BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 29 april 2020

De ongrondwettelijke quarantaine-maatregelen zijn direct verantwoordelijk voor de oversterfte in de woonzorgcentra


Mensen in woonzorgcentra in lockdown zijn eenzaam en alleen, er is minder personeel, kalmeringsmiddelen, morfine en andere pijnbestrijdingsmiddelen of erger (palliatieve 'zorgen', sedatie, euthanasie...) worden snel toegediend. Medicatie (zoals antibiotica die de weerstand verminderen) en het in bed liggen, leiden direct tot longontstekingen (hypostatische pneumonie). Bij hypostatische pneumonieën zakt het bloed in de longen naar beneden. Maar ook door verslikkingen als gevolg van een verkeerde houding in bed kunnen longontstekingen (verslikkingspneumonieën) ontstaan. Ouderen moeten dus uit bed, men moet voldoende bewegen en hoesten. Maar, er is geen personeel en geen familie om de ouderen te mobiliseren.

Bedlegerige en inactieve mensen, of zij die pijn hebben bij het ademen, of mensen die uit een narcose komen na een operatie, ademen vaak te oppervlakkig. Zij ademen niet goed door en hoesten niet voldoende op, zodanig dat zij de kans lopen op een hypostatische pneumonie. Een hypostatische pneumonie is een longontsteking die ontstaat door ophoping van slijm in de bronchiën en hypostase (bloedophoping) in het longweefsel. Door de verstopping van de bronchiën met slijm kan ook atelectase ontstaan. De longblaasjes ontplooien zich hierbij niet meer en het aangetaste gedeelte is blijvend uitgeschakeld.

Het Stalingrad in de woonzorgcentra is helemaal op het conto van de Belgische politici zoals een Sophie Wilmès, een Maggie De Block en een Wouter Beke en aan hun 'virologische experten en epidemiologen' à la Van Ranst en Van Gucht te schrijven. De veeartsen-virologen en veeartsen-epidemiologen behandelen gelokaliseerde infectiehaarden steeds door onmiddellijke uitroeiing van de betroffen veestapel en van alle andere dieren in een veiligheidsperimeter er rond.

De prullerige 'quarantaine' van de woonzorgcentra en van de klinieken en het vastzetten nu van deze mensen in gevangenschap leiden door het 'uitdoofscenario' tot een massasterfte onderen de oudere bevolkingsgroepen. Het gijzelen van de gezonde bevolking heeft daarmee niets te maken. Het maakt de economie kapot, ontwricht het familiale en persoonlijke leven, voert tot analfabetisme bij de sociaal zwakste lagen van de bevolking en leidt tot kindermisbruik en vrouwenmishandeling. En dat alles om Marc Van Ranst zijn goesting te geven.


Belgische staat behandelt de bevolking als vee: "Blijf in uw kot"

Cfr. de bestrijding van epidemische veeziekten


Epidemische veeziekten zijn in staat een groot deel van de veestapel in het dichtbevolkte gebied ziek te maken of te doden. Vaak kost het bestrijden van de ziekte meer dierenlevens dan de ziekte zelf.

Vervoersverbod

Bij de eerste tekenen wordt vaak een vervoersverbod afgekondigd. Hoe meer de beesten nationaal en internationaal vervoerd worden, des te meer kans lopen ze de kans besmet te worden. Dit vervoersverbod geeft vooral problemen voor de vleessector; omdat de stallen overvol raken.


Ruimen

In een afgesproken straal rondom een besmet bedrijf worden bij het ruimen alle vatbare dieren gedood.


Vaccineren

Exportlanden is er veel aan gelegen om bekend te staan als ziektevrij. Door de gehele veestapel in te enten, kan men de goede naam kwijtraken. Daarom waren er allemaal vaccinatieverboden door de EU uitgevaardigd.


Het mondmasker is hét symbool van de corona-dictatuur!



5 opmerkingen:

Anoniem zei

Religieuze vervolging in tijden van Corona

Een beeld vol contrasten. In de V.S. zijn er gepassioneerde protesten tegen de lockdown, vanwege arbeiders en kerkgangers.

Ondertussen in China leven de mensen in angst ook maar de geringste kritiek te leveren op de wijze de Communisitsche Partijburo de crisis leidt; onder meer dat eligieuze minderheden er in de vuurlinie gezet worden.

De CCP houdt vele fabrieken open, en dwingt de Uyghurs, Centraal-Aziatische moslims in Noord-West China, er te werken, terwijl de locale arbeids krachten onder huisarrest leven.

De CCP ziet de Uyghurs als een kolonialiserende kracht, en heeft hen (10 miljoen) in gevangeniskampen in het Noord-Westen van het land opgesloten, met een minimum aan voorzieningen. De Corona crisis heeft hun mishandeling alleen verergerd.

Afrikanen zijn uit hun huis verdreven, en als vee in kampen samengedreven.

Foto’s hier:

https://chinaafricaproject.com/analysis/an-unprecedented-rupture-in-china-africa-relations/

De Afrikaanse ambassadeurs in China eisen “onmiddelijke stopzetting van het gedwongen testen, en onmenselijke behandeling”.

China gebruikt de crisis ook om hard uit te halen tegen niet-officiële kerken, waaronder het verwijderen van kruisbeelden van het dak van de kerk, en uit de kerk, omdat “de kruisbeelden te veel de aandacht trekken, en het gevaar leveren dat mensen massaal naar de kerk zouden gaan.”

Onder de pesterijen zijn we dat buren van christenen gevraagd wordt, hun christelijke buren te besprioneren tot het dwingen van christelijke leerkrachten, dokters, studenten, om een document te ondertekenen waarin ze apostatie plegen.

Veiligheidscamera’s worden op de kerkdeur gericht om te voorkomen dat mensen naar de kerk gaan.

In een spectaculaire voortoning van ultieme hypocrisie heef tde Asia-Pacific Group van de VN op 1 April, China als vertegenwoordiger voor de groep aangesteld.

Maar ook in het vrije Westen zijn er genoeg voorbeelden te vinden hoe de autoriteiten de corona crisis misbruik, om zwaarhandige autocratische maatregelen af te dwingen.

Misschien dat Mike Pompeo, de minister van binnenlandse zaken in de V.S. het probleem het beste samenvat;

“Autocratiën zullen de crisis misbruiken om aggressiever de mens hun constitutionele rechten en mensenrechten te ontzeggen, en meer te liegen.”

Niet alleen de republiekeinen, maar ook de democraten zullen op Chinsa blijven hameren.

Er reeds een wet die de import van goederen uit het noordwesten van China (waar de Uyghurs mishandeld worden – en de kruisbeelden verwijderd woden) verbiedt en bedrijven zoals Amazon, Nike, Apple, Calvin Klein, en anderen, om details van hun supply chain uit China te onderzoeken.

Als we het in China toelaten, dan komt dat ook naar hier.

Anoniem zei

Een studie van University College London (UCL) en de Health Data Research Hub for Cancer (DATA-CAN) suggereert dat er binnen het jaar in het Verenigd Konkrijk mogelijk 18,000 kankerdoden zullen blijven omdat omwille van de focus op Corona, de screening, diagnose, en behandeling alles behalve opgeschort zijn.

Corona doden in het VK tot nu toe: 26,000

Anoniem zei

Vo' bij Vicenza (ten zuidwesten van Padua): in dit kleine dorp in de Euganeîsche Heuvels werd op 21 februari 2020 de eerste corona-positieve patient gedetecteerd (sedert drie weken waren er in Italiê gevallen gemeld); een paar uur later een tweede patiênt, op 23 februari de eerste dode (N°1) en 19 zieken met positieve test.
De provinciegouverneur reageerde energisch en bracht het ganse dorp Vo' in quarantaine.
Alles werd minutieus bestudeerd.
De resultaten bevestigden wat men reeds uit China wist en brachten zeer veel nuttig weten, wat door de "experten-virologen" tot nu toe graag onder het tapijt gekeerd wordt.

1. Na twee weken had 79 % der bevolking een positieve test, na 4 weken 76 % van de bevolking. (De testen hebben een foutenmarge van 20 tot 40%).
(Ter vergelijking: bij kattenpopulaties op boerenhoven wordt een coronapositiviteit van tot 80% gevonden- dat correspondeert zeer goed met de cijfers van Vo')

2. Alle kinderen tot 10 jaar od werden positief getest voor corona; tegelijkertijd was er geen een ziek kind opgevallen.
Het sluiten van scholen en kindertuinen brengt voor de kinderen geen enkel voordeel; alleen nadelen.

3. Uiterst belangrijk is het strikte isoleren van de zieke patiênten en hun directe familie en het vervolgen van de infectieketens; en de gedegen bescherming van de zwaar zieken en aangeslagen bejaarden.
En tegelijkertijd de vastberaden en rustige inzet en het grootscheeps geven van deskundige steun en hulp van buitenuit, het beste middel tegen paniek en hysterie.

Vo' heeft de lokale corona-epidemie zeer goed doorstaan, niet in het minst door de dappere en vasrtberaden inzet van de burgers ter plekke.


Anoniem zei

De belgische overheid heeft met haar ongelofelijk gepruts de topmedaille in de corona-sterfte-competitie gewonnen.

Aan de ene kant werden de eerste hooginfectieuze corona-patênten heen en weer geschoven: N° 1 van het Militair Ziekenhuis in Nederoverhemmbeek naar St. Pierre in Brussel (met intensieve verbindingen met het reusachtig tehuis Pacheco), en werden halsoverkop en zonder noemenswaardige controle reizigers en toeristen uit verziekte hotels, cruiseschepen en uit risicogebieden naar Belgiê terug getransporteerd.
Tegelijkertijd verbraste Maggie DeBlock ons belastinggeld door Ademmaskers te kopen en te betalen bij een hoax-firma (de karikatuur in La Libre Belgique met de levering van "aspirateurs"(stofzuigers) ipv "respiaateurs"(ademapparaten) was grandioos en bijtend als vitriool), en werden de homes geîsoleerd en rutserig gequarantainiseerd zonder veel matreriaal voor de onderbetaalde zorgkrachten.
"Het dodental blijft zeer hoog omdat het virus nu in de homes zit" (sic VanRanst)
Vele kleine Stalingrads- en "ze sterven hier als de honden" (Melding uit Bergamo)

(De beroemde camionkolonne met doodskisten in Bergamo (vele Youtube-vieos) was overigens alleen daaraan te wijten, dat in het nog tamelijk katholiek gebleven Italiê zeer weinig cremeringen plaatsvinden, er daarom ook zeer weinig crematie-ovens zijn en de capaciteit hiervan in Lombardije zeer snel overlast was).
In Belgiê is dat geen probleem- de regering onder Wilmès heeft ook al aan de inzet van cementovens gedacht.

En als slechte bodem: het verlies van alle ethische normen en religieuziteit, noodzakelijke factoren om een zinvolle en échte palliatieve geneeskunde uit te voeren.

Ongelooflijke rotzooi.
Het enig groot lichtpunt was in Walloniê: soldaten uit het pantserinfanteriebrigadecentrum van Marche-en-Famenne traden spontaan in een hulpactie voor het home St.Joseph in Lantin, zwaar geeisterd door corona en met uitgeput personeel.
Weliswaar weinig deskundig en znder veel kennis en verstand, maar met enorm veel goede wil en een goed hart.
Menselijkheid.
Dat is nu juist wat Belgiê nodig heeft en waar het de politieke regring helemaal aan ontbreekt.
Sophie Wilmès wil nu als sport athletiek (daarvor moet men alleen turnpantoffels hebben), kayak, golf en paardrijden (military) toelaten.
Zeer interessant vor de geconfineerden in Brussel-centrum.

Anoniem zei

Kavlaanderen.blogspot.be bericht werkelijk up-to-date!
Vandaag 1 mei 2020 staat deze middag Steven Van Gucht in "La Libre Belgique" met de melding dat de getallen der opname in de ziekenhuizen, het ontslag van "genezen" patiênten uit het ziekenhuis, de evolutie van nieuwe infecties allemaal gunstig evolueren; "maar het aantal der doden is zeer hoog en dat zit in de homes".
Daar is de expert-veearts Van Gucht er weer; en hij weet, zoals ook Van Ranst, geen oplossing buiten de liquidering van de infectiehaarden en de ruiming breed errond.
Men zou toch beter kort naar Bergamo reizen (resp. zich daar laten informeren) en dan hulp bij het russische leger vragen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------