BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 27 april 2020

Het frauderende 'Crisiscentrum' verandert het geweer voortdurend van schouder


Tijdens de dagelijkse persconferentie rond de corona-cijfers is vanmiddag gemeld dat de dalende trends zich doorzetten. Concreet betekent dit dat het aantal nieuwe ziekenhuisopnames van de voorbije 24 uur gedaald is tot 127, dat is het laagste aantal sinds 16 maart. 93 mensen mochten het ziekenhuis verlaten, wat het totale aantal mensen in de ziekenhuizen op 3.961 brengt. Het aantal hospitalisaties stabiliseert dus, al blijft het hoog. Op de afdelingen intensieve zorgen liggen nog altijd 903 corona-patiënten.

"Het gaat om de cijfers van zondag, dus we moeten voorzichtig blijven", zegt viroloog [en veearts] Steven Van Gucht. Dat de corona-statistieken slechts geleidelijk dalen – trager dan bijvoorbeeld in Nederland – wijt hij aan de ‘dubbele epidemie’ die momenteel in ons land woedt: enerzijds binnen de algemene bevolking en anderzijds binnen de woonzorgcentra [Die 'dubbele epidemie' is er in Nederland blijkbaar niet! En wij zijn toch zo goed bezig!]. "Dat de ziekenhuiscijfers vandaag nog altijd erg hoog blijven, heeft wellicht te maken met het feit dat veel bewoners van woonzorgcentra nu worden doorverwezen", aldus Van Gucht.

Zeer merkwaardig toch. Eerst worden alleen de overlijdens in de ziekenhuizen meegeteld, wanneer die beginnen te dalen, gaat men ook de overlijdens in de woonzorgcentra meerekenen. Maar, méér dan 90% van de overledenen in de woonzorgcentra zijn nooit getest geweest. Eerst wordt er een triage ingesteld en worden de bewoners van woonzorgcentra uit de ziekenhuizen geweerd. Dan beginnen de ziekenopnames te dalen en dan worden plots de bewoners van de woonzorgcentra naar de ziekenhuizen overgebracht om daar de opnamecijfers wat op te hypen.

Pas wanneer de ziekenhuizen de coronacrisis volledig onder controle hebben, kan een exit uit de lockdown plaatsvinden, oordeelt Van Gucht. "Het is bijvoorbeeld belangrijk dat we kunnen terugkeren naar een normale bezetting op de intensieve zorgen, zodat er geen extra personeel meer nodig is en het personeel weer normaal kan werken. Maar alleen naar intensieve zorgen kijken is niet goed, omdat het een late parameter is. We zullen ook naar het aantal besmettingen kijken", stelt de viroloog.

De lockdown wordt nu dan toch niet versoepeld omdat de overlijdens afnemen. Neen, zelfs het dalend aantal patiënten op de intensieve zorgen - het zogenaamde dreigende tekort aan bedden - is geen goede indicator. Neen, nu moet het aantal besmettingen eerst nog dalen. Wanneer er intussen 4 miljoen mensen besmet zijn en de testcapaciteit dagelijks wordt verhoogd, natuurlijk dat dan het aantal besmettingen nog wel een tijdje kan blijven stijgen. Het is pure manipulatie. Hierbij moet worden opgemerkt dat de PCR-test trouwens niet specifiek Covid-19 registreert, maar alle corona- en sars-gerelateerde besmettingen bij mens én dier.

Het 'Crisiscentrum' fraudeert niet alleen met de statistieken. Neen, de bakens worden voortdurend verzet en het 'Crisiscentrum' opereert als een kameleon. Ik hou er niet zo van wanneer men openlijk tégen de mensen liegt en mensen opsluit en gijzelt omwille van leugens! De val van de meest-rotte regering ooit is niet veraf!




4 opmerkingen:

Anoniem zei

als hij naar het aantal besmettingen wil kijken, eer hij de lockdown wil opheffen, vraag ik me af hoe hij dat gaat bereiken.

In elke test waar ook ter wereld waar men groepen gezonde mensen heeft getest, zit het besmettingspercentage tussen de 30 en 50%. Geen noemenswaardige symptomen.

Als van Gucht die gaat testen gaat hij tegen kerstmis nog nieuwe positieiven aan het vinden zijn.

Houd eens op de amateur uit te hangen. Het is nu goed geweest.

Anoniem zei

Deze "corona-crisis" wordt steeds sneller als een cornoa-hoax: bedriegerij ontmaskerd;
en dat zogenaamde "crisiscentrum" zijn chipoterende fraudeurs en oplichters.

In heel europa gaat intussen het aantal zieken, gehospitaliseerden en "doden" door corona terug.
Dat is natuurlijk absoluut noodzakelijk voor de politici, omdat een verdere verslechtering van de "pandemie" de facto het bankroet van hun activiteiten, helemaal vooraan de uitgaansverboden, is.
Anderzijds is de snelle teruggang (zo ook in Frankrijk, Groot-Britanniê) nu niet direct bevorderlijk om de werkzaamheid van het uitgaansverbod te bwijzen.
De landen zonder uitgaansverbod (Nederland, het Baltikum) doen het veel seller en beter, en wel zonder hun economie plat te leggen.

De duitse bondstaat Baden-Württemberg (met Beieren het meest geteisterd door dit coronavirus) laat zich uitstekend vergelijken met Belgiê: ongeveer even grote bevolking (10 miljoen vs. 11 miljoen), de duitse bevolking met de hoogste levensduur (in Südwürttemberg helemaal identisch met Belgiê, de Elzas en Zwitserland aan het meer van Konstanz), en in de ballingsruimtes even dicht bewoond.
De cijfers: 31000 positieve tests (vs. 41000 in B), 1250 doden (vs. 7000 in B); 72% der doden meer als 80 jaar.
Aantal op intensieve zorgen : 290 (vs. B: 1200)
Bijzonder opvallend (en een bevestiging wat de chinezen al voor 5 maanden vaststelden): het infectierisico is zeer hoog voor de geneesheren en - iets minde- voor het verzorgend personeel. 15,3 % der doden ligt bij hen.
Sars-Cov2 is niet zeer infectieus (sedert 2 weken ligt de infectievoortgevingscoêfficiênt bij 0,7 à 0,8 (das Rober-Koch-Instituut chipoteerde ook in de laatste dagen door "een nieuwe algorhithmus" te gebruiken (sic de officiêle Landesärztekammer, die nu b(eindelijk) begint de veeartsen weg te jagen); dwz. dat tien zieken hun ziekte maar aan acht bzieken verder geven, en het virus zeer waarschijnlijk spontaan begint te verdwijnen.
Het Stalingrad in de homes is helemaal aan de belgische politiekers zoals Sophie Wilmès, Maggie DeBlock en Wouter Beke en aan hun "virologische experten en epidemiologen" Van Ranst en VanGucht te wijten.
De veeartsen-virologen en veeartsen-epidemiologen behandelen gelocaliseerde infectiehaarden steeds door onmiddellijke uitroeiing van de betroffen veestapel en van alle andere dieren in een veiligheidsperimeter errond.
De prullerige "quarantaine" van de tehuizen en van de klinieken en het vatzetten nu van deze mensen in gevangenschap voeren nu door het uitdoofscenario (citaat Jozef DeKesel) tot een massasterfte in de oude bevolkingsgroepen.
Het insperren van de gezonde bevolking heeft daarmeee niets te doen. Het maakt de economie kapot, ontwricht het familiale en persoonlijke leven, voert tot analfabetendom van de sociaal zwakste lagen der bevolking en voor vele misbruikte kinderen en geslagen vrouwen tot martelaarschap.
En dat alles om Marc Van Ranst zijn goesting te geven.
Smeerlapperij op geweldige schaal.

Anoniem zei

Over de overeenkomst tussen het Criris Management van Corona, en het Crisis Management van het Mond- en Klauwzeer in 2007

Tijdens de crisis van het mond- en klauwzeer in 2007, een virale infectie die dieren met gespleten hoeven treft (koeien, geiten, schapen, varkens en herten), was de houding in Europa dat de dieren gefaccineerd moesten worden. In Groot-Brittannië is men niet zo voor faccinatie, noch anti-biotica, en nam men de stelling, dat indien één dier in de kudde besmet was, dat de helle kudde uitgeroeid moest worden, en de kadavers verbrand.

Dat heeft men ook in de rusthuizen gedaan.

Het enigste verschil tussen de Mond- en Klauwzeer crisis, en de huidige Corona crisis, is dat de kadavers niet verbrand worden. Tenminste wanneer je crematie niet meerekent. Echter, een google zoekactie door de krantenartikels suggereert dat als de familie er niet snel genoeg bij is de begrafenisondernemers het lijk reeds gecremeerd en uitgestrooid heeft.

België is niet Stalingrad naar WOii of Liberia na een uitbraak van Ebola (2014) waar de NOODZAAK bestond om lijken te verbranden.

Dus ja, Corona wordt op identieke wijze gemanaged als een epidemie in kuddevee.

Anoniem zei

29 april 2020 om 22:15
In Duitsland zakt op dit moment de hele corona-hokus-pokus in elkaar.
De 2e voorzitter van de FDP in de Bundestag, de machtige en zeer excentrieke en zeer onafhankelijke Wolfgang Kubicki (Sleeswijk-Holstein) viel gisteren het Robert-Koch-Institut in Berlijn (dat zijn de "infectiologen-experten" van Angela Merkel en de bondsregering) en de chef van het RKI, de veearts Lothar Wiele zeer hard en goed gefundeerd aan.
Wiele en zijn RK-Instituut wekken zeer sterk de aanschijn, deze getallen en cijfers te produceren, die de bondsregering het meest past.
Gesjoefel en gechipoteer zoals bij Van Ranst.
Helemaal nieuw echter dat vele kranten, websites en de televisie hierover uitvoerig berichten.
De mainstreammedia zoals Focus, Merkur, n-tz, Bild en andere meer berichten uitvoerig.

En verder meldt zich nu ook de Bundeswehr:
de Flottillenarzt Christian Hagenmiller, coôrdinator Healtth van het "German Institute of Defence and Strategic Studies" (die houden zich met militaire geneeskunde en ANBC-problemen bezig) uit zeer scherpe kritiek aan de politieke leiding (lees: bondsregering en Angela Merkel).
Nieuw is dat al deze kritiek niet meer weggecensureerd wordt, verzwegen of belachelijk gemaakt, maar integendeel breed gepubliceerd wordt.
De "experten" blaast een ijskoude stormwind in het gezicht.
Wanneer zal blijken dat de uitgangsverboden en kontaktverboden zo algemeen niet noodzakelijk waren en de lockdown der economie niet noodzakelijk was, wil ik niet in de schoenen van de politici staan.


https://www.rnd.de/politik/kubicki-attackiert-rki-zahlen-wirken-politisch-motiviert-NLMSNIT5H4U2OUE3Z7ARE5XMGE.html

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------