BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 21 augustus 2020

Leerlingen zijn ook géén communistische marionetten!


Op 1 september gaan de schoolpoorten open, een dag waar veel leerlingen naar uitkijken na maanden van thuiszitten. Maar voor wie naar het middelbaar gaat, is een mondmasker verplicht in de klas. En hoewel er veel begrip is voor die regel, zien heel wat tieners ertegen op om de hele dag een mondmasker te dragen.

In het Vlaams parlement heeft minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) de strenge mondmaskerplicht in het onderwijs verdedigd. Elke leerling in het secundair moet vanaf september een mondmasker dragen als hij of zij in een binnenruimte is. Verschillende  parlementsleden wierpen op dat dat het moeilijk maakt voor leerkrachten om les te geven en voor leerlingen om les te volgen.

Volgens minister Weyts is de mondmaskerplicht er gekomen omdat je moeilijk voldoende afstand kunt houden in de klas. Het is dus een kwestie van bescherming tegen het coronavirus, zei de minister die eraan toevoegde dat er wel degelijk angst heerst bij leerlingen, leerkrachten en ouders: “20 procent getuigt van bezorgdheid en echt wel van angst.”

Met andere woorden, de leerkrachten zijn dus bang van hun eigen leerlingen!

Dit schandalige plannetje is onder druk van de vakbonden dus ook mede bedacht door Lieven Boeve, de zogenaamde 'topman' van het zogenaamde 'katholiek onderwijs'.

Je speelt niet met de gezondheid van duizenden leerlingen uit het middelbaar!

Dat de bange leerkrachten dan gewoon thuis blijven - zonder loon - en geef de kans aan jonge leerkrachten die wat realistischer zijn!




Oud nieuws van 28 mei 2020: “Leraars zijn geen marionetten”

De grootste onderwijsvakbond COC eist dat het dragen van een mondmasker verplicht blijft voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Dat meldt het Nationaal Bestuur na een spoedberaad. Scholen die op een andere manier willen heropstarten dan eerder voorzien moeten bovendien nieuwe risicoanalyses uitvoeren.

“Onderwijsmensen zijn geen marionetten”, benadrukt COC. Ze eist dan ook dat scholen die de regels rond de heropstart willen aanpassen een nieuwe risicoanalyse uitvoeren. Daarnaast zou het gebruik van mondmaskers in het secundair verplicht moeten blijven.

“Als aan deze eisen niet tegemoet gekomen wordt, kan van een uitbreiding van de heropstart geen sprake zijn”, aldus secretaris-generaal van COC Koen Van Kerkhoven. Als ook maar één leerling in het secundair geen mondmasker draagt, heeft een leerkracht het recht om zich aan die onveilige situatie te onttrekken. Bij problemen zal COC hen bijstaan. De vakbond plant nog geen algemene acties zoals een staking, maar veel zal afhangen van de beslissingen van directies en schoolbesturen.

Bron: HLN


Wel, leerlingen zijn ook géén marionetten!

Wij roepen de leerlingen dan ook op om op 1 september de schoolgebouwen niet binnen te gaan wanneer zij verplicht zouden worden tot het dragen van een mondmasker.

De verplichting is een schending van de mensenrechten!

Het dragen van een mondmasker kan enkel maar op basis van vrijwilligheid!!!

We moeten niet buigen voor het egoïsme van een paar overjaarse leerkrachten!

Laat niet met uw voeten spelen!

Met alle Chinezen, maar NIET men d'n dezen!

Stop de communistische overname
van het onderwijs door de linkse '68-gers!

Steek uw hals niet vrijwillig in de strop!

Wie nu meegaat,
zal later nooit nog een cent verdienen,
mét of zonder diploma!


5 opmerkingen:

Anoniem zei

(Deel 1)
Uit alle continenten komen op dit moment dezelfde vaststellingen:
1. De infecties nemen continu toe.
2. De relaieve hospitalisatiegraad neemt steeds meer af.
3. De relatieve mortaliteit (doden door Covid19/aantal besmettingen met covid19) neemt steeds meer af.

Tesamengevat: (unaniem op alle medische ebsites):
Deze corona-virusinfectie is veel minder gevaarlijk dan oorspronkelijk van de staatsinstanties en de virologenclubs gedacht.
Voor 6 maanden waarzegde Christian Drosten, de grote viroloog van de Charité-kliniek in Berlijn, het pruisisch-geneeskundig Mekka, én de grote raadgever van de bondskanselierster Angela Merkel, dat er "287000" (in woorden: tweehonderdzeventachtigduizend) coronadoden in uitsland zouden vallen- en nu hebben ze er eerst ocharme 12000 (twaalfduizend) "zogenaamde coronadoden".
Anatomopathologisch en autoptisch is echter maar één tot twee % van deze doden causaal met covid19/SARS-COV2 verbonden (dwz. ongeveer 120 tot 240 échte coronadoden).
Drosten, die zich zoals Marc Van Ranst hoogspeelt op Facebook, Twitter, op internetportalen zoals web.de en zoals Van Ranst géén enkele demokratische legitimering heeft, heeft zich om een factor duizend verrekend.
De voorspelling van Christian Drosten op Belgiê geêxtrapoleerd,komt men op 38000 (achtendertigduizend) coronadoden.
Nu hebben Marc Van Ranst en Steven Van Gucht met de dodencijfers gechipoteerd wat ging en Belgiê zelfs wereldkampioen op dat gebied gemaakt ( intussen wereldwijd bekend en door President Trump gretig in het nieuws gebracht), maar tot 38000 coronadoden zijn ook die twee charels niet geraakt.

Een geweldige hoax- en de belgische politici hebben in paniek alles fout gemaakt wat ze maar fout konden maken.
Deze corona-virusinfectie is veel minder gevaarlijk dan oorspronkelijk gedacht; het is geen influenza.
En ze kleeft- vormt clusters (belgische primeur van deze term op kavlaanderen ) en zeer lastig.

Anoniem zei

(Deel 2)
Het is karakteristiek voor chemische en biologische wapens dat er paniek en angst ontstaat.
Dat nu juist leraars en leraressen met hun half-weten bij dit probleem angst hevbben, is goed verstaanbaar.

De mondmaskerplicht is echter totale onzin.
1. Alleen van FF2P-Mondmaskers werd een effect aangetoond betreff. infectiepreventie, en we alleen in klinische context.
De papieren maskertjes, de stofmaskers hebben een nut van: NUL!
Integendeel: door het lange gebruik van hetzelfde masker (textiel) ademt de persoon mettertijd een viraal aangerijkte lucht in en wordt dan eerst werkelijk ziek.
Het elk duits textielmasker bijliggend bordje zegt uitdrukkelijk dat men het regelmatig goed moet wassen (liefst 7x per week) en zegt klip en klaar, dat "het mondmasker niet kan verhinderen dat men geînfecteerd wordt".
Dat is economisch-juristisch zeer juist- is tegelijkertijd het beste bewijs dat de mantra-achtig herhaalde slogans van de brusselse metro en trams betr. het nut van mondmaskers totale onzin is.
2. Pakweg alle studies tonen, dat kinderen en jeugdigen bijna nooit anderen infecteren, maar wel door ouderen (in hoc casu: de leraars en de leraressen) geînfecteerd worden.
Vanuit dit gezichtspunt is het technisch noodzakelijk dat de leraars en leraressen de hele tijd een mondmasker dragen om de schoolgaande jeugd niet te infecteren en minstens alle 7 dagen een corona-test met afstreep ondergaan.
Bij positiviteit natuurlijk strenge quarantaine voor tenminste 4 weken (naar de laatste japanse vaststellingen).
De schoolgaande jeugd zelf natuurlijk hoeft geen mondmasker te dragen, omdat dit (zie 1.) niet nuttig is om zelf niet ziek te worden en (zie 2.) de kinderen zelf bijna nooit het virus verdertransporteren.

Bijzonder belangrijk: het onderwijzend personeel mag niet roken, geen alkohol konsumeren, moet veel groene tee, groente, ballaststoffen en ook vers fruit consumeren, moet een normaal gewicht hebben, geen diabetes en leverstoornissen, en ook geen hoge bloeddruk.
Mens sana in corpore sano.
Die vakbonactie is horendul.
De situatie is zo al moeilijk genoeg; dat nu ook nog de prutsende "theoloog" Lieven Boeve zich hierin komt moeien, toont de hele domheid en waanzin van het huidige vlaamse bestuur.

Ben Weyts en zijn N-VA strompelen intussen verder in hun Dien Bien Phoe.

Anoniem zei

Typisch voor Belgiê.
Op 14 augustus 2020 om 19 uur 's avonds op de VRT houdt de vlamse onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) een woordrijk en niet te stuiten betoog om het regulair schoolbezoek vanaf 1 september 2020 te verkondigen.
Gefundeerd door het snel toenemend aantal studies uit de hele wereld dat deze corona-infectie veel minder gevaarlijk is dan eerst gedacht en de schade door zelfisolering, uitgaansverboden en ondrwijs- en vormingsverlies veel groter is.
De communist van de KUL viroloog-goeroe Marc Van Ranst zat daar met een zeer grimmig tronie en zei niet veel ( "...CO2 in de schoolklassen meten...")

Geen week nadien schreeuwt de COC ("christelijke onderwijsvakbond", geassocieerd met het ACV ("christelijke" vakbonden) moord en brand wegens het infectiegevaar voor de leraressen en leraars.
Schijnheilige onnozelaars.
1. Zoals reeds vroeger hier beschreven, zijn het de ouderen (alias leraars/leraressen) die de schoolkinderen infecteren, niet omgekeerd.
De lerrars/leraresen hebben een mondmasker aan te doen- "...denk aan de zwaksten onder ons en zet Uw mondmasker op!" (sic de MIVB alias de brusselse metro- en trammaatschappij).
2. De psychische gezondheid en het wel-gaan van de jeugd is primordiaal voor onze samenleving (voor Marc Van Ranst: dat werd zo reeds expressis verbis door de WHO voor 50 jaren zo gezegd).
Onze Heer Jezus Christus heeft gezegd, dat geen mens een grotere liefde heeft voor een ander dan wanneer hij zijn leven offert om deze te redden.
De kinderen zijn verplicht om naar school te gaan- zij hebben het recht om te overleven.
Het onderwijzend personeel is niet verplicht om ondrwijzer(es) te zijn: ze kunnen straatkeerder worden, politieagent, houthakker, tuinierster, winkelier...
Zij moeten "hun leven riskeren", en Onze Heer Jezus Christus voegt daaraan toe: "...want wie zijn leven verliest om mijnentwillen (NVDA: Hetéchte katholieke Onderwijs) zal het (Eeuwige) leven krijgen, en wie het (aardse) leven behoudt, zal het (Eeuwige) verliezen.

Dat wordt uitstekend uitgedrukt in het beroemde franse Marialied "J'irai la voir un jour", dat met Onze-Lieve-Vrouw-Ten Hemel Opname na de hoogmis gezongen wordt.
Onvergetelijk +++

Het COC/ACV/cd&v /de theologie van Leuven/ de KUL met Van Ranst: authentisch ketters en zonder enige christelijke fundering.
En zoals steeds lafaards en schijnheilig, onder valse vlag.
Het geval Roeach met de kinderpornografdische afbeeldingen in het 2katholiek" nedrlandstalig onderwijs is daar een zeer goed voorbeeld van.

Anoniem zei

Aan 21 augustus 2020 om 22:36

Christian Drosten lijkt een beetje realistischer.

Echter, het is het computermodel van Neil Ferguson van Imperial College Londen, dat als uitgangpunt gediend heeft om tot lockdown over te gaan. Dit model voorspelde een sterftecijfer van 1% van de bevolking.

Uiteindelijk is in Belgie is 0,1% van de bevolking aan Corona gestorven - hoogste percentage ter wereld. (en dit cijfer is zwaar overdreven voor redenen die reeds voldoende op dit blog besproken zijn)

Het wereldgemiddelde is 0,01%.

Dus het computermodel zit er een factor 100 naast. Kan je je het inbeedlen wat er dan gaande geweest zou zijn indien in Belgie Corona 10 keren erger geweest zou zijn.


Volgens de voorspelling zou dat 100,000 mensen op intensieven gezien hebben, tijdens de piek. Uiteindelijk waren er 'maar' 10,000.

Ze gingen terecht tot lockdown over omdat de ziekenhuizen overrompelt zouden worden. Want Belgie heeft maar 64,000 gewonen ziekenhuis bedden. Dus 34,000 (en een paar ziekenhuizen tekort).

Dat was begin maart, toen men niet wist wat besmetting- en sterftegraden gingen zijn en nu weet men dat het computermodel zo slecht was dat het de electriciteit die de supercomputer verbruikt heeft om het cijfer te bereken niet waard was.

Nu weet men beter. En de mondmasker / schaamlapje / muilkorf maskerade, is een beetje voorbij gestreefd, em heeft echt geen enkele wetenschappelijke of medische grondslag.

De nadelen van het mondmasker hebben wel een wetenschappelijke en medische grondslag. Voordelen zijn er niet.

Anoniem zei

Indien het onderwijzend personeel geen les wil geven, moet men deze werkweigeraars meteen schorsen met verlies van loon.

Deze lieden verdienen sowieso te veel en hun pensioen mag ook wel wat minder.

Ze tonen zich hier van hun lafste kant!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------