BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 23 augustus 2020

Petitie: "Geen mondmaskers op de schoolbanken !"















Maskers zijn bewezen ongezond en zelfs gevaarlijk. Je ademt je stikstof in, virussen en bacteriën stapelen zich op. Met als gevolg tandbederf, koppijn, tot mondschimmel en zelfs neurologische schade. Ze hebben bovendien een sterk negatief psychologisch effect. Ze zouden verboden moeten worden en zijn een aanslag op onze mensenrechten. Onze regering en de virologen weten dit maar het past niet in hun plan dat uitgevoerd moet worden internationaal.

Wij willen NIET dat onze kinderen 8 u. lang, dag in en uit op de schoolbanken met een masker gaan zitten!
(In de horeca draag je er ook geen als je neerzit)


Link naar de petitie:

https://www.ipetitions.com/petition/geen-maskers-op-de-schoolbanken

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb een studie / opiniepeiling uit de VS gezien, waarin men de bevolking vroeg wat zij dachten wat de kans op sterven was, wanneer men met SARS-CoV-2 besmet raakt.

Antwoord: 30%.

Hoe linkser, en hoe jonger, en hoe liberaler, en hoe minder carnivoor men was, hoe hoger men dit percentage legde. Met een 25% van de bevolking die overtuigd is dat indien je geïnfecteerd wordt met het virus, dat men 100% kans heeft om te sterven.

Tot hier de hysterie.

***
Nu, de ware cijfers.

In België is ongeveer 5% van de bevolking geïnfecteerd. (gebaseerd op de antilichamen test – niet de PCR test)

De PCR test heeft in de VS 1.7% van de bevolking als positief geïdentificeerd. Daarvan is 6% gestorven.

Maar gebaseerd op de antilichamen test zouden 5% van de bevolking geïnfecteerd zijn (geweest). Wanneer we de kans op sterven eenmaal men geïnfecteerd is, op dat cijfer baseren, is de kans maar 1%

Dus geen 30%, zoals de mensen denken.

Als je dan de gepensioneerden daar van afrekt – want Covid-19 treft vooral de ouderen – en eerlijk gezegd lopen er niet zo heel gepensioneerden rond in een school - is de kans op sterven wanneer men geïnfecteerd wordt, <0.2% - dat is voor de leerkrachten. Voor de kinderen en tieners is dit cijfer 0%.

Anders gezegd;

1 op 20 leerkrachten zou geïnfecteerd kunnen worden of zijn al geïnfecteerd, zonder het te weten, want ze zijn niet getest.

Die infectie gaan ze niet op school opdoen. Kinderen zijn bijna niet te infecteren, (volgens een Australische studie waar men heel hard geprobeerd heeft kinderen te besmetten (iets in de aard van laat een zieke patiënt in een zakdoek niesten, en laat het kind dan door die zakdoek ademen) en het blijkt dat kinderen maar zeer moeilijk te infecteren zijn.

Eenmaal toch geïnfecteerd zijn kinderen bijna niet besmettelijk, veel minder dan volwassenen.

Dus, dat de leerkrachten maar vooral het mondmasker opdoen in de lerarenkamer, want een infectie krijg je van een volwassenen, niet van een kind.

***
Besluit

Van de 1 op 20 geïnfecteerde leerkrachten, zal 1 op 500 sterven.

Dus 1 op 10,000 leerkrachten gaat aan Covid sterven. Oftwel 7 leerkrachten.

***
Zijn er dat veel?

In België zullen dit jaar een 15 secundaire leerkrachten aan borstkanker sterven. (5 van de 7 zijn vrouwen in het secundair)

***
En het is niet zo dat een mondmasker 100% beveiliging tegen infectie geeft. Dus veel levens ga je niet redden met de mondmasker maatregel.

***
Mijn berekeningen zijn niet heel nauwkeurig. Ik heb telkens de risicos dik naar boven afgerond. Dus is de reële situatie minder ernstig dan ik hier voorstel.

***
Hoe veel kinderen gaan sterven ten gevolge vna de mondmaskerplicht kan momenteel statistisch niet berekend worden. Tegen kerstmis zullen we meer weten.

We zullen waarschijnlijk vroege diagnose van asthma, longziekte, hoge bloeddruk, en hart- en vaatziekten zien onder die jongeren.

***
God sta hen bij.

En veel geluk gewenst voor het nieuwe schooljaar. Ze zullen het nodig hebben.

Anoniem zei

Het belangrijkste waar ouders, kinderen en tieners naar uit moeten kijken is de handhygiëne.

Hoe vaak per dag wast IEDEREEN zijn handen?

Hoe vaak de school schoongemaakt wordt? Leer uw kind aan hoe je een zuiver toilet herkent. Ga op zoek naar stof. Kijk naar de vloer. Handvaten en deurklinken. Prullenmanden leeggemaakt. Laat de kinderen rapporteren, en email het schoolhoofd met de gebreken.

Ten derde, of de school zich de moeite neemt een minimum aan social distancing te doen.

Elke ouder moet van het schoolhoofd eisen dat bewijs geleverd wordt dat deze 3 dingen gedaan worden.

Mondmaskers is een excuus. Zo van, “och we hebben toch geen geld van extra poetsploeg”, “och we hebben toch geen plaats voor social distancing”. “Och we hebben toch geen faciliteiten of tijd om leerlingen hun handen te laten wassen.” --- dus zeggen we maar “mondmasker” en het zal wel in orde komen. “We moeten toch iets doen”, en “als we de verantwoordelijkheid bij de leerling leggen, kunnen we alsof doen alsof we iets doen, maar doen uiteindelijk niets.” En dan kost het ons geld noch moeite.

NEEE !!!

Ze eisen de mondmasker, of anders…. Nu is het aan de ouders en leerlingen dat ze het een en ander van de school eisen, of anders…. Dit is geen eenrichtingsstraatje.

Hier, het advies van de Wereldgezondheis organisatie voor scholen en Covid-19

https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/key-messages-and-actions-for-covid-19-prevention-and-control-in-schools-march-2020.pdf?sfvrsn=baf81d52_4

HET WOORD “MASKER” STAAT NIET IN DIT DOCUMENT.
Wel, 1/ handen wassen, 2/ scholen schoonmaken, deurklinken en zo, 3/ social distancing. Maar mondmasker staat niet in dit document.

Belgische scholen zijn wettelijk verplicht zich aan het advies van de WHO te houden. België is nog steeds lid van de WHO, en daarom verplicht de adviezen te volgen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------