BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 10 april 2020

Goede Vrijdag 2020: Een kind ziet dat er een genocide gaande is


COVID-19 is het alibi. Morfine - of erger - de doodsoorzaak.

Alles wat zwak, arm, ziek en oud is, wordt genadeloos uit de weg geruimd. De overheid dekt dit actief toe. De zogenaamde 'virologen' zijn de praatjesmakers die het volk in slaap moeten wiegen. Als men nu wérkelijk denkt, dat dit géén staartje zal krijgen, dan vergist zich toch!





















Wanneer men bedenkt, dat in België dagelijks gemiddeld 300 mensen overlijden, is het getal van die 325 wel zéér frappant. Bijna alle overlijdens worden nu aan Covid-19 toegewezen. Op zich is dat zeer merkwaardig omdat die 211 in woonzorgcentra of thuis natuurlijk niet op Covid-19 zijn getest.

Een 'klinisch vermoeden' - dus gokwerk - is al voldoende om een dode aan Covid-19 toe te wijzen. Waarom telt men nu plots de overlijdens van de woonzorgcentra mee? Zonder deze cijfers zouden de overlijdens in de ziekenhuizen op 114 staan. Vindt men dit een te mager cijfer?

Palliatieve, terminale of gecontroleerde sedatie is het in diepe slaap brengen van een (terminaal) patiënt. Het doel is 'het verlichten van het lijden'. Het verlagen van het bewustzijn is een middel om dat te bereiken. Meestal is er sprake van continue sedatie tot aan het overlijden, maar in sommige gevallen kan sedatie kortdurend of intermitterend worden toegepast. Doorgaans wordt tegelijkertijd afgezien van het kunstmatig toedienen van voeding en vocht, omdat dat geen zin meer heeft en zelfs gevaarlijk kan zijn bij gesedeerde patiënten. Veel medicijnen die patiënten gebruiken om ziekten te behandelen, worden in de palliatieve fase gestopt.

Steeds meer rijst de vraag in hoeverre palliatieve sedatie een ethisch verantwoorde keuze is om het stervensproces van de (terminale) patiënt te verlichten, en dus om ‘normaal medisch handelen’ in het kader van de palliatieve zorg. Dan wel of het moet beschouwd worden als een ‘verdoken vorm’ van euthanasie, of ‘slow euthanasia’ (trage euthanasie), en dus in feite om een onverantwoorde en zelfs strafbare daad, in de mate dat de wettelijk voorgeschreven voorwaarden en procedures voor euthanasie niet worden gevolgd.

Korte termijn risico van morfine:

Overdosering, bij een te hoge dosering morfine kan de ademhaling, de hartslag en de bloeddruk in zoverre dalen dat dit kan leiden tot de dood. De voorstadia van een overdosis zijn bewusteloosheid en coma.

Lange termijn risico van morfine:

Ondervoeding, doordat morfine een vermindering van de eetlust teweeg kan brengen kan het voorkomen dat een gebruiker te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dit kan leiden tot serieuze complicaties en kan zelfs dodelijk zijn.

Link:

https://www.domusmedica.be/sites/default/files/Beslissing%20opname%20bij%20mogelijk%20COVIDpos%20WZC%20bewoner%2020200319.pdf


Almachtige God,

Sta mensen in uiterste nood bij, opdat zij op een menswaardige manier behandeld mogen worden.


Heilige Moeder Maria,

Ontvang hen in Uw schoot!



Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------