BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 19 augustus 2020

Parijs vannacht na de overwinning van PSG


De rellen worden door de leugenachtige Vlaamse media natuurlijk vakkundig doodgezwegen, want het Macron-regime is in de ogen van de EU nog steeds 'legitiem'. Het spreekt voor zich, dat de corona-maatregelen van het Franse regime daar op de Avenue des Champs-Élysées niet werden nageleefd:




Het is duidelijk dat het Macron-regime
de controle over de straat kwijt is!


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze mogen blij zijn dat ze gewonnen hebben. Anders

Wim zei

Aangezien onze ziekteverzekering gebaseerd is op solidariteit: zou het geen goed idee zijn dat degenen die zich uit overtuiging niet aan de preventiemaatregelen willen houden, het recht krijgen om te betogen op voorwaarde dat ze een document ondertekenen dat ze afzien van elke bijdrage van de ziekteverzekering in geval ze Covid-19 ontwikkelen?
Het steekt me een beetje tegen dat ik als brave belastingbetaler moet bijdragen aan de dure intensieve behandeling van dergelijke covidioten, eens ze beademd en in leven moeten gehouden worden in het ziekenhuis. Want zo consequent met zichzelf zullen ze natuurlijk wel niet zijn, zo kennen we onze pappenheimers wel....

The Guardian Angel zei

@ Wim,

De intensive care units zijn over het hele land vrij leeg.

Er is géén tweede golf!

Is het nu ook al verboden om ziek te worden?

Je kan ook zeggen, dat rokers ook géén recht hebben op gezondheidszorg, dat weerhoudt het Belgische regime er anders ook niet van om daar toch serieus zijn zakken mee te vullen.

Ook wielrennerij is gevaarlijk. Dus ook géén zorg meer voor de coureurs!

Automobilisten lopen ook verhoogd risico, dus gooi ze uit de ziekenkas!

Een verzekering is gebaseerd op de risico's die door de gehele populatie worden genomen.

Indien de ziekenhuizen niet overbelast mogen worden, dat men dan een paar ziekenhuizen bijbouwt. Dat is namelijk veel goedkoper dan de 50 miljard die men nu met allerlei onzinnige maatregelen over de balk gooit!

Denk toch eens na man!

U heeft typisch zo een schoolmeestermentaliteit!

Schoolmeesters zijn over het algemeen hele saaie mensen!

Wim zei

Let op wat u zegt, want de dingen die u aanhaalt maken op dit moment ernstige evaluaties door in de ziekteverzekering. Het is zo goed als zeker dat in de nabije toekomst de terugbetaling van sommige behandelingen effectief afhankelijk zal gemaakt worden van het gedrag van de patiënt. Bij tal van privé-verzekeraars is dat trouwens nu al zo. Anderzijds: u bent er precies toch ook niet helemaal gerust in dat er wel genoeg bedden gaan zijn voor degenen die nu luid staan te roepen dat Covid-19 een hoax is te kunnen behandelen. Die reserve siert u.
Dat van die schoolmeestermentaliteit is overigens waar en dat ik een saaie mens ben ook. Dat heeft u scherp gezien!

The Guardian Angel zei

@ Wim van 18:12,

Nog één keer:

1. Via de PCR-test wordt er naar stukjes RNA en DNA gezocht. De genetische code hebben we trouwens van de Chinezen gekregen.

2. Dan zijn er mensen met griepachtige symptomen.

3. In de ziekenhuizen en in de woonzorgcentra ging men niet de symptomen bestrijden, maar wel Covid-19.

4. In de ziekenhuizen werd geïntubeerd en in de woonzorgcentra werd kwistig met de morfine gestrooid.

5. De massale sterfte was het gevolg van de intubering en van de morfine, niet van Covid-19. Met andere woorden, de waanzinnige 'behandeling' was de oorzaak van de doden, niet het virus. Had men die mensen niet behandeld, dan zouden de meesten van hen nog leven.

Dat de ziekenhuizen niet overbelast mogen worden, is het verhaaltje van de regering, niet van mij. De hele corona-crisis door waren er trouwens 1000 vrije bedden op de intensieve afdelingen.

Anoniem zei

Aan @Wim van 09:58,

Ad 1: (Vraag 1 lijn): nee.
Ad 2:(lijn 4-5): Fout. Door de beademing van Covid19-patiênten worden deze bijna nooit in leven gehouden, doch veel meer zeer snel omgebracht.
Het overlevingspercentage van Covid-19-patiênten zonder beademing bedraagt 95%, mét beademing vallend tot 3% (zeer uitvoerig op deze website reeds voor 4 maanden gerefereerd).
De anatomopathologische vondsten bij de werkelijk aan covid19 gestorven patiënten (haemorrhagisch oedeem en inbloedingen in het alveolaire interstitium, microthrombosen in de alveolaire vaten met microruptuur en razendsnelle ontwikkeling van pulmonale arteriële hypertonie) verklaren zeer goed de geweldig schadelijke werking van een activistisch gestarte beademing, in het bijzonder onder verhoogde druk.
Ad 3: Wat U steekt (de zon, muggen of in dialect "tegensteekt") speelt publiekelijk op een blog geen enkele rol.
U kan privaat klagen bij een psychiater en natuurlijk in het stemhokje uw kruisje zetten bij Uw lievelingspartij.
Het gebruik van goed beschaafd Nederlands zou de verstaanbaarheid van Uw postings duidelijk verbeteren: de tweede zin is een lintworm van 45 (vijfenveertig) woorden, met 8 (acht) werkwoorden en gestructureerd zoals een berberisstruik.
De derde zin bevat 7 (zeven) werkwoorden, met een samengestelde zin en twee voorwaarden, en dan ook nog een woeste schimptirade.
@Wim, herinner U "Paus" Franciscus, die zei dat "we de pandemie van het virus met de pandemie van de liefde moeten bestrijden"(sic :-) LOL) ; en wees dan zelf zo consequent, "blijf in Uw kot" LOL en bied deze jonge feestende mensen uw andere wang resp. een tweede ademteug aan .
(Hier denken we nu extra aan de spreuk/boektitel "Sana me con ti boca"(Genees mij met Uw mond) van "Tucho" Victor Manuel Fernandez, de goeie vriend van Bergoglio en zijn "hoftheoloog".
Intussen (na een lang proces wegen ketterijen, vervolgd door ZE Kardinaal Gerhard Müller) werd Manuel Fernandez door "Paus Franciscus" totaal gerehabiliteerd en tot aartsbisschop van Rio de la Plata benoemd.
Er gebeurt daar niet meer veel- hij zit op de radar ;-) LOL

Anoniem zei

@wim,
Uw posting van 18:01 (gepubliceerd hedenmorgen) illustreert uitstekend mijn taalkundige kritiek(mijn posting van 00:54). :-) LOL

Opnieuw lintwormzinnen, aaneenrijgingen van werkwoorden, schuimslagerij met sfumato ("het is zo goed als zeker...") en een abstruse verknoping van de geneeskundige aanpak van een infectieziekte met financiêle problemen van de ziekteverzekering.

Dit laatste zeer snel op te lossen door quarantaine van de arme gemeenten in Brussel, grenscontroles (inclusief bij de gewesten) en extreemst doorgevoerde financiêle "confederalisering"...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------