BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 15 april 2020

Ontmaskerd!




Een opmerkelijk tafereel tijdens de persconferentie na de Nationale Veiligheidsraad woensdagavond. Een Franstalige journalist kwam met allerlei aantijgingen. De journalist is kwestie was Alexandre Penasse van de Franstalige nieuwssite Kairos.

Toen hij als eerste aan het woord kwam, somde hij onder meer de werkzaamheden van minister De Backer bij een multinational op. Premier Wilmès – zichtbaar verrast – riposteerde meteen met de boodschap dat ‘er geen tijd was om de volledige cv’s van verschillende personen te overlopen’.

Penasse vervolgde zijn vraag en wierp nog enkele vermeende banden tussen overheidsexperts en de farmaceutische industrie voor de voeten van Wilmès. ‘Welke legitieme basis hebben deze beslissingen, als er zoveel mensen gelinkt zijn met internationale bedrijven’, vroeg hij zich af.


Kairos

Link:

https://www.kairospresse.be/


Lettre ouverte à la Ministre Sophie Wilmès

Link:

https://www.kairospresse.be/article/lettre-ouverte-au-gouvernement-wilmes-par-initiative-citoyenne/



Alsof Wilmès ons nog les moet geven in 'democratie'. Wie heeft er eigenlijk géén meerderheid?

En van social distancing is er ook geen sprake! Waar is nu de corona-politie om die Di Rupo eens een GAS-boete te geven. Maar ja, in Wallonië doen ze daar niet aan. Dat is iets voor de Vlaamse boerkes!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Bravo à ce journaliste, évidemment, il dérange! Il n'y a pas de démocratie, ce qui se passe chez nous c'est une honte! Ils ne savent pas gérer la situation, ce sont des incapables.

Anoniem zei

Op 7 april 2020 werden de websites en accounts van de duitse pneumoloog, epidemioloog en gepensioneerde chef van een Gesundheitsamt Wodarg en van de advocate Beate Bahner gesperd en van het web gehaald; en de politie betrad op 09. april de kanzlei von Beate Bahner en intimideerde ze zwaar.
Na krachig protest van de FDP en de AfD werden de websites weer publiek gesteld, maar de ondertussen murw gemaakte advocate Bahner werd op dinsdag 14 april 2020 vastgenomen en in de psychiatrie ondergebracht.
Dat kennen we van sowjettijden.
Ondertusen komt er nu veel meer protest.
Sonja Zietlow, een duitse blonde presentatrice van RTL,bekend door series en programma's van niet te hoog niveau en tot nu toe niet door politieke uitspraken opgevallen, publicerde op haar Facebook-account een geweldife afrekening met de duitse regering en haar contactverboden en dictatoriaal optreden, geînpireerd door een camarilla van doorgeknalde virologen.
Direct werd door Facebook haar ganse account gesperd.

Hier de link (met commentaar van SputnikNews):
https://de.sputniknews.com/gesellschaft/20200415326906812-zietlow-corona-massnahmen-kritik/

Niet lachen!
Sonja Zietlow (overigens niet onintelligent- ze was de eerste pilotin van de Lufthansa) beschrijft alles uiterst correct en met veel vakkennis.

Een geweldige hoax.
Ondertusen berichten nu ook FoxNews en Reuters over de machinaties achter deze "pandemie".
En in de vlaamse bejaardentehuizen blijven ze verder sterven als de vliegen.
Exoriatur ex ossibus ultor.

Anoniem zei

Hieronder een uitstekend artikel (in hett frans, alzo goed verstaanbaar vor Wilmès) van een grote capaciteit (internist/ IRHES ) uit Frankrijk, die met Australiê en Nederland ook dé twee landen zondr uitgaansverbod reflecteert en de bijzonder goede resultaten aldaar.

http://belgicatho.hautetfort.com/archive/2020/04/16/le-confinement-generalise-une-erreur-6230333.html

De ooit katholieke krant "La Libre Belgique" (overigens met een zeer leesbare internetwebsite) heet nu ook al luid gevraagd, waarom Belgiê nu wereldkampioen bij de corona-sterfte is.
En dit ondanks het klakkeloos naleven van de adviezen en bevelen van Van Ranst en Van Gucht.
Het buitenland moet ons goed bestuderen!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------