BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 9 augustus 2020

Het Belgische regime blijkt totaal machteloos aangaande de handhaving van de zelfverzonnen, absurde, ongrondwettelijke en dictatoriale Corona-maatregelen


Flagrante mensenrechtenschendingen in Knokke

Politie zet met geweld een jongeman een mondmasker op

De feiten: donderdagnamiddag merkte de politie van Knokke een jongeman op die geen mondmasker droeg op de zeedijk, ondanks het feit dat dat verplicht is. Toen de politie hem daarop aansprak, weigerde de jongeman om zijn mondmasker op te zetten. Blijkbaar werd hem dan manu militari een mondmasker opgezet.

De verbetenheid waarmee o.a. de vrouwelijke politieagenten zich van hun zielige taak kwijten, is zorgwekkend. Kunnen die agenten niet nadenken? Befehl ist noch immer Befehl. Indien de jongeman een ezel zou zijn, dan zouden de politieagenten meteen voor dierenmishandeling worden aangeklaagd.

Tijdens de arrestatie gaat het er niet vriendelijk aan toe, zo is te zien op de beelden. Het parket van Brugge bevestigt de feiten en stelt dat de jongeman, die afkomstig zou zijn uit Brussel, vervolgd zal worden. “De man zal via snelrecht gedagvaard worden voor een inbreuk op de coronamaatregelen en voor weerspannigheid”, aldus het parket. Na zijn arrestatie werd hij wel meteen weer vrijgelaten.

Dit zijn 19de eeuwse methoden die ronduit schandalig zijn voor een vermeende 'democratie'!

Waarlijk, een mens heeft minder rechten dan een rund!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt gelijk dat een rund meer rechten heeft.

Ik klaag daar al 20 jaar over.

Je hoort het wel eens van de dierenrechten liefdadigheidsinstelling die naar India gaat om er voor straathonden te zorgen. En dan willen ze dat je geld aan hen geeft opdat ze voor die zielige hondjes kunnen zorgen.

Maar over de 385 miljoen kinderen in India die in extreme armoede leven en minder te eten hebben dan de straathonden, wordt niet gesproken.

Er is een reden waarom straathonden het zo goed doen in India. Daar moet je echt niet zielig over doen. En er is ook een reden dat indien je je boterham wil verdienen met liefdadigheid, je beter over honden huilt, dan over kinderen. Het brengt meer op.


Het betekent ook dat een dier nu meer rechten heeft dan een mens.

---

Maar dit is het Nieuwe Normaal, waar men ze hard aan het werken is.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200806_93519672

Koppel Manu Militari uit IKEA Gent gezet omdat ze, ja, man en vrouw waren, en met zijn tweeen een dubbel bed wilden kopen, mag niet.

Nog zo een onbegrijpelijke maatregel. Als Corona zo besmettelijk zou zijn, zijn man en vrouw altijd alle twee besmet. Als er nu 1 of alle 2 een winkel binnenstappen, maakt dat geen verschil.

En het zijn altijd de multinationals die actief dergelijke maatregelen handhaven. Zij zijn de elites die voordeel halen uit de corona crisis.

Wist je dat IKEA een liefdadigheidsinstelling is, en navenhand belasting betaalt? Ook al is Inkvar Kamprad, eigenaar van Ikea, een van de rijkste mensen ter wereld. Ze zouden onderzoek doen om het leven verbeteren met goed meubel design. Hetgeen aan de voorwaarden voldoet als liefdadigheidsinstelling door het leven te gaan. Zoals die hondenfokkers hierboven. Daarbovenop is 'IKEA stichting' geregistreerd in Nederland, en zorgt ervoor om de eigendom en domiciliatie van de operationele onderdelen van IKEA te verhullen.

Het Nederlandse rechts juridische concept van de "stichting" is een van de pareltjes in de Nederlandse kroon, en wordt gretig gebruikt door de elites. Vandaar dat kantoortorens van de advocaten in Amsterdam er zo luxueus uitzien.

---

Flikken die arme zakken in elkaar slaan over een mondmasker mogen beseffen dat hun job bijzonder zielig is.

Homo homoni lupus. Met verontschuldigingen aan de edele wolven. Een keffertje is een betere hondesoort om flikken te beschrijven.

Anoniem zei

ik ben ervan overtuigd dat ze dat op dit ogenblik in Beiroet ook vinden. Mondmaskers, echt een gigantisch wereldprobleem....

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------