BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 10 augustus 2020

Davos, The Great Reset, George Soros, Bill Gates, Al Gore, Greta Thunberg, Donald Trump, Climate Change, Covid-19, het Vaticaan, Bergoglio en Michael Matt


5 opmerkingen:

Anoniem zei

1/5
Een probleem met deze versie van de Great Reset, is dat er nul inhoud is. Het zijn uitsluitend slogans. Iets in de trant van "Het klimaat warmt op", "Er zullen steeds meer pandemieën zijn.", "De kuur voor Covid-19 gaat klimaatsverandering oplossen" - Of was het omgekeerd? Bekijk de videos van het orld Economic Forum en je krijgt een waterval van die kots over je af.

Maar dat is niet het doel van het World Economic Forum (WEF), Bergoglio, Soros, Gates, Gueterres, de financiële elites, Britse Koninklijke familie (de spreekbuis van de Company of Mercers van de City of London) Het echte doel van de ‘Great Reset’ zullen we hieronder bespreken.
***
Michael Matt zegt het duidelijk, tegen volgend jaar, moet Joe Biden de VS aan het WEF in Davos geven. Dat is inderdaad de essentie. Maar waarom?

Wat steekt er echt achter de Great Reset, en wat is het verschil tusen Biden en Trump?

Trump is een enorm probleem voor de elites, en hij moet weg, omdat hij probeert te doen wat goed is; hij probeert hun plan voor de “Great Reset” te verijdelen. Joe Biden is te seniel om te beseffen waar het over gaat. Maar het WEF wil net een seniele president. Zelfs president Xi van China zegt dat. Omdat een seniele president te suf is om leiding te geven. En waarschijnlijk snel zal sterven, waarna een stroman zal overnemen.

We kunnen dus het eerste deel van operatie "Great Reset" samenvatten als; manipuleer het publiek zodat een stroman tot president verkozen wordt.

WAT MOET ER GE-RESET WORDEN?

Simpel antwoord: GELD.

De vorm, waarde, concept en denominatie van 'geld' is structureel kapot. Het huidige 'geld' is waardeloos, er is te veel schuld, er zijn te veel rommel kredieten en men is op zoek naar een manier het te doen verdwijnen. Wanneer het 'geld' weg is, is ook alle schuld weg.

China wil niet zo zeer Amerika overemen, China wil dat haar munt de wereld reserve munt wordt. en de munt bij uitstek waarmee internationale handel gedreven wordt – en niet langer de dollar.

Joe Biden zal de VS aan China geven, terwijl Trump dit zal proberen te voorkomen.

Anoniem zei

2/5
HOE KRIJG JE BIDEN VERKOZEN?

Stap 1; Domineer het nieuws met Covid-19 statistiekjes, zodat er geen tijd is om ook de presidentskandidaten aan het woord te laten – hetgeen in het geval van Joe Biden goed is, want de man is zo seniel dat hij altijd halverwege doorheen een zin de draad verliest en totaal ongeloofwaardig als een serieuze kandidaat overkomt.

Stap 2; Saboteer de verkiezingscampage met Covid-19.

(1) Covid-19 dient om het publiek af te leiden van de presidentsverkiezing. (2) De lockdown dient om te voorkomen dat mensen elkaar ontmoeten, en samenwerken, en aan politiek activisme te doen. (3) We zitten al midden-augustus, en het zijn al verkiezingen op 3 november, en Biden moet nog zijn Running Mate aankondigen. (4) Er is nog steeds geen 1-on-1 debat geweest tussen de twee kandidaten. Dit debat moet kost wat kost voorkomen worden omdat Trump de vloer gaat vegen met Biden. (4) Normaal begint een presidentscampagne reeds op volle toeren te draaien in januari, maar het is al augustus en we hebben nog niet veel gezien.

Stap 3; Covid-19 schept ook een situatie waarin stemmen-per-post en electronisch stemmen deverkozen methode van stemmen gaat worden, om "Besmettingen te voorkomen" in het kieshokje - zal men zeggen. Maar de waarheid is dat per post en electronisch stemmen gemakkelijker vervalst kan worden.

Anoniem zei

3/5
Op dit punt zijn 2 verduidelijkingen nodig.

(1) Remnimbi vs CBDC

Omdat het financieel systeem structureel beschadigd is, en er te veel schuld is, is men al lang op zoek naar een alternatief voor de US Dollar. Een mogelijke munt waarmee het vervangen kan worden is de Chinese Remnimbi. Een tweede kandidaat vervanger waarover men in Davos 2020 een hele mond vol had, is de 'Central Bank Digital Currency' (CBDC) Cryptogeld, of digitaal geld dat door een nationale bank uigegeven wordt.

https://www.weforum.org/press/2020/01/central-banks-waking-up-to-digital-currency-create-new-framework-for-cbdc-deployment-with-world-economic-forum-177ca5d9ee/

DIT DETAIL WAAR MAAR ZEER WEINIG MENSEN OVER SPREKEN IS BIJZONDER BELANGRIJK. Men is op zoek naar een manier om CBDC te realiseren. Voor de gewone burger betekent dat hij geen papieren geld meer zal bezitten, maar iets zoals bitcoin.

De waarde van dingen; grondstoffen, goederen, diensten, aandelen, kasbons, leningen, en schulden wordt in US Dollars uitgedrukt. Dus, afhankelijk van de waarde van de dollars, gaat de waarde van die dingen op en neer. Bv. Hoe goedkoper de dollar hoe duurder een 'troy ons' goud. Niet omdat goud duurder geworden is, maar omdat de US dollar goedkoper geworden is. Met goedkopere dollars, heb je meer Dollars nodig om voor de dezelfde hoeveelheid goud te betalen.

De Euro is geen optie als vervanging voor de Dollar, omdat de Euro een afgeleide van de dollar is. Als de Dollar keldert, ontploft de Euro. Dat is ook in 1931 tijdens de Great Depression gebeurd. De depressie heeft veel harder huis gehouden in Europa dan in de VS.

En hieruit volgt (2)

(2)
Europa is trouwens al volledig aan boord met China en wachten gewoon op de verkiezing van Joe Biden om officieel een kolonie van China te worden. Vandaar dat vooral in Europa, meer nog dan in de VS, het anti-Trump kabaal zo luid is.

De reactie van Europa op de Covid-19 crisis is niet zo zeer het invoeren van een beleid dat een virus moet bestrijden maar voor iets dat de Europese samenleving compatibel moet maken met het typisch Chinees communistisch beleid. Het mondmasker zijnde een lachwekkend voorbeeld. Chinezen hebben altijd een mondmasker op straat op. Dat maakt gewoon deel uit van het uniform van de leden van Chinese Communistische partij – als het ware. Het enigste ontbreekt is zo een pyjama uit de tijd van Mao, en de fiets. Europa bouwt als de gekken fietsenpaden. Al eens afgevraagd waarom? Zodat de auto afgeschaft kan worden, en we allen als goede communistische kameraden gaan fietsen.

Minder lachwekkend is dat China geen 13de maand heeft, geen sociale zekerheid, geen pensioen, armzalige gezondheidszorg, geen vakantie (of 5 feestdagen nu) een weekend van maar 1 dag, en de helft van de bevolking in krottenwijken woont. Dus, dat is ook de toekomst voor Europa.

Anoniem zei

HOE DOE JE ALLE GELD VERDWIJNEN?

Er bestaat nu eenmaal een Dollar Hegemonie. (de US dollar domineert alle andere munten en domineert alle 'geld'.) De oorzaken voor de hegemonie zijn geweldig interessant, en je bent vereist deze te kennen als je iets zinnigs over het Marshall Plan, de atoombommen op Japan, de Koude Oorlog, de olie crises, islamitisch terrorisme, of global warming wil zeggen. Hier zijn boeken over geschreven, dus lees die maar.

Ik ga me beperken tot (1) Reserve Currency, (2) Dollar Access, en (3) de Eurodollar markt en mijns inziens zijn deze 3 de belangrijkste concepten die moeten verdwijnen om alle geld te doen verdwijnen. En vreemd genoeg, als Joe Biden tot president verkozen wordt, is het niet eens zo moeilijk dit realiseren.

(1) Reserve Currency.

In de kluizen van de meeste nationale banken wereldwijd, liggen hopen dollars; reserves. Een nationale bank is vereist deze van de VS te kopen, als waarborg voor de munt de bank zelf drukt. De implicaties zijn enorm; de VS dicteert dan ook de voorwaarden waaronder een nationale bank geld kan drukken. Als je veel dollars van hen koopt, mag je ook veel geld van je eigen munt drukken. De VS zal dus ook dicteren, hoe, en hoeveel een land mag lenen en waar ze het aan mogen uitgeven. De VS zal wel een dikke lening geven, als je er Amerikaanse geneesmiddelen of auto's mee koopt. Dat is ook de reden dat in België een Tesla 120% belasting aftrekbaar is.

(2) Dollar Access

Amerika kan dit dicteren omdat als de nationale bank geen hopen dollars in haar kluizen legt de VS dat land toegang tot dollars zal ontzeggen - zoals het geval met Noord-Korea, Iran, Irak en al die andere landen die getroffen waren door de Arabische lente revoluties.

Maar ook landen die hun olie in een andere munt verhandelen als de Dollar wordt toegang tot de Dollar ontzegt, zoals het Food for Oil Program van Saddam Hussein, of de Teheran Oil Bourse. Maar daar komen Chinezen en Russen ter hulp.

Ook; bedrijven die internationale verhandelingen maken, moeten dit in Dollars doen, of het bedrijf krijgt geen toegang tot dollars. Indien een bank geen toegang tot Dollars heeft, is ze op slag failliet, omdat de Dollar nu eenmaal de valuta is waarin ze al hun zaken afhandelen.

En dit brengt ond tot de Eurodollar Markt.

(3) Eurodollar Markt.

Niet te verwarren met de wisselkoers. De EUR/USD wisselkoers heeft hier niets mee te maken.

Zoals gezegd; internationale verhandelingen worden in Dollar betaald. Indien een bananenkweker in Zuid-Amerika bananen aan Zweden verkoopt, gebeurt die verhandeling in Dollars. Zo worden alle verhandelingen van grondstoffen, goederen, diensten, schulden, leningen, olie, kasbons, investeringen, aandelen, afgeleide van investeringen, (de derivatieven) - elke financieel contract zeg maar - in dollars afgehandeld, en het maakt niet uit van welk land naar welk land. Dat is Eurodollar markt.

Een betere definitie - zij het een simplistische - is dat de Eurodollar markt alle Dollars zijn die zich NIET in een Amerikaanse kluis bevinden, of op een Amerikaanse bankrekening staan.

Nodeloos hieraan toe te voegen dat deze markt onvatbaar groot is. De derivatieven markt, de afgeleide financiele instrumenten gebaseerd op andere financiele instrumenten, is al 10.000 keer groter dan alle fysieke dingen op de reële aarde. Het is een soort Matrix (zoals in de film). Een virtuele realiteit. Maar ze bestaat en ze is echt.

EN BELANGRIJKSTE PUNT; DE EURODOLLAR MARKT IS STRUCTUREEL KAPOT tot aan het fundament. Dat is al zo sinds 2008.

DUS ZEGT HET WORLD ECONOMIC FORUM "GREAT RESET".

Doe de dollars verdwijnen en het probleem is opgelost.

Dit klinkt krankzinnig, of onmogelijk, maar ze menen het.

Door de Dollar met de Chinese Remnimbi te vervangen, doe je alle geld verdwijnen. Een reset. Alle dollars verdwijnen, en dan komt de Remnimbi op de proppen.

Je bereikt dat door de verdragen die de EuroDollar Markt ondersteunen te annuleren.

Anoniem zei

5/5
BESLUIT

Dus de keuze is tussen Joe Biden en Donald Trump - dat is echt de essentie van de Covid-19 crisis – een keuze tussen Amerika, of China. En voor de burger een keuze tussen een levenswijze zoals de Amerikaanse of een levenswijze zoals de communistisch chinese.

Biden, zal de VS aan China geven, de nodige internationale verdragen annuleren die de dollar hegemonie ongedaan maken en de dollar annuleren - met het gevolg dat alle geld en alle schuld ook weg is, alle investeringen zijn weg. En de onvervreembare eigendom (vastgoed of aandelen), zullen in Chinese Remnimbis uitgedrukt worden, of in CBDC (het digitaal geld)

Voor de gewone man betekent dat alle geld weg is. Maar dat is zo erg niet. Belangrijker is dat een desintegratie van het financiële systeem altijd eerst in hongersnood uitdraait, die alleen met oorlog opgelost wordt.

Trump zal de VS niet aan China geven. Indien China haar aggressie niet toomt, zal China om de VS moeten vechten en er zich gewapender hand eigen van moeten maken. Trump maakt dit zeer duidelijk.

Het verval van de US Dollar hegemonie is onvermijdelijk. Reserve munten veranderen nu eenmaal eens in de paar honderd jaar, maar Trump zou het tenminste proberen dit op een gecontroleerde manier doen laten gebeuren – voor de komende 4 jaar tenminste – ook al duurt het hele process eerder 50 jaar.

***
Hongersnood bij financiële crisis. In de VS zijn sinds maart 15% van landbouwers failliet gegaan. Dat zijn 15% van boederijen die dit jaar niets zullen oogsten. Hongersnood in het Westen is een heel reel gevaar

Laat Biden president worden, en het feit dat je geld weg is, zal bijzaak zijn, in je poging te overleven.

We hebben altijd op dit blog gezegd, dat de gevolgen van de Corona maatregelen meer doden zullen eisen dan het virus zelf, maar zoals hierboven uitgelegd, de crisis is pas goed op dreef aan het komen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------