BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 30 augustus 2020

Nog meer cijfers aangaande de corona-hoax


















Boven ziet u de grafiek van Sciensano met het totaal aantal uitgevoerde PCR-tests en het aantal positieve tests. De groene lijn zijn de positieve PCR-testen en de bruine lijn zijn het aantal tests. Wat leert deze grafiek ons? Dat we eigenlijk al sinds 26 april 2020 minder dan 5% positieve testen hebben en het gemiddelde ergens bengelt tussen de 2 à 3%. Nogmaals, dit betekent niet, dat dit kleine percentage ook effectief besmet is met Covid-19 en daadwerkelijk ziek is of wordt. Sinds 26 april....

De curve toont ook duidelijk aan dat het aantal testen sinds 26 juli 2020 serieus is opgedreven van 7.000 à 17.000 PCR-tests per dag naar 20.000 à 25.000 per dag, maar toch blijft het aantal besmettingen onder de 5%, eerder 2 à 3% zoals voorheen. Een goed verstaander heeft meteen begrepen, dat het verhogen van de PCR-tests, het aantal positieve testen in percentages NIET door het plafond doet schieten - wat "ze" misschien wel hoopten om de aanhoudende maatregelen verder te kunnen blijven rechtvaardigen - maar.... niet gebeurt.

De curves van de ziekenhuisopnames en de overlijdens zijn gekend. Deze zijn, in navolging van Nederland, vrijwel flat liners. Logisch, je kan 0,007% zieken op een totale bevolking niet in een kaart brengen als de grafiek opgesteld is onderverdelingen per schijf van 5% van 0 tot 45%. Idem wat betreft het aantal doden dat procentueel nog veel lager is. Herinner u ook de 'bekentenissen' van Steven Van Gught enkel dagen geleden die stelde dat de cijfers 'gecorrigeerd' moesten worden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Net zoals elke grafiek op Sciensano geeft ook deze maar een zeer beperkt overzicht op de realiteit.

De groene lijn is geen representatie van het aantal besmettingen,

Zoals Nicholas Taleb, een econometrist, voor hij een poulain van het Brits etablissement werd zei over het verzamelen van data;
1/
“Meer data; wanneer je alleen aandacht hecht aan de kleur van de ogen van de mensen wanneer je de straat oversteekt, mis je de aanstormende vrachtwagen.”

De ‘vrachtwagen’ in deze grafiek hier is dat de epidemie voorbij is. Een andere vrachtwagen is dat de PCR test totaal onbetrouwbaar is. De details doen er dan niet meer toe.

2/
“ ‘Meer data’ betekent niet noodzakelijk ‘meer informatie’, maar wel vast en zeker ‘meer misinformatie’ “

Deze grafiek kan evengoed betekenen dat hoe hoger het aantal tests, hoe meer foutieve tests uitgevoerd worden, zowel het aantal valse-positieven, alsook het aantal valse-negatieven.

Of misschien, hoe hoger het aantal tests, hoe nauwkeuriger het resultaat, hetgeen hier zou betekenen dat de piek aan besmettingen in het begin helemaal niet bestaan zou hebben, en er nooit veel positieven geweest zouden zijn.

Het probleem is dat de test onbetrouwbaar is. Dus, hoe meer tests, hoe meer onnauwkeurigheid.


JE WEET NIET HOE NAUWKEURIG DE PCR TEST IS. ALS JE TWEE KEER HETZELFDE TEST, KRIJG JE OOK TWEE KEER HETZELFDE RESULTAAT? EN WAT VINDT DIE TEST EIGENLIJK? DE TEST IS IN IEDER GEVAL NIET IN STAAT ALLEEN ACTIEF VIRUS TE VINDEN, HET VINDT ALLERLEI ROMMEL.


Ik moet me er zelfs dagelijks aan herinneren geen aandacht te hechten aan het aantal besmettingen. Het zijn alleen de doden die tellen. Zelfs indien hun doodsoorzaak ten onrechte aan Corona toegeschreven is. Maar de test vertelt ons helemaal niets, alleen mis-en disinformatie.

----


Ik wil hier een artikel van Taleb aanraden. Uit 2016. Vandaag nog meer relevant dan toen.

https://medium.com/incerto/the-intellectual-yet-idiot-13211e2d0577

De “intellectual, yet idiot”.

Taleb spreekt hier op zeer erudiete wijze over het probleem van de vakidioot.

Eén citaat;

“De Intellectueel, doch een idioot”, doet alsof iemand psychologisch abnormaal is, wanneer iemand iets doet op een wijze die hij niet begrijpt, zonder te realiseren dat het zijn eigen begrip is dat beperkt is.”

De maatregelen ter inperking van de verspreiding van corona zijn daar een goed voorbeeld van. Men begrijpt het mechanisme van de verspreiding niet. Toch wordt alles als een wiskundig algoritme voorgesteld. Met Corona zijn deze fouten op dergelijk aggressieve wijze door de keel geramd, dat de realiteit onherstelbare schade toegediend is.

Ik begin de hermieten te begrijpen.

Als je in een grot ging wonen en je van de maatschappij afzondert, heb je een beter besef van realiteit, en een veel beter besef van de ware toedracht van Corona dan de supercomputer van Sciensano.

Anoniem zei

De meest betrouwbare parameter is totale mortaliteit. Er is inderdaad een overmaat mortaliteit van ongeveer 6000 in 2020 in vergelijking met vorig jaar in België (https://statbel.fgov.be/nl/visuals/mortaliteit)en ongeveer 5000 van die overmaat doden zijn ouder dan 85 jaar. Die overmaat mortaliteit trad op in de lente en er is ook een kleine duidelijke piek tijdens de hittegolf van augustus. De hittegolf is enkel de finale trigger voor dood doch enkel in ernstig verzwakte individuen. Idem voor corona. De CDC in de US bevestigt dat in slechts 6% van de COVID doden het virus de enig vermelde doodsoorzaak is.
Stop de hysterie en stop de massascreening. Stop de medische dictatuur.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------