BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 3 augustus 2020

BREAKING: Minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) maakt systemische schending van het medisch geheim mogelijk!

Lokale besturen krijgen toegang tot individuele gegevens coronapatiënten


Lokale besturen zullen ook kunnen beschikken over de individuele gegevens van wie met COVID-19 besmet is. Dat heeft Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) vandaag bekendgemaakt. Sinds vrijdag beschikken steden en gemeenten al over de gegevens op wijkniveau.

De individuele gegevens zullen toegankelijk worden gemaakt via een medische expert die verbonden is aan de zorgraad van de eerstelijnszone waar de betrokken stad of gemeente onder valt. Die zestig zones in Vlaanderen en Brussel moeten het werk van lokale besturen en zorg- en hulpverleners beter op elkaar afstemmen. De organisatie van de eerstelijnszorg per werkgebied is in handen van speciaal daarvoor opgerichte vzw, een zogenaamde zorgraad.

De medische experten die de individuele gegevens van coronapatiënten toegankelijk moeten maken, moeten in de verschillende zorgraden wel nog worden aangesteld.

Bron: Belga


KAVlaanderen eist het onmiddellijke aftreden van minister Wouter Beke!

Dit is werkelijk onaanvaardbaar!

11 opmerkingen:

Anoniem zei

ZIE HIER HET GROTE (PROTESTANTSE!) GIDSLAND VOOR DE VLAAMSE TRADITIONALISTEN:



Het aantal besmettingen in Nederland is afgelopen week bijna verdubbeld ten opzichte van een week eerder. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) kreeg 2.588 meldingen binnen over nieuwe vastgestelde besmettingen.Het aantal positief geteste Nederlanders ligt daarmee 95 procent hoger dan een week eerder, toen het RIVM 1.329 besmettingen registreerde.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Zonder mondmaskers en zonder avondklok doet Nederland het nog steeds veel beter dan België.

De tweede golf - die er geen was - is gewoon het resultaat van de verdubbeling van de testcapaciteit, met vele vals positieve resultaten tot gevolg. De PCR-test is compleet waardeloos.

Geloof me vrij, de corona-crisis die geen crisis was, maar een gefabriceerde massahysterie, is definitief voorbij!

Anoniem zei

Ik heb zelf een goede vriend (50) en twee collega's (30 en 40) die op intensieve door het oog van de naald zijn gekropen, en nog maanden moeten recuperen. Voor u is dat geen crisis. Voor hen en hun naastbestaanden wel.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Wat waren de klachten?
Wat was de diagnose?
Kon de diagnose de klachten verklaren?
Welke was de behandeling?

Ik ken ook mensen die 'corona' hadden, maar die uiteindelijk aan ondervoeding zijn gestorven, vanwege het feit dat de familie het woonzorgcentrum niet meer binnen mocht en het personeel in groten getale de benen had genomen!

Intubering in ziekenhuizen was ook al geen groot succes. Dat wéét men vooraf. Waarom doet men het dan?

The Guardian Angel zei

Kortom,

Corona was niet de oorzaak van de crisis, maar wél de artificieel gecreëerde paniek!

Anoniem zei

Wat was de bezettingsgraad in de ziekenhuizen tijdens de lente? Het zou goed zijn dat de ziekenhuizen concrete cijfers geven. Vele ziekenhuizen inclusief het grootste ziekenhuis van dit land hadden een extreme lage bezetting. Alles werd opgegeven voor COVID-19. Bestonden die andere ziekten plotseling niet meer? Wat gaat de impact zijn van de daling van het BBP met 14,5% op jaarbasis op de toekomstige geneeskunde? De hysterie blijft aanhouden en de gewone patiënt is de dupe.
Bij vorige epidemieën waren de ziekenhuizen overvol...

Anoniem zei

Ad rem:

Op zijn website (meegesponsord/gefragen door de cvp/cd&v) schrijft Wouter Beke letterlijk:
"...we kunnen nu werkelijk fijn en nauwkeurig de kwetsbare mensen opsporen..."
Dat is totaal onthutsend.
Dat had het gezondheidsministerie van het Derde Rijk in Duitsland (écht nazi) nu woordelijk zo ook kunnen zeggen in 1938 bij de uitvoering van T3 (NVDA: dat was de georganiseerde vergassing en doodspuiting van de gehandicapten en minderbegaafden in het kader van de genetische verbetering van het arische ras).

Kranzinnig en crimineel.
Wouter Beke wil nu niet de zieken, maar de "toekomstig zieken" opsporen.
In de volgende dagen zal hij zeker lijsten van alle mannelijke personen met een ACE-remmer of een sartaan willen hebben, van de patiênten met verhoogde bloeddruk, met diabetes mellitus, met levercirrhose en met HIV1/2-infectie.

Het toppunt is dat de cd&v (men merke de chroomoranje kleur en de partijbanier) er volkomen achter staat.

Anoniem zei

Aan anoniem 4 augustus 15:45 en 23.01

(Deel 1)
Uw posting bestaat eenmaal meer uit warme lucht.
De Hl. Katholieke Kerk heeft nooit de domheid als deugd aangeprezen, laat staan als gave van de Hl. Geest beschouwd.
Integendeel: centraal in het katholiek geloof staat de Logos (in het grieks niet allen het Woord, maar ook de logische samenhang)(in het Lexicon van Liddle-Scott-Jones meerdere bladzijden), en enst verbonden met de nous (het verstandelijk denken).

Het gezond mensenverstand zegt, dat het alleen maar nuttig kan zijn om de tactiek en de strategie van een nabuurland, dat het in de coronacrisis veel beter doet, zeer goed te bestuderen en bij eigen falen na te volgen.
De belgische politikasters liggen dan op hun achterste-jawel; en Belgiê wordt dan wel mee in de maalstromm gesleurd.

U bent uiterst dom door Nederland als "protestantisch!" te kwalificeren.
Nederland had van sedert de belgische afscheuring 1830 een geringe niet-rooms-katholieke meerheid, die door geringere bevolkingsaangroei, snelle ontkerstening en laicisering en progressieve ontvoogding der katholieken in een minderheidspositie muteerde.
Tot in de jaren 1970 differentieerden de meeste nederlanders zich alle als "katholiek", en ze onderscheidden in "rooms" en "niet-rooms".
"Protestanten" is zo'n "vlaamse"/("zuidnederlands" VD) term, die de mennonieten, de quakers en de vele andere denominaties (JCardRatzinger) onrecht aandoet.
Uw uitspraak " (protestants!) gidsland" is inhoudelijk brol.
U moet wel zeer zuur gefrustreerd zijn om dit dan nog met "traditionalisten hier"(voor mij een erebnamm!) te verknopen.

Anoniem zei

Aan anoniem 4 augustus om 15:45

Nederland heeft het coronavirus vroeger als Belgiê binnen gekregen (ca. 2 weken vroeger- ik volgde het dag per dag).
En Nederland heeft voor de "collectieve immunisatie" geopteerd in maart 2020.
Een zeer interessant steekproef van de VUB in maart 2020 toonde een besmetting van 8& der bevolking aan, corresponderend met een maand later in New York (15%) en een maand vroeger in Heinsberg (Prof. Streeck)(15%).
Zo is voor het dicht bevolkte Nederland rustig met ca. 10% besmetting einde maart 2020 te rekenen (ca. 1,7 miljoen personen), en nu rolt de collectieve immunisatie alias doorbesmetting op volle toeren.
Bij de door U aangegeven verdubbeling per week is dan einde augustus 2020 ca. de hele bevolking eens met het virus in contact gekomen.
Bingo!
We weten van de geîsoleerde dorpen in de Povlakte dat de doorzetting der bevolking overigens niet 100% is, maar hoogstens 95 tot 97% (ook kan vallen); ook op de betroffen boerenhoven schommelt het infectiequotum tussen 0 (nul) en 80(tachtig) percent.
In deze optiek heeft Nederland de beste en gezondste beslissing genomen.
Van Ranst kan zijn vele doden namelijk niet terug levend maken.
En in Nederland en in Duitsland werden de eken en de doden veel beter onderzocht en natuurlijk waarheidsgetrouw en door de faktische realiteit dan ook niet blind als "coronadode" aangegeven.

Anoniem zei

Gisterenavon zei de woordvoerster van de fereale regerin in Belgiê, Francine Jacobs, dat er géén "tweede golf" bezig was (NVDA omdat de eerste golf nog voortliep-correct)maar tegelijkertijd zei Steven Van Gucht op een andere zender dat er wel degelijk een "tweede golf" liep.
Een echte speekselmedaille voor Cathy Berx met haar gezever over "goede communicatie".
Een kippenhok is er niets tegen.

Opvallend echter hoe steeds weer anoniem over één of twee gevallen van afgrijselijke corona verteld wordt; en natuurlijk niet gecontroleerd kan worden.

In twee zeer grote bejaardentehuizen hier was er geen enkel geval.
Strengste quarantaine vanin het begin.
Een 92-jarige vrouw, mideen maart toegekomen, kreeg koorts, diarrhoe en werd snel schlechter.
Grondige en snelle geriatrische diagnostiek, advanced care planning en palliatieve begeleiding met patiêntentestament.
Twee dagen voor het overlijden negatieve afstreek voor SARS-Cov2 en negatieve antibodies, één dag voor het overlijden stoelgangs- en bloedcultuur positief voor Yersinia pseudotuberculosis.
Vreedzaam gestorven met alle sacramenten.
En nu niet lachen: bij de directie werden toen twee flessen schuimwijn gedronken wegens de maagdelijkheid van corona.
Tot nu toe twee coronapatiênten:
a. een dikke burgemeester van 50 jaar met bloeddruk, metabolisch syndroom en "sociaal engagement" (lees: pintelieren): verdween ziek naar de universiteitskliniek, twee dagen geen nieuws, veel indruk en roddel bij de bevolking, dan het zeer luide gerucht dat "hij beademd werd" en dan eensklaps de persoonlijke melding van de woedende wethouder, dat hij NIET beademd werd en ook niet op sterven lag :-) LOL De betreffende wethouder verscheen zeer snel weer in zijn stadhuis.
b. een zeer nerveuze doorgeknalde dokter, nog wel afdelingshoofd, die zich slecht voelde, positief getest werd, zichzelf in een ziekenhuis bed legde en dan ook nog met de behandeling interfereerde.
Hij zette dan zelf alles nog in de lokale gazet.
"...En het is uiterst slecht...ik stond op het punt, het bevel te geven om mij te beademen..."(sic)
Daar heeft dan iemand (*;-)*LOL*) een stokje voor gestoken. Niks beademing en restitutio ad integrum - even nerveus als tevoren.

Anatomische pazhologie en grondige diagnostiek: dé wapens om deze hoax te onderbinden.

Anoniem zei

De belgische regeringspolitici staan met hun rug tegen de muur.
Het erbarmelijk resultaat van hun gekluns ligt klaar en duidelijk in het zonnelicht.
De papieren pers, nog steeds partijpolitisch geênt op de 19e en 20e eeuw, smelt met haar oplagen jaar voor jaar, is verdommend en steeds minder informatief, en zonder enige inhoudelijke kwaliteit.
Oerdom en vervelend.
Die joernalisten heulen wel met de regering mee maar zijn geen hulp, en zeker geen verdediging.
Uit alle hoeken der maatschappij komt gedegen kritiek en wordt de onzin van het huidige management getoond.
Marc Van Ranst is intussen naar de nederlandse televisie uitgeweken...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------