BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 31 augustus 2020

Historische toespraak van Robert F. Kennedy Junior op de anti-corona-maatregelen-demo in Berlijn van 29 augustus 2020




Robert F. Kennedy Junior, de zoon van 'Bobby' en neef van John F. Kennedy, sprak in Berlijn tijdens de demonstratie van "Querdenker" voor honderdduizenden enthousiaste mensen. In zijn toespraak bekritiseerde Kennedy zowel de farmaceutische industrie als de politiek. Beiden zouden profiteren van de pandemie. Technologische ontwikkelingen zoals digitale valuta of 5G zouden in de toekomst ook worden gebruikt om de mensheid nog uitgebreider te controleren en te knechten. Kennedy riep op tot een terugkeer naar de democratie en noemde de menigte in Berlijn het laatste obstakel dat een machtshongerige elite nog steeds in de weg staat.


"Ich bin ein Berliner! We are the frontline against totalitarianism."

Germans are rising up against Bill Gates, demanding humanity wake up and reject the self-styled “world health dictator“, as well as corrupt Big Pharma and the elite who are driving the world towards “global totalitarianism” and “slavery”.

Robert F. Kennedy Jr. spoke to an enormous crowd in Berlin on Saturday, as tens of thousands of Germans joined forces to protest what Kennedy Jr. referred to as Bill Gates’ “bio-security agenda, the rise of the authoritarian surveillance state and the Big Pharma sponsored coup d’etat against liberal democracy”.

“The pandemic is a crisis of convenience for the elite who are dictating these policies,” said Kennedy Jr., who praised the huge Berlin crowd for being on the frontline of the fight against global totalitarianism.

“Fifty years ago, my uncle John F. Kennedy came to this city. He came to this land, because Berlin was the frontline against global totalitarianism. And today again, Berlin is frontline against global totalitarianism,” said Kennedy Jr. to a roar of approval from the crowd.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gedurende het voorbije weekend hebben de Centers for Disease Control (in de VS de organisatie die zich van staatswege bezighoudt met het opsporen, behandelen en voorkomen van ziekten, vooral met het oog op het openbaar belang) .een bom onder Corona gelegd en ze opgeblazen;

“… van de naar schatting 165.000 “Covid Doden”, zijn minder dan 10,000 aan CoViD gestorven.”

De rest had “gemiddeld 2,6 onderliggende comorbideiten”, en het overgrote meerendeel was “extreem” oud.

Dat is niet zo maar iets. Dat staat gelijk aan Van Ranst, Van Gucht, Vlieghe, Wilmès in unison zouden zeggen, dat het allemaal zo erg niet geweest is.

Ron Paul – een libertein, dokter, gepensioneerd congressman, 3x presidentieel kandidaat, tegenstander van het US Patriot Act, en nog veel meer - eist litigatie voor de schade die de lockdown en maatregelen de wereldeconomie toegebracht hebben.

Hij toont groot respect voor de demonstratie in Berlijn en de speech van Robert Kennedy.

President Trump heeft “groepsimmuniteit” afgekondigd voor de VS en Tedros Ghebreyesus van de WHO gaat door het lint, en valt president Trump nog maar eens direct aan …

“…men kan niet doen alsof de pandemie over is”.

https://twitter.com/DrTedros/status/1300499042531766279

DOEN ALSOF --- Ja, dat kunnen ze goed.

Ze kunnen ook niet meer doen alsof er wél nog een epidemie is. De infectiecijfers en dodencijfers laten dat gewoon niet meer toe, tenzij je je belachelijk wil maken. Men gaat toch ook niet naar de spoed voor een muggebeet.

Ze kunen zelfs niet meer doen alsof er ooit een epidemie geweest is.

En Ron Paul heeft gelijk; litigatie is vereist’ ze moeten eindelijk eens duidelijk maken wat er allemaal van aan geweest is, en hoeveel ronduit verzonnen en gelogen is.

Anoniem zei

DE SPROKKELHOUT THEORIE

Men spreekt vaak over de sterfte in Zweden die hoger ligt dan andere Scandinavische landen. Zweden krijgt hiervoor veel kritiek omdat zij geen maatregelen ingevoerd hebben het virus “te bestrijden”. Dat hun sterfte een stuk lager ligt dan dan West Europa vermelden de critici niet.

Maar Zweden bijt terug.

Ze noemen allerlei sociale en geografische redenen waarom Zweden sterk verschilt van haar Scandinavische buurlanden.

Maar ook, “De Sprokkelhout Theorie”.

Wanneer er een paar jaar geen bosbrand geweest is, begint het dode hout dat uit de boom valt, zich op te stapelen. Hoe langer tussen bosbranden, hoe meer hout zich opstapelt en hoe droger het wordt. Een vonk volstaat om een enorme bosbrand teweeg te brengen.

Dat was mij ook opgevallen in de Corona Statistiek in België.

https://statbel.fgov.be/nl/visuals/mortaliteit

Bekijk dit grafiekje eens. Dat is toch duidelijk niet?

Sterfte is al een paar lager dan gemiddeld. Pieken in wintergriep zien we niet. Natuurlijk pieken in sterfte tijdens hittegolven wel.

Kijk naar de blauwe lijn van vorig jaar; er zijn verschillende dieptepunten die lager dan de rest liggen. Dat is de accumulatie van mensen die gestorven zouden moeten zijn. Dan hebben we de vonk.

Na een korte piek – de bruine lijn - in maart, april, en mei ligt de sterfte in België alweer onder het gemiddelde. Natuurlijk, omdat alle dood hout opgebrand is.

Maar

Iets lager op deze webpagina kun je leeftijdsfilters op de data toepassen.

Je kan de 75-plussers en/of 85-plussers uitschakelen. De sterfte in maart, april, in België wodt dan heel gemiddeld. Natuurlijk, alleen stokoude mensen zijn gestorven.

Dit bewijst de Sprokkelhout Theorie.

Je kan ook alles uitschakelen en alleen de 85-plussers inschakelen, dan krijg je het gebruikelijke grafiekje, maar bedenk dan, dat ondanks het feit dat bezoek als sinds ein februari verboden was in de rusthuizen, Corona toch de rusthuizen binnengedrongen is, en verantwoordelijk is voor DE HELFT van alle Corona doden.

Nu, beeld je in, op deze grafiek, met 85-plussers, dat maar de helft gestorven zou zijn….

Dan zou er helemaal geen sprake geweest zijn van een crisis, behalve de crisis van de lompheid van Van Ranst, die verantwoordelijk voor de helft van de doden.

Maar mensen sterven, dat is normaal. Als het vandaag niet is, is het morgen.

Anoniem zei

Aan anoniem 1 september 2020 om 17:21

Gisteren kwam reeds de melding van de WHO dat "de zweedse aanpak van de coronacrise zeker niet verkeerd is en uiterst interessant en voor enige anderre landen zeker een goed navolgenswaardig voorbeeld kan zijn"...

De secundaire problemen van de wilde dictatoriale aanpak zoals in Belgiê en Frankrijk zijn inderdaad zo enorm en dodelijk, dat de laissez-aller-politiek van Zweden en Iran duidelijk meer levens redt.
Een zeer mooi negatief voorbeeld is op dit moment westafrika.

"Virologische dictatoren en PolPot-adepten": de ayatollahs zijn stukken beter.

Anoniem zei

Nu we weten hoe de main stream press de Covid-19 ‘pandemie’ verslagen heeft, incluis met totaal ontkennen van de economische ravage aangericht door de lockdown, het stilzwijgen van rellen, vechtpartijen, steekpartijen, schietpartijen en bommen, terwijl ze vreugdevol verklaren dat de maatregelen “goed voor u” zijn, zolang je “braaf in uw kot blijft”, in een misselijk makende vertoning van de staart die de hond kwispelt,

MOCHT DE TWEEDE WERELDOORLOG VANDAAG OPNIEUW GEBEUREN, HOE ZOU DE PERS HET RAPPORTEREN.

Bijvoorbeeld, in de aanlop van de nieuwe Tweede Wereldoorlog zou er een heleboel gekletst worden over protectionsme, en valuta oorlogen, en een ‘risico’ dat de ‘kurve’ van het socialisme zou kunnen stijgen, en dat die platgedrukt moet worden. Dan komen de experten beweren dat (indien je braaf in je kot blijft) zij er wel zouden voor zorgen dat ze de scherpe kantjes van Dhr. Hitler zouden schaven. En dat Dhr. Hitler zo slecht niet is (zolang we maar een modmasker dragen) want kijk eens naar zijn autosnelwegen, en de treinen die op tijd rijden. (in feite; de westerse kranten hebben dat in 1939 echt geschreven.)

En waneer de oorlog echt zou losbarsten, zouden we gedurende 24 uur sombere krantenkoppen zien, maar snel, om Duitse transsexuelen die tegen hun wil in België vastzitten niet te affronteren, zou de pers snel beginnen te ontkennen dat er überhaupt een oorlog was.

Een week na de start van de oorlog, zou de weekendeditie van de krant een aritkeltje hebben of het nog geen tijd is om vastgoed in Berlijn te kopen, want de zomervakantie staat voor de deur. En misschien is het nu tijd om in Deutsch Mark te investeren.

Tegen de herfst zou realiteit inzinken en men zou stilaan beginnen te beseffen dat er een existentiële strijd aan de gang is tussen de legers der wereld. Opnieuw levert de weekend editie van de krant het beste platform met een artikel genaamd “Uniformen, wie draagt ze het best”.

Tijdens het hoogtepunt van de Slag om Stalingrad, waarin ontbering zo erg was, dat de inwoners zich aan kanibalisme vergrepen hebben om te overleven, zou de Belgische Veiligheidsraad, belast met het heropenen van de economie, Stalin telefoneren en hem serieus vragen wanneer Rusland weer geopend zal worden voor toerisme.

Tegen 1945 zou de pers door het dak gaan indien er iemand drufde te zeggen dat de burger ontbering geleden heeft, en dat hij blij mag zijn dat hij naar een winkel mag, want ook de winkeliers blijven ook liever thuis. De helden van de zorg zouden allemaal zware medailles krijgen en gepromoveerd worden tot generaal met dikke opslag als dank voor hun strijdhaftig optreden en direct op pensioen mogen tegen volle betaling…. Sorry, dat hebben ze effectief geschreven. Of tenminste dat vragen ze toch. En ze worden daarin gesteund door de directeur generaal van de wereldgezondheidsorganisatie. Serieus. Check zijn twitter eens. Prioriteiten hè.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------