BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 27 augustus 2020

Na Berx in Antwerpen begint nu ook gouverneur Carl Decaluwé in te binden


Vanaf 1 september is het niet langer verplicht om een mondmasker te dragen op de zeedijk aan onze kust. Dat heeft gouverneur Carl Decaluwé beslist na overleg met de kustburgemeesters. De maatregel werd eind juli ingevoerd, zodat er in elke Vlaamse badstad dezelfde regel omtrent mondmaskers zou gelden. Vorige week lieten al verschillende kustgemeentes aan de Westkust weten dat ze het mondmasker niet langer zouden verplichten vanaf 1 september. Nu geldt de beslissing dus voor de hele Belgische kust. Het blijft overigens wel verplicht om altijd een mondmasker op zak te hebben, en om afstand te houden.

Bron: vrtNWS

Het verplichten tot het dragen van een mondmasker 'ontmenselijkt' de drager en kan dus gezien worden als een collectieve straf zonder veroordeling, hetgeen dus ongrondwettelijk is. Verder is het een schending van de mensenrechten en betreft het medisch gezien een groot risico.

De overheid brengt dus moedwillig, bewijsbare schade toe aan de gezondheid van de drager van een mondmasker en kan voor de medische gevolgen verantwoordelijk worden
gesteld. Ook scholen en directeurs die leerlingen verplichten een mondmasker te dragen, kunnen aansprakelijk gesteld worden voor de gezondheidsschade die leerlingen oplopen.

1 opmerking:

Anoniem zei

En de mondmaskers in het onderwijs zullen ook verdwenen zijn voor de herfstvakantie.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------