BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 16 augustus 2020

Het corona-crisismanagement van het Belgische regime is één grote flop

De desinformatie aangaande het coronavirus die 'wetenschappers', 'experts', politici en de media aan het publiek hebben opgedist, is ronduit schokkend. Hier ontmaskeren we enkele van de bizarre, tegenstrijdige en ronduit belachelijke mythen die door 'wetenschappers', 'experts', politici en de media over het volk werden uitgestrooid. Deze desinformatiecampagne - die alleen maar het vergroten van de angst tot doel had - heeft veel méér schade aangericht dan het relatief onschuldige Covid-19.


Mythe 1: De verspreiding van het virus vertragen is een goed idee


Dit is het fundamentele uitgangspunt van de ‘reactie’ van de wereld op Covid-19. Maar, het is nooit aangetoond, dat we het virus moeten proberen te 'vertragen' om levens te redden. Het 'vertragen' van de verspreiding van het virus werd ons aanvankelijk verkocht als een manier om de gezondheidszorg te beschermen, want "als iedereen tegelijk ziek wordt, zullen de IC-afdelingen in de ziekenhuizen overvol raken en zullen mensen sterven op brancards in de parkeergarages buiten". Een nobel streven, maar zoals bleek, een totale miscalculatie. De meeste ziekenhuizen stonden tijdens de maanden van de uitbraak zo goed als leeg. Zo waren er steeds 1.000 IC-bedden onbezet in België alleen al. Alle andere medische behandelingen werden uitgesteld om zich zo voor te bereiden op de tsoenamie van Covid-patiënten die de ziekenhuizen zou overspoelen - een tsoenamie die echter nooit is gekomen. Intubering en intensive-care-behandeling zijn trouwens niet geschikt voor Covid-patiënten. Slechts een kleine minderheid van degenen die zijn gestorven, stierf daadwerkelijk op de intensive care. Oudere mensen met veel comorbiditeiten kunnen het beste op de gewone afdelingen worden ondergebracht.


Mythe 2: Lockdowns vertragen de verspreiding

Er is niet het minste ​​bewijs, dat lockdowns de verspreiding van het virus zouden vertragen. Als lockdowns een rol zouden spelen, dan zouden we een verband moeten kunnen zien tussen de verschillende vormen van lockdowns die door verschillende regio's of landen werden afgedwongen, en de desbetreffende overlijdenscurves daar. Maar, er is helemaal géén verband te zien. De correlatie is nul. Bijvoorbeeld België, het VK en New York hadden zéér strikte lockdowns met als resultaat heel véél doden. Zweden, Japan en Uruguay kenden een lichte vorm van of helemaal geen lockdowns met als resultaat weinig doden. U kan naar tegenovergestelde voorbeelden verwijzen, maar dat is precies het punt: er is geen correlatie. En voordat men individuele landen probeert weg te redeneren door te zwaaien met ‘andere culturen’ of ‘beter testen’, is er ook daar géén verband aan te tonen. Simpel gezegd, er is geen enkel voorbeeld aan te halen om aan te tonen, dat ook maar één maatregel iets heeft uitgehaald. Lockdowns zijn natuurlijk het meest drastische en opvallende instrument, maar ook lockdowns waren geen onverdeeld succes.


Mythe 3: Contactopsporing is het antwoord


Contactopsporing zélf zal de bevolking niet van Covid-19 kunnen ‘genezen’. Desondanks gaan Westerse regimes door met hun zielige pogingen de conformistische Oost-Aziatische samenlevingen te kopiëren met hun app-jes en programma's voor het opsporen van contacten. Ondanks een niet onaanzienlijke propagandacampagne heeft contactopsporing jammerlijk gefaald, omdat slechts zéér weinig mensen symptomen van Covid-19 hebben, maanden nadat het virus zijn hoogtepunt bereikte. Het proberen traceren van de contacten in augustus, lijkt veel op het afsluiten van de staldeur nadat het paard reeds is verdwenen. Ondertussen ruïneert de boer zijn bedrijf met steeds maar ingewikkelder en duurdere maatregelen.


Conclusie

Het enige wat duidelijk is, is dat de tweede sterfgevallengolf er niet zal komen. De Westerse regimes - die eens en voor altijd hebben aangetoond dat ook zij géén democratieën zijn - houden echter koppig vol en sturen keer op keer de verkeerde voorspellingen de wereld in. Vervolgens verzetten de Westerse regimes de bakens en veranderen ze gewoon de voorspellingen en hopen ze dat vervolgens iedereen vergeet wat ze een week geleden hebben gezegd: "Draag geen maskers". "Ga niet naar je werk". "Ga naar je werk, maar neem geen openbaar vervoer". "Maar als je dat doet, draag dan een masker". Laat u niet misleiden door te denken, dat de verwarring incidenteel is. Deze verwarring maakt net deel uit van het plan - verwarde mensen zijn namelijk makkelijker te controleren. Intussen moeten we nog maar een paar weken geduld hebben, voordat de tweede golf zich manifesteert. Misschien wordt het toch eens tijd om iets anders te proberen en alle corona-maatregelen meteen terug te draaien.

1 opmerking:

Anoniem zei

Een uitstekend artikel.

Ad 1: "Flatten the curve": de noordbelgische virologen en een veearts herhaalden aan de lopende band hun mantra van "vertraging der infectiesnelheid om het gezondheidssysteem niet te overbelasten"; deze onzin werd dan ook nog eens exemplarisch bijzonder dik in de verf gezet door de linksmodernistische bastaardkerker @wim en @Aldo Lijstermans ( de gepensioneerde wiskundeleraar HVDP laat ik buiten beschouwing).
Intussen weet zelfs het kleinste kind (en dit wordt nu ook schoorvoetend door de overheid en de mainstream-media toegegeven) dat SARS-Cov2- virus veel weiniger gevaarlijk is dan eerst vermoed en door de virologische Cassandra's voorspeld.
Het voorbeeld van Nederland, waar voor de "collectieve immunisatie" alias de quasi-totale doorinfectie van de brede bevolking geopteerd werd (en daarmee samenhangend de "collectieve immunisatie" van het aangrenzende duitse Noordrijnwestfalen en Nedersaksen)(dwz nog eens 28 miljoenen personen erbij) toont uitstekend dat daardoor niet meer zwaar zieken en doden vallen per 100 000 inwoners en het gezondheidssysteem daar ook niet overbelast werd.
Dat @wim tot voor 4 weken nog zo onnozel was dit "flatten the curve" te declameren, toont zeer goed hoe de leuvense virologenbende nu aan het einde van hun latijn is.

Ad 2.: Zoals bekend van rubeola, HIV1/2 en van Hepatitis C is ook bij SARS-Cov2 de infectie afhankelijk van de hoeveelheid aangeboden viruspartikels.
De lockdown met uitgaansverboden en avondklokken leidt tot een duidelijk intensiever contact met hoge aantallen viruspartikels en vermeerd optreden van zware coronainfecties.
Marc Van Ranst's "Blijf in uw kot" is de facto dan ook het ziekte- en doodsoordeel van vele ingeslotenen geweest: in bejaardentehuizen, in de gevangenissen en naturrlijk nu ook in de arme volkswijken van Brussel en Antwerpen (St.Jans-Molenbeek, Schaarbeek, Anderlecht, Borgerhout, Antwerpen-Noord).
Dat is echter maar het begin: grote delen van de bevolking zijn intussen verpauperd en zijn werkloos en vinden geen job; zo woont men steeds dichter in benarde omstandigheden tesamen en vindt het virus steeds meer goede broedhaarden.
Dat geldt ook voor het dragen van mondmaskers: alleen van FF2P-maskers is het nut bewezen, en dan alleen nog in klinische context; de rest is onnuttige brol en bij niet dagelijks wassen zeer waarschijnlijk gevaarlijk.

Ad 3. Intussen is de bevolking tussen 8% (VUB-studie begin april 2020 en Heinsberg) en 15% (Bergamo en New York) met het virus in contact gekomen.
Voor Nederland, Belgiê, Noordrijnwestfalen en Nedersaksen-Hannover is dat een bevolking van 56 miljoen en een aantal geînfecteerden van ca. 4,5 tot 8,5 miljoen personen, en dit in zeer dicht bevolkte gebieden.
Het aantal te tracerende personen is te groot om nog enig nut te hebben, ook omdat het virus meestal tot 3 weken (21 dagen) bij de betroffene kan persisteren, met uitlopers tot 42 dagen.
De quarantaine zou daarom tot minimum 3 weken verhoogd moeten worden, beter nog tot 6 weken.
Dat legt dan de economie helemaal plat en leidt direct tot revolutie.

Eén zaak is zeker: Sophie Wilmès, Marc Van Ranst, steven Van Gucht, Maggie Deblock, Pietje De Crem, Jan Jambon, Cathy Berx: ze verstaan er een fluit van.
Prutsers en gevaarlijke gekken die Belgiê met een recorddodelijkheid voor corona per 100 000 inwoners trakteerden.



a

3.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------