten. Deze ziekten moeten chronisch zijn, wat betekent dat ze lang aanhouden, niet spontaan verdwijnen en zelden volledig genezen worden. Multimorbiditeit neemt toe met de leeftijd. Vergeleken met mensen met één of geen chronische ziekte lopen mensen met multimorbiditeit een groter risico op functionele achteruitgang, een slechtere levenskwaliteit, een groter gebruik van de gezondheidszorg en een hoger sterftecijfer.

Multimorbiditeit vormt een uitdaging voor het ‘één-ziekte’-standpunt dat momenteel in de gezondheidszorg wordt ingenomen, het voorschrijfgedrag, het medisch onderzoek en het medisch onderwijs. Modellen voor de behandeling van patiënten met multimorbiditeit zullen moeten steunen op het idee van ‘behandeling van mensen, niet van ziekten’.  Dit vereist een meer gecoördineerde aanpak tussen de verschillende gezondheidswerkers, waarbij ook met de sociale behoeften rekening wordt gehouden.

Prof. Dr. Klaus Püschel zegt: "In wezen is COVID-19 geen probleem voor kinderen of de normale, gezonde bevolking". Bovendien is de fysieke conditie van elk individu een belangrijkere factor dan de leeftijd, zegt hij. "Leeftijd alleen is geen ziekte. Ouderen hebben meer kans op ziekten, maar de omvang van reeds bestaande aandoeningen is relevant", zegt Püschel.

'We hebben gezien dat intensieve zorg voor zwaarlijvigen moeilijker is', zegt hij, 'en als het gaat om chronische longziekte, worden rokers vaker getroffen.'

Hij zegt dat er onder de overledenen een aantal mensen zijn die tussen de 50 en 60 jaar oud waren. "Het waren geen goed geconditioneerde atleten, maar mensen met ernstig overgewicht", zegt hij, eraan toevoegend dat ze ook leden aan arteriosclerose, een veel voorkomende aandoening bij obesitas.

1 opmerking:

Anoniem zei

De ganse mainstream-pers, de luide en zeer domme regeringspolitiekersuitspraken, het censureren van websites (Facebook is daarin een grote specialist), het negeren door de televisie van Prof. Küschel: het heeft alles niet mogen baten.
Voor 6 dagen veranderde het Robert-Koch-Institut in Berlijn dan zijn website en haalde het verbod/totale afwijzing van autopsies van he net.
Plots vrdween de chef van het RKI en dierenarts Lothar Wieler van de tribune en komt nu zijn vice-chef voor de babbelséances voor de pers.
Werkelijk curieus.
Ondertussen was een bericht uit het pathologisch instituut van Basel gepublicerd, die in het geheim ook autopsies hadden uitgevoerd en zorgvuldig bestudeerd hadden.
De pathologie van Basel bevestigde de vondsten van Prof. Dr. Küschel van Hamburg.
En in de USA lopen de onderzoekingen op volle toeren.
Voltreffer.
De politiek is hysterisch op de kar van doemdenkers-virologen gesprongen, heeft een massasterven in de homes toegelaten en wil nu totaal verbijsterd de onzinnige uitgaansbeperkingen niet eens direct opheffen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------