BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 26 augustus 2020

We leven effectief in een door computers gestuurde samenleving

Hét computersysteem 'staat echter nog niet helemaal op punt'...



















Wie terugkeert uit een rode zone in het buitenland, en zich niet laat testen kan nog altijd niet opgespoord worden. Dat laat het computersysteem nog niet toe. Pas begin september zou dat in orde zijn. En wie zich niet laat testen - zowat de helft van al die "rode" toeristen - wordt daar niet voor gesanctioneerd.

Pas vorige week klonk het nog dat toeristen die terugkeren uit een rode zone en zich niet lieten testen, meteen opgespoord zouden worden en eventueel ook een boete konden verwachten. Het was Karine Moykens die dat zei, de voorzitster van het interfederaal Comité Tracing and Testing. Ook waren er boetes mogelijk, gevangenisstraffen zelfs - een verhaal waarvoor ze bijval kreeg van federaal minister Philippe De Backer.

Ondertussen blijkt dat allemaal tóch niet mogelijk, zo bericht De Standaard.  Het computersysteem zou niet op punt staan. Dat zit zo: wie op dit moment terugkeert uit een rode zone in het buitenland krijgt twee sms'en. Eentje daarvan is met de melding om in quarantaine te gaan, de andere met een activatiecode voor een test.

Maar wie zich niet laat testen kan toch niet gevonden worden. De code is in het systeem nog niet verbonden aan persoonsgegevens - zo klinkt het op het Vlaams Agentschap Zorg. Die moeten door Sciensano ingegeven worden, en dat lukt voorlopig dus niet.  En dus kunnen de contactopspoorders hun werk niet doen. Pas op 4 september - na de vakantie dus - zou dat in orde zijn. Ondertussen is het behelpen met een herinneringssms, die vanaf 28 augustus verstuurd kan worden.

Overigens ontkent men in de omgeving van Philippe De Backer, die verantwoordelijk is voor het computersysteem, dit verhaal. Daar wordt verteld dat de persoonsgegevens van wie zich niet laat testen, wel rechtstreeks bij de contactopspoorder belanden. En vraagt men zich af waarom die mensen niet opgespoord worden. De Backer, voor de duidelijkheid, is een federale minister, terwijl contactopsporing en de uiteindelijke sanctionering een Vlaamse bevoegdheid is.

Komen er dan boetes voor wie zich niet laat testen - de helft van het aantal mensen die het formulier invult, of ongeveer 1200 per dag - eens alles in orde is?  Niet meteen. Bij het Vlaams Agentschap Zorg is te horen dat ze daar liever inzetten op sensibilisering. "We kunnen sancties geven, maar dat is de laatste optie. Het is juridisch mogelijk maar niet zo evident, omdat het om veel mensen gaat.

Bron: vrtNWS


ENKELE BEDENKINGEN:

Het computersysteem staat nog niet 'op punt' omdat het monster natuurlijk voortdurend met data gevoed moet worden! Data die in dit geval van Sciensano moeten komen. Sciensano is dus géén centrum voor gezondheidszorg, maar een centrum voor sciencefiction in de praktijk!

De mensen staan dus op het punt om slaven van de computer-robots te worden die hén besturen!

De absurde en irrationele corona-maatregelen van de voorbije weken zijn misschien het resultaat van modellen die één of andere supercomputer heeft uitgespuugd, maar die natuurlijk mijlenver staan van de realiteit omdat de wérkelijkheid niet te modelleren valt.

Dat figuren zoals een Marc Van Ranst en co alleen maar tegenstrijdige dwaasheden zitten te debiteren en nog op hun post kunnen blijven, valt misschien te verklaren door het feit, dat dé 'experts' daar alleen maar zitten om de blunders van de supercomputer goed te praten!


Het is zover... De corona-maatregelen zijn enkel maar
een test van de supercomputer!!!

Op dit ogenblik wordt dus de interactie tussen
de supercomputer en de bevolking getest!

De angst die door de media wordt aangewakkerd,
zal ook wel computergestuurd zijn!

Het sluiten van de grenzen is daarbij essentieel,
omdat men de geteste populaties zoveel mogelijk gescheiden wil houden
om de effecten in de verschillende landen te meten!

Hiermee geeft de overheid toe, dat elke burger met een mobiele telefoon,
door diezelfde overheid bespioneerd wordt, zélfs in het buitenland!

Het is daarom merkwaardig dat men een Passenger Locator Form moet invullen,
omdat de overheid sowieso wéét waar je uithangt.

Maar, iedereen die het formulier fout of onvolledig invult,
kan dan ook nog eens voor valsheid in geschrifte vervolgd worden.

Het gaat dus niet over het coronavirus,
maar enkel en alleen maar over CONTROLE!

Tijd om afscheid te nemen van de mobiele telefoon...



3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zie hier een prachtig voorbeeld van de infantiliteit van politici. Ik bedoel dit letterlijk; ze hebben een psychologische ontwikkeling van een kind van 5.

Eén zo een kenmerk is hun levendige fantasie; ze verzinnen iets en in hun fantasie wordt dit werkelijkheid.

Zo zullen politici wetten invoeren, waarmee ze menen een maatschappij te kunnen creëren; bijvoorbeeld een wet die moord verbiedt, en dan overtuigd zijn dat niemand nog zal moorden, of het invoeren van een milieubelasting en dan overtuigd zijn dat het klimaat een paar graden afkoelt, of alle inwijkelingen belgisch staatsburgerschap verlenen, en dan overtuigd zijn dat die op slag geassimileerd zijn. In het kort; de fantasie dat een wet de realiteit creërt die ZIJ wensen.

Dit is een echte kwaal in de politiek; het Wishful Thinking.

Ook hier; voer een wet in en dan fantaseren dat de computersystemen die vereist zijn om de wet toe te passen binnen de week volledig functioneel zijn. --- en dan wil ik niet eens klagen over de effectiviteit van de doelstelling van de wet, nl. of het invullen van formulieren daadwerkelijk de verspreiding van het virus gaat inperken.

OK. Tot hier dat wat er zich in het hoofd van de infantiele politicus afspeelt.

NU. De realiteit;

Het computersysteem dat ze voor ogen hebben is zeer complex en vereist een enorme hoeveelheid infrastructuur en data input. Om een dergerlijk systeem te bouwen heb je minstens een jaar en een paar miljard nodig.

Men meent maar dat wat Facebook, Twitter of Wikipedia doet eenvoudig is, op de goeiekoop gedaan kan worden, en op slag functioneel is.

België heeft om te beginnen de programmeurs niet. België heeft noch de know-how, noch de ervaring. België is Silicon Valley niet. België heeft amper genoeg electriciteit om het licht te laten branden, laat staan voor de koeling van de server farms die vereist zijn om dit systeem te runnen.

DE GEAUTOMATISEERDE EN COMPUTERGESTUURDE MAATSCHAPPIJ IS INDERDAAD EEN DOELSTELLING VAN DE GREAT RESET, MAAR DIE LUI IN DAVOS (OF LIEVER COLOGNY) KOPEN BETER MARK ZUCKERBERG OM IN PLAATS VAN EEN POLITICUS, ANDERS ZAL ER VAN DIE COMPUTERGESTUURDE MAATSCHAPPIJ NIET VEEL IN HUIS KOMEN. EN DAT ZE ZICH MAAR VOORAL NIET OP POLITICI UIT EEN LAND DAT TOTAAL FAILLIET IS, EN GENADE SMEKEND OP HAAR KNIEËN LIGT. TOCH ZIE IK VELE OUD-POLITICI OP DE LEDENLIJST VAN HET WORLD ECONOMIC FORUM.

ROTFL 1;
als je de Congressional Hearings in de VS volgt waar politici Mark Zuckerbergen quizzen over privacy, en je merkt dat politici een vraag stellen "wanneer ik een email met WhatsApp stuur....", dan denk ik niet dat die politici in staat zijn een geautomatiseerde maatschappij te bewerkstelligen. Die lui in Davos zouden zich beter met een tiener aanleggen dan met een oud-premier.

ROTFL 2;
Nu zou het computersysteem begin september operationeel zijn. Och kom aan seg. Ga naar huis, moeder heeft visjes gebakken. Wie gelooft dit?

ROTFL 2;
“de code is in het systeem nog niet verbonden aan persoonsgegevens - zo klinkt het op het Vlaams Agentschap Zorg. Die moeten door Sciensano ingegeven worden,...”

De computercode werkt dus niet. Maar de advocaten van Sciensano zullen er ook nog niet uitgekomen zijn.

De persoonsgevegens aan data linken is in strijd met de wetgeving rond databescherming.

!!! GDPR !!!

Jongens…. Wakker worden.

Anoniem zei

Het zou zo simpel zijn indien de luchtvaart maatschappijen hun passagierslijsten aan de ‘bevoegde’ ‘autoriteit’ zouden geven, of de treinmaatschappijen, want alle ticketjes worden on-line gekocht, en daar heb je naam, adres, leeftijd, email, gms, bankkaart nodig, en de luchtvaart maatschappijen vragen de paspoortnummers van jou en alle medepassagiers erbovenop. Maar de luchtvaartmaatschappijen, treinuitbaters en ferrymaatschappijen spelen niet mee.

Of indien de nummerplaatherkenningscameras hun data door zouden spelen, om de contacttracing te faciliteren.

Of de banken de bankverrichtingen die je met je kaart in een rode zone verricht, zouden doorspelen.

De Geheime Dienst heeft directe toegang tot je GSM, maar ze geven dat niet toe (omdat het illegaal is) Maar de locatiedata van je GSM is toch alles wat je nodig hebt om iemand te traceren – maar de Geheime Dienst speelt ook niet mee.

Omdat ze zich allemaal dure advocaten en schadevergoedingen willen besparen. Omdat de wet op contacttracering illegaal is.

Idem ditto voor de GPS in je auto. De autofabrikant weet ten alle tijde waar je bent, en hoe je met de auto rijdt. Ook zij geven niet toe dat ze dat kunnen, en spelen ook niet mee met de contacttracing.

Dus komen ze jou vragen of je niet zo vriendelijk wil zijn om alles ‘te bekennen’, dat je in een rode zone geweest bent, of bij je maîtresse, de abortuskliniek, de psychiater, de echtscheidingsadvocaat, en al die andere contacten die je nooit zal bekennen. Als jij het zelf aan de politie gaat vertellen hoeven zij niets te bewijzen. Als jij schuldig pleit in de rechtzaal dan moet de aanklager zijn werk ook niet doen.

Er blijft natuurlijk de meldingsplicht, en het probleem van de vervalsing in geschriften, maar ik denk dat de contract tracing dermate illegaal is, dat de eerste de beste pro deo advocaat wel het nodige kan doen.

Ik blijf erbij dat als er een wet overtreden wordt, het de taak van de aanklager is te bewijzen dat ik die wet overtreden heb. En ik blijf onschuldig totdat bewezen is dat ik schuldig ben. Dus is het niet aan mij hen te vertellen dat ik een rode zone geweest ben. Het is wel aan hen te bewijzen dat ik daar geweest zou zijn.

Het zijn ook smeerlappen. Net voor de mensen terug gaan komen vanuit de Balearen, of het Zuiden van Frankrijk, maken ze dat snel een rode zone, in de hoop dat ze nog wat mensen kunnen testen wanneer ze terug zijn, in de hoop dat ze nog een paar positieven gaan vinden. Ze proberen zo hard een tweede golf te vinden, ... en nog lukt het niet.

Een ander gebrek is de TRANSPARANTIE. Aan wie geef ik mijn contact- en locatiegegevens? Daar laat de overheid ook veel aan de wensen over. Van een overheid verwacht ik dat ze zich gedragen als een overheid, en niet als een pooier uit Thailand, die je van je geld wil afzetten. Als ik niet weet met wie ik te doen heb – en met de contacttracering weet je dat niet – dan speel ik ook niet mee.

Ik weet wel dat het formulier naar de dokter gaat, en dan naar Sciensano. Maar Sciensano heeft de mankracht niet om al die formulieren te verwerken. Wat doen die met het formulier. Gaat dat eerst naar India waar het gedigitaliseerd wordt, of wat doen ze?

Hoe veel van die Anti-Corona maatregelen denk je dat er ingevoerd zouden zijn, indien de politici zelf verlies aan inkomsten zou lijden ten gevolge van de maatregelen. Die doen niets liever dan thuisblijven en toch betaald worden. Ze deden dat trouwens al vóór Corona.

Van dat computersysteem waar de mensen zelf hun gegevens invullen zal niet komen, en over een paar weken zullen er zo veel onbehandelde formulieren bij Sciensano liggen dat ze smeken op te houden met de contacttracering. Want Corona is dood, en begraven.

Als ze de hysterie toch aan de gang willen houden is het trouwens tijd voor CoViD-20. Het griepseizoen van dit jaar staat voor de deur.

Het is daarom belangrijk dat je deze tijd van het jaar door het venster naar buiten gaat.

Sorry.. dat was een slechte grap.

Anoniem zei

Na het World Economic Forum in Davos, is het eind augustus tijd voor het Jackson Hole Symposium, normaal gezien in Wyoming, VS, maar nu via Zoom, en live op YouTube

Gisteren avond was het de beurt aan Jerome Powell, de voorzitter van de New York Federal Reserve Bank (The Fed) om te tonen dat hij geen webcam kan gebruiken, om een speech te geven over de toekomst van de wereldeconomie. (erg automatisch en technologisch zal deze maatschappij niet zijn als hij zelfs geen webcam kan gebruiken)

In het kort ‘The Fed’ is zo een bank waar landen gaan lenen, of wanneer je 100 miljard voor iets nodig hebt, kan je ze daar gaan halen. Maar je moet wel al een biljard schuld hebben eer je binnen mag.

Dus die lui hebben best wel wat macht. En zijn speech is best wel belangrijk, en niet alleen binnen het milieu van de haute finance.

The Fed is de grootste bank ter wereld, samen met Blackrock, maar deze laatste is een Hedge Fund. De Fed drukt geld, en Blackrock verdeelt het. Zo gaat het in praktijk.

Hoe dan ook, Powell had niets nieuws te zeggen. Hij wil 2% inflatie. Ja goed. Ik wens hem veel geluk.

Dat is een nieuwe grap die hier de rond doet. “Today everything is breaking news, even if its old news”. Vandaar dat iedereen uitkijkt naar fake news, want dat is het enigste nieuws, dat nieuw is. Er is inderdaad een déjà vu aan breaking news.

Zo ook aan het “nieuwe normaal”.

Als de speech van Powell representatief is voor het “Nieuwe Normaal”, dan is het Nieuwe Normaal het recycleren van oude ideëen.

Ik geloof ook dat het waandenkbeeld van de Great Reset een nachtmerrie is waar ze zelfs in Davos reeds uit wakker geworden zijn. Ik heb altijd moeite gehad het serieus te nemen. Je kan gewoon de maatschappij niet op een hiel doen draaien. Daar gaan minstens 100, 200 jaar over heen.

Als je me niet gelooft kijk dan zelf naar de live feed out Jackson Hole;

https://www.youtube.com/watch?v=Bvbp9Mf18EM

Een dergelijk niet-insperend troepje van niet-geïnspireerde saaie sokken kan de economie niet op zijn hiel doen draaien. Ze kunnen zelfs niet eens als een windhaan met wind draaien.
Maar ja, dat is het “nieuwe normaal”; meer van hetzelfde dat we allang beu van zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------