BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 25 april 2020

Aan alle politici


Nu na tijgers, honden en leeuwen ook nog twee huiskatten corona-positief blijken te zijn, moeten de verantwoordelijken en hun fact-checkers voor zichzelf eens gaan uitmaken: "Blijven wij luisteren naar de doemscenario's van de virologen met hun kaduke modellen en ruïneren we het hele land, of gaan we eindelijk inzien, dat deze expert-virologen steeds verder verstrikt raken in hun eigen web van tegenstrijdigheden en zichzelf in feite belachelijk maken? Want, in feite nemen politici ondemocratische en ongrondwettelijke beslissingen op basis van foute informatie van onwetende virologen.

Eerst is het corona-virus héél erg agressief en besmettelijk, terwijl nu weer zou blijken, dat maar weinig mensen besmet zijn geraakt. Eerst zijn mondmaskers niet effectief en nu worden ze dan weer verplicht. Eerst zijn kleinkinderen een groot gevaar voor hun grootouders en nu kunnen kinderen, onder twaalf jaar, de ziekte helemaal niet krijgen. Eerst doet men er alles aan om te voorkomen, dat de bevolking geïnfecteerd raakt om vervolgens te eisen, dat "je pas weer mag gaan werken" wanneer je de ziekte eerst hebt gehad. Men lacht de bevolking in het gezicht uit door de bevolking te willen verplichten hun eigen mondmaskers van 'stof' te maken, wanneer eerst werd gezegd, dat dergelijke huistuinenkeuken-maskers totaal zinloos zijn.

Echter, reageert de corona-test ook positief bij dieren, dan is bewezen, dat deze test niet specifiek is voor het gezochte SARS-CoV-2. Deze test geeft dan blijkbaar ook valspositieven voor andere SARS-virussen.

Een ideale test is:
  1. snel, zodat je onmiddellijk de uitslag hebt. Als je daar uren of zelfs dagen op moet wachten, weet je in die periode niet of je al maatregelen moet nemen en kun je mogelijk nog anderen besmetten.
  2. betrouwbaar. Dat betekent dat iedereen die besmet is positief test, terwijl iedereen die de ziekte niet heeft negatief test. Maar: geen enkele diagnostische test is 100 procent betrouwbaar. Er is altijd wel een bepaald percentage valspositieven (mensen die te horen krijgen dat ze besmet zijn, al zijn ze het niet) en/of valsnegatieven (mensen die ziektevrij verklaard worden, ook al zijn ze wel geïnfecteerd).
  3. eenvoudig en goedkoop: hoe minder materiaal en personeel je nodig hebt voor het afnemen, hoe makkelijker het is om massaal te testen. Het efficiëntst is het als je een test ook buiten een laboratorium kunt uitvoeren.
Geen enkele test voor SARS-CoV-2 voldoet echter aan deze drie ideale eigenschappen. Afgezien daarvan vormt een PCR-test sowieso géénszins een voldoende basis voor een medische diagnose. Sterker nog, indien we de PCR-test niet zouden hebben, dan zouden we - zoals vorig jaar - op dit ogenblik niets bijzonders merken!

Ja, mensen sterven omdat ze in woonzorgcentra aan de morfine gelegd en daarna geëuthanseerd worden. Ja, mensen sterven omdat ze in ziekenhuizen massaal aan de beademing gelegd worden en in feite fout worden behandeld. Ja, mensen sterven van de paniek, de stress en het sociale isolement. Ja, mensen sterven omdat ze in ziekenhuizen geweigerd worden omdat corona-patiënten voorrang hebben en omdat dringende behandelingen worden uitgesteld. Ja, mensen sterven omwille van het feit, dat studenten, gepensioneerden en niet-gespecialiseerde artsen uit andere afdelingen mensen met longaandoeningen gaan behandelen. Kortom, mensen met twee of drie onderliggende aandoeningen sterven mét corona, maar niet aan corona.

Steeds meer bezorgde burgers eisen dan ook terecht van alle verantwoordelijken in de regeringen en in de oppositie, dat verdere (psychische) schade en verder lijden als gevolg van de zinloze mondmaskerdwang, de social distancing, de sluiting van scholen en bedrijven, het verklikkersklimaat, het verbieden van voetbal en culturele evenementen, de feest- en strandverboden moet worden voorkomen. De paniek hebben we gehad en de realiteitszin moet terugkeren. We hoeven dus zeker niet te wennen aan zo'n een "nieuwe normaliteit". Indien men de bevolking ook nog eens verplicht wil vaccineren - waar tégen trouwens ? - is het hek helemaal van dam en is er géén reden meer om te 'lachen' met de dwaasheden van de 'verantwoordelijken' die zich op dit ogenblik allesbehalve verantwoordelijk gedragen, maar spelen met de toekomst van de bevolking.

3 opmerkingen:

Anoniem zei


De corona-virus-infectie is niet gevaarlijker als de griep (influenza).

Een uitstekend artikel hier met de vroegere Chef van de Afdeling Virologie aan de Charité in Berlijn, Prof. Dr. Detlev Krüger.

Een sereen interview, uiterst deskundig, objectief, en met een zeer gezonde skepsis voor het hysterische actionismes van de politikasters.

https://de.sputniknews.com/interviews/20200425326953541-corona-gefahr-virologe/

Dat zal eeen bloedbad voor de regerende politiekers worden.

Anoniem zei

Het protest tegen de geweldige berkingen van de grondrechten der burgers wordt op dit moment geweldig groter.

https://de.sputniknews.com/politik/20200425326958513-covid-19-grippe-aufruf-fuer-ausstieg/

Overal blijkt dat de doemverhalen der virologen-heksenmeesters voor de brede bevolking een fata morgana zijn ( De cijfers van de vrijmetselaarsuniversiteit "John Hopkinds University" van 25.04.2020: 2 822 111 geînfecteerd, 796400 genezen, 197579 doden)
Dat wil zeggen: Belg iê stelt met zijn 11 miljoen inwoners 1,3 pro mille van de wereldbevolking en 33 pro mille van de "corona-doden".
De homes worden ontvolkt, vroeger door directe euthanasie en nu door "corona".
Dat is geen reden om de grondwettelijke rechten van het gezonde volk helemaal met de voeten te treden.
En ook geen reden om de economie te wurgen en de kinderen, voor wie de corona-infectie bijna steeds goedaardig afloopt, tot analfabetisme te degraderen.
Premier-mistre Sophie Wilmès is knettergek geworden.

Anoniem zei

Het Robert-Koch-Instituut in Berlijn merkt opnieuw nattigheid en krabbelt voor de tweede keer in 24 uur terug.
In Duitsland ging he dodental der "coronadoden" reeds terug 4 dagen vooraleer de lockdown ingevoerd werd.

https://de.sputniknews.com/politik/20200425326953521-rki-corona-lockdown-virus/


Dat is ook logisch, omdat meer dan 50% aller "coronadoden" in de bejaardentehuizen vallen en de lockdown zich daar natuurlijk niet uitwerkt (zo dikwijls gefrequenteerd zijn de homes nu eenmaal niet).
De catastrofe in de homes werd overigens door Van Ranst ook al eens gecommenteerd, en wel met zeer lange tanden; want voor de geneeskundige aanpak en de reddende hulp aldaar is hij een totale nul.

Fantastisch.
De hele westeuropese gezonde bevolking vastgezet om niets te bereiken: het aantal infecties stijgt verder, in de homes wordt in isolatie gestorven zoals in Stalingrad, de curve valt met of zonder uitgaansverbod en contactverbod overal (Zweden en Nederland versus België en Italië), en onze economie wrd door een typ van de PVDA platgelegd.
Sophie Wilmès, Maggie De Block, Pietje De Crem, Wouter Beke en Jan Jambon: jullie kunnen er werkelijk fier op zijn :-( !

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------