BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 11 april 2020

Euthanasie, massale verwaarlozing of systematische seniorenmoord?




3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je kan dergelijke dingen rationaliseren, uitleggen, of motiveren. Maar wat er zich in de rusthuizen afspeelt is duidelijk een incompetentie vanwege het ' regime ' op een niveau dat voor het kleinste kind duidelijk is dat het beleid dat door de WHO gevoerd wordt op zijn minst op "doodslag" neerkomt of zelfs "moord". Je moet hier niet over euthanasie spreken want euthanasie op zich is altijd moord - afgezien van een paar landen, waar het gedecriminlasiseerd is.

Het is niet voor niets dat het VK en vooral de VS bijzonder kritisch staan t.a.v. de WHO en hun pro-China directeur generaal Tedros. De VS financiert 75% aan de WHO en eist dat Tedros aftreedt of er is geen geld meer.

Verder gaat Trump over een paar dagen beslissen de Lockdown op te heffen. Het zou een leuke test zijn - of misschien een dodelijke - maar zelf denk ik dat de lockdown en Social Distancing maatregelen maar weinig uithalen in de reductie van de verspreiding.

China heeft nooit haar grenzen gesloten en zeker niet het luchtverkeer. Corona is al zich december aan het verspreiden en als je tegen midden maart pas maatregelen begint te nemen is al veel te laat.

Het in- en uitlopen van de helden van de zorg bij de ziekenhuizen en rusthuizen hebben het doel van massaverspreiding. Maximum Impact. Op de de zwakste groep en houd de familie weg zodat die geen vragen kunnen stellen.

Dit is een propaganda oefening. Het feit dat het zorgpersoneel ZÓ de hemel in geprezen wordt - zonder dat je weet of ze wel enige lof waard zijn - verraadt dat er zich in de zieken- en rusthuizen iets afspeelt dat weinig daglicht verdraagt.

The Guardian Angel zei

Kortom, het zogenaamde zwijgende 'zorgpersoneel' is medeplichtig!

Anoniem zei

Dit is georganiseerde massamoord aan zwakken en mensen, die zich niet meer verdedigen kunnen..
Dit heeft met palliatieve geneeskunde niets meer te doen.
Zeer duidelijk ziet men dat, wanneer men leest en hoort en ziet hoe oudere en chronisch zieke patiênten onder het etiket "corona/ Covid19" direct apart gelegd worden (of tesamen, allen met dezelfde "diagnose" alias brandmerking) en dan eenzaam aan hun lot overgelaten worden.
De sterfbunker van Pate Maximilian Kolbe in Auschwitz laat groeten.
Dat is nu juist waartegen Dicely Saunders, de verpleegster die in Groot-Britanniê de palliatieve begeleiding introduceerde , steeds protesteerde.
De westerse laicistische mainstream heeft alle ethische fundamenten verloren; en nu perverteren ze met gewillige doorgeknalde idioten ook hun "palliatieve geneeskunde".
De euthanasiebrgade alias de "killers op wielen" zijn onderweg.
En Merkel nu maar zeveren dat ze "geen mensenlevens wil riskeren".
Potverdorie...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------