BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 24 augustus 2020

Kinderen en tieners hebben 0,0 % kans om te overlijden als gevolg van COVID-19, maar door 'social distancing' worden zij psychisch geschaad voor het leven:

Sociaal isolement is een geraffineerde vorm van martelen met blijvende letsels








 












De internationale elite voert een psychologische oorlog tégen het volk. Of we nu maskers dragen (om ons te ontmenselijken), of sociale afstand in acht nemen (voor individuele monitoring door tracking en tracing) of onszelf totaal zinloos 14 dagen isoleren... Het zijn allemaal methoden van marteling. Zelfs de leugens aangaande 'asymptomatische' mensen - ook wel gezonde mensen genoemd - die van gezonde mensen nu 'potentiële' super-verspreiders van het killer-virus maken, is alleen maar bedoeld om argwaan te wekken en ons te dwingen om afstand van elkaar te nemen. Dit is psychologische oorlogsvoering!


Vroeger werd reeds terecht opgemerkt, dat terreur het meeste effect ressorteert wanneer mensen van elkaar geïsoleerd zijn. Het tot stand brengen van een artificieel isolement is dan ook één van de belangrijkste bekommernissen van een tirannieke regering. Sociale isolatie is echter enkel maar het begin van de terreur. Sociale isolatie is de 'vruchtbaarste grond' waarin terreur gedijt. Sociale isolatie is als het ware pre-totalitair. Het kenmerk ervan is onmacht. Mensen hebben enkel macht wanneer ze samen in overleg handelen - bijvoorbeeld in een betoging. Geïsoleerde mensen zijn machteloos. Daarom probeert de politie bij rellen, de massa te verstrooien...

De internationale elite probeert ons allemaal neer te halen - mentaal, fysiek en spiritueel. Eenzaamheid, angst, alcoholisme, mishandeling van echtgenoten / kinderen / dieren, en zelfmoord nemen allemaal toe als gevolg van isolatie, het asociaal afstand nemen van de ander door het dragen van maskers en door de financiële problemen die deze geplande en gescripte psyop met zich meebrengt. Wij zeggen niet dat corona (= het virus dat verkoudheden veroorzaakt) niet bestaat en niet gevaarlijk zou kunnen zijn voor zwakke mensen, maar corona werd nu wél opzettelijk 'gekozen' als fake killer-virus om het volk te terroriseren! Want eigenlijk zijn we nu allemaal potentieel 'asymptomatisch'! Dus zieken zonder ziekteverschijnselen! En dat terwijl toch iedereen van zichzelf wéét wanneer hij of zij ziek is! We hebben géén PCR-test nodig om te weten of we ziek zijn of niet!!!

We moeten in opstand komen tegen deze corona-tirannie! Dus spreek je ​​uit! Laat je horen! Leg de leugens bloot! Blijf in contact met je vrienden en familie. Neem contact op met degenen die geïsoleerd zijn, zelfs vreemden. Laten we allemaal verbonden blijven. Laten we allemaal verenigd blijven!

Wanneer rebelleren de jongeren?
Of blijven ze 'hangen' in hun eenzame, virtuele wereldje?

1 opmerking:

Anoniem zei

De Corona crisis is een social engineering project dat de mensen murw moet maken voor de Great Reset.

De schuldenlast van landen - met Belgie voorop - is zo groot dat de welvaartsstaat ten einde is. Die oude van dagen en hun hoge ziekenhuiskosten en pensioenen zijn te duur en lopen in de weg. Ze liggen daar maar wat te liggen in een rusthuis, en kosten allen. Het is allemaal heel leuk om elk een paar duizend Euro per maand te geven die ze aan het rusthuis doorspelen, maar dergelijke recyclage van hetzelfde geld is niet erg bevorderend voor de economie. Darenboven is er te veel werkloosheid en de staat is failliet.

En dat was nog maar voor de corona crisis.

Kan je het begrotingstekort van de Belgische Staat nu inbeelden?

De Great Reset gaat het geld afschaffen. Uw spaarcenten weg, ook uw leningen weg. Maar ook de kasbons die je van de staat gekocht hebt. Er is toch geen economie meer die volgens de fundamenten van een goede economie functioneert. Geld wordt toch maar in het wilde weg gedrukt.

De toekomst zal ons digitaal brengen, door de nationale bank uitgegeven en direct naar je smartfoon verstuurd. Een minimum bestaansinkomen zal het zijn. Om u stil te houden, en u in staat stelt wat eten te kopen. Maar alleen voor hen die braaf zijn. Je zal een sociaal paspoort moeten hebben. De Apps op je GSM zullen wel bepalen of je braaf bent.

Dat is het plan met Corona en de Great Reset. En voor China gaat alles volledig naar plan, om de rol van de US Dollar te vervangen door hun eigen digitale munt.


De Amerikanen zitten ook niet stil en de Federal Reserve, samen met Blackrock zijn aan een alternatief voor het Chinese systeem aan het werk. Het dus fianciele oorlog tussen de VS en China.

Nu denk ik dat de maatschappij in 3 groepen uit elkaar zullen vallen. De elites bovenaan natuurlijk, en het gepeupel met een minimum bestaansinkomen in digitaal geld betaald, onderaan. Zoals volgens het plan. Of het nu het Chinees of Amerikaans systeem is maakt niet uit, de digitale munt is een zekerheid, want zowel de Chinezen alsook de Amerikaen werken aan hetzelfde.

Ik denk wel dat er een derde groep gaat zijn, die onderling een alternatief zullen vormen. Dat zullen zelfs hele landen zijn die zelf opnieuw een munt gaan uitgeven. Zweden, Oostenrijk, en Nederland zijn hier goede kandidaten. Met Belgie is het hopeloos afgelopen. Dat blijkt uit de agressie waarmee de mondmasker verplicht worden, en de gewilligheid vanwege de bevolking dit te aanvaarden. De schuldenlast van Belgie is ook zo groot dat niemand nog aan Belgie wil lenen. Belgie zal vanzelf gedwongen worden de digitale munt te accepteren. Belgie heeft niet eens een regering dus welke weerstand verwacht je van Wouter Beke met zijn grote bek?




S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------