BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 13 augustus 2020

De Belgische corona-dictatuur en politiestaat in de praktijk: "Man opgepakt die na terugkomst uit rode zone onmiddellijk aan het werk ging"


De politie heeft een werknemer van een bedrijf in Haaltert opgepakt. Hij kwam terug van reis uit een rode zone, maar ging meteen weer aan het werk. "De man werd onmiddellijk opgepakt en in quarantaine geplaatst", zegt burgemeester Veerle Baeyens (N-VA).

De man was teruggekomen uit een rode zone en had daarvoor zelfs het verplichte formulier ingevuld. In plaats van in verplichte quarantaine te gaan, ging de man onmiddellijk aan het werk. "We weten niet wat de man heeft bezield om onmiddellijk aan het werk te gaan, maar toen de politie werd ingelicht, is er contact opgenomen met het agentschap Zorg en Gezondheid", zegt burgemeester Baeyens. "Hij werd verwijderd, even aangehouden en onmiddellijk in quarantaine geplaatst."

Volgens Baeyens gaat het om een zeer snelle en adequate reactie van de politie. Waarom de man -ondanks de voorschriften- niet in quarantaine is gegaan, weet ze niet. "Wel dat de man is getest. Morgen kennen we de resultaten. Afhankelijk daarvan zullen we maatregelen nemen bij het bedrijf."

Het bedrijf werd inmiddels ingelicht en gesensibiliseerd. De man riskeert een boete voor het niet naleven van de coronamaatregelen.

Bron: vrtNWS

Ook de N-VA maakt hier écht weer géén goede beurt!

De COVID-19-hysterie heeft geleid tot de introductie van een groot aantal 'maatregelen' die veel weg hebben van een medische politiestaat. Mensen worden opgesloten in hun huis, mogen alleen buiten voor ‘essentiële’ aankopen op bepaalde uren, alle 'niet-essentiële' bedrijven werden gesloten, er zijn absurde surveillancemaatregelen ingevoerd en een aantal individuele rechten zijn opgeschort.

Terwijl een aanzienlijk aantal mensen gewoon wacht tot alles ‘weer normaal wordt’, gewillig de afsluitingsopdrachten ijverig gehoorzamen en degenen die dat niet doen, verklikken en aan de schandpaal nagelen, kunnen anderen die een precedent als 9/11 citeren, zien dat wat normaal was niet meer bestaat. Als het coronavirus eenmaal verdwijnt, zoals onvermijdelijk het geval is, welke stimulans is er dan voor regeringen om alles terug te draaien naar hoe het was, en de controlebevoegdheden op te geven die ze zo gemakkelijk hebben ingesteld?

Welkom bij de medische politiestaat, waar uw individuele rechten op de achtergrond komen te staan ​​voor een niet-probleem-virus, niet erger dan de griep.

Knettergek!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je dit verhaal leest als een kapitalist, dan is het inderdaad absurde, draconische, totalitaire tyrannie.

Maar als je dit verhaal leest als een communist, dan is het heel normaal. Natuurlijk, omdat een communistisch regime een absurde, draconische, totalitaire tyrannie is.

Praat maar met mensen uit het voormalig sovjet blok, en voor hen waren dergelijke overheidssancties de gang van zaken.

MIJN STELLING; de Corona maatregelen zijn een communistische staatsgreep die het kapitalisme afgeschaft heeft. Corona is het excuus voor de staatsgreep.

1/ Reisbeperkingen.
In een communistisch regime zijn er reisbeperkingen. In het voormalige Sovjet Blok waren de grenzen grotendeels gesloten, afgezien van de grenzen met een paar ‘bevriende’ landen. Vandaag gaan jongeren uit de voormalige DDR (Oost-Duitsland) – zelfs zij die geboren zijn na de val van het IJzeren Gordijn - nog steeds op vakantie in Bulgarije en Polen, zoals hun ouders dit in de tijd van het communisme ook deden. Jonge Hongaren gaan vandaag nog steeds naar Kroatië voor hun strandvakantie, zoals hun ouders dat ook gedaan hebben. Terwijl Roemenen vandaag nog steeds massaal naar de Zwarte Zee trekken. Chinese toeristen in Europa, lopen hier alleen maar rond omdat de overheid of het bedrijf waar ze werken hen dit opgedragen heeft, en voor een deel financiert, als deel van de propaganda.

Nu ook in het Westen, jij zal en jij moet voor je strandvakantie naar dat strand gaan, dat je overheid je overdraagt – zoals goede communisten dit beaamt. Of je mag alleen naar die landen of regio’s reizen die gesanctioneerd zijn door de overheid. Dat is geen corona maatregel, dat is nu eenmaal hoe het is in Communisme.

2/ Winkelen.
In elk communistisch regime bepaalt de overheid waar er een winkel is, wanneer die mag openen, wie er mag gaan winkelen, welke producten in de winkel te koop zijn, en noem maar op. Privéinitiatief is verboden. Een winkeluitbater in die dingen niets te koeken. De Corona maatregelen omtrent essentiële en niet-essentiële aankopen zijn identiek aan de handelsvoorwaarden onder een communistisch regime.

Trouwens, aanschuiven buiten aan een winkel was in het voormalige oostblok ook de gang van zaken.

3/ Ziekteverlof
West-Europeanen zijn nog nooit thuis gebleven van het werk als ze zich een beetje grieperig voelden. Het is alleen wanneer collegas een beetje ongerust begonnen te worden voor jouw welzijn of hun eigen welzijn, dat ze aan de manager gingen vragen de zieke collega naar huis te sturen. Ik deed dat ook, ik ging alleen naar huis indien de manager dat wilde.

De Oosteuropeanen die ik ken gaan veel sneller naar huis bij ziekte dan Westeuropeanen, omdat ze die attitude geleerd hebben onder het communisme.

4a/ Werkzekerheid, Werkverplichting, en gegarandeerd inkomen.
Dit zijn drie andere kenmerken van een communistisch regime.

Als je geen werk kon vinden, gaf de overheid je een job. Hoe zinloos ze ook moge zijn. Het aangename voordeel is wel dat het gras langs de weg altijd gemaaid is, de stoep altijd geveegd, de bloemetjes altijd water krijgen, en de sneeuw altijd geruimd is. Communistische steden zijn heel zuiver. En je moet de job doen die de overheid je gaf, want niet-werken was illegaal en je werd ervoor gearresteerd, en je werd opgesloten totdat de politie je naar je nieuwe job bracht, en pas op het einde van je eerste werkdag mocht je naar huis. Dat was normaal. En dat zal hier ook wel komen.

Erg was dat niet, want een werkloze die de bloemetjes moest water geven om een uitkering te krijgen, had vrijwel hetzelfde inkomen dat een dokter. Dus, je ging gewoon werken zonder er veel over te klagen.

Anoniem zei

DEEL 2
4b/
Dit betekent wel, dat een communistische economie niet goed boert.

China heeft door de jaren 1990 ontdekt dat werknemers harder werken wanneer ze voor zichzelf werken. Men heeft toen bedrijfsleiders een aandeel gegeven in de staatsbedrijven die zij beheerden, hetgeen de geweldige toename in Chinese productiviteit bewerkstelligd heeft. (vooral in de periode 2000-2004)

Het gaat over PRIVÉINITIATIEF. (ook in punt 4a) Zonder eigendomsrecht is er geen initiatief. In extremis betekent dit dat indien het bedrijf in brand staat, je zot zou moeten zijn de brand proberen te blussen, want je behoudt toch je inkomen als manager van dat bedrijf, ook al is het uitgebrand. Minder extreem; waarom proberen efficiënter of effectiever te werken, als je dat niets oplevert, ook al stijgt de productiviteit van het bedrijf.

Als je hierover meer wil lezen is dit je Google Zoekterm:
“The influence of the degree of state ownership and the ownership concentration on the performance of listed Chinese companies”.

Dan vind je een gedetailleerde studie die bewijst dat de encykliek ‘Rerum Novarum’, absoluut correct is, en bewijst dat de anti-modernistische pausen, het absoluut bij het rechte eind hebben.

Ik gebruik het woord “absoluut”, om te zeggen; “altijd en overal”, “universeel en tijdloos”, en “in elke mogelijke omstandigheid”. Waarheid; sicut erat in principio, et nunc, et semper… enz.

En ik raad jullie liever aan Rerum Novarum te lezen dat financiële studies, want Paus Leo XIII zegt nog veel meer dan vandaag zeer relevant is – binnen mijn stelling dat de Corona maatregelen een communistische staatgreep op het kapitalisme is. Leo XIII zal je nog veel meer kwalijke gevolgen geven, die ons nog te wachten staan ten gevolge van de corona maatregelen. Leo XIII heeft tijdens de communistische revoluties geleefd, en hij was getuige van de kwalijke gevolgen. Wij zijn nog maar aan het begin van een nieuwe communistische revolutie, maar je weet op voorhand dat hetzelfde dat zich 100/120 jaar geleden uitgewerkt heeft, zich opnieuw gaat uitwerken. Leo XIII zal je zeggen welke dat zijn.

Hun veroordeling van het communisme – en vooral het aspect van het ontkennen van het eigendomsrecht, maken het onmogelijk dat er iets goeds uit het communisme kan voortkomen.


4c/
En, 4a en 4b, openen de deur voor corruptie, hetgeen 4c alleen versterkt.

Indien je een gedegen medische behandeling wilde krijgen in een ziekenhuis, moest je wel de dokter een paar honderd Euro equivalent in de hand drukken. Hetgeen vandaag nog het geval is. En de dokter verdient daarom toch meer geld. Vandaag doen een paar honderd Euro in de hand van een dokter of een of andere overheidsfunctionaris nog wonderen.

Het was – en is nu nog - heel eenvoudig om een diploma voor het secundair onderwijs te kopen. De zogeheten abituur, of baccalaureaat. Via via zal je wel een schoolhoofd vinden die voor 1.000 Euro equivalent allerlei diploma’s produceert. En hij doet daar veel moeite voor. Zo zal hij voor de zes jaar secundair onderwijs, het aanwezigheidsregister manipuleren en examenresultaten fabriceren, om het onmogelijk te maken om ooit te kunnen bewijzen dat het diploma vervalst is.

Andere vergunningen kunnen ook verkregen worden, voor de juiste prijs.

En daar kan niets goeds uit voortkomen, maar geloof maar dat dit de toekomst is voor het westen. Trouwens wat leer je nog op school, en welke waarde is een diploma? Geef ze toch gewoon hun diploma.


Anoniem zei

BESLUIT

Dit verhaal van de man die gearresteerd wordt, is normaal, en de alledaagse gang van zaken in een communistisch regime. Het westen is nu communistisch. Kapitalisme is dood.

Alle andere Corona maatregelen zijn de normale gang van zaken in een communistishe dictatuur. De schaal van de Corona maatregelen zal vergroten. Reisbeperkingen, winkelbeperkingen, zelf-quarrantaine enz. zullen zich nog uitbreiden.

Alle andere kenmerken van een communistische dictatuur moeten nog ingevoerd worden, inclusief een verval van de gezondheidszorg, het verval van de sociale zekerheid, minder geld verdienen, algemene armoede ---- want ja, de Welvaartstaat is failliet. (het is niet dat kapitalisme zo fantastisch is – die hebben ook de kaars aan twee kanten doen branden – en is even links-liberalistisch als communisme en de kenmerken van communisme en kapitalisme overlappen elkaar.

Het ‘Nieuwe Normaal’, is synoniem voor; DE CORONA CRISIS IS DE STAATSGREEP GEWEEST DIE HET KAPITALISME AFGESCHAFT HEEFT, EN HET WESTEN TOT EEN COMMUNISTISCHE DICTATEUR GEMAAKT HEEFT.

Het is nodeloos te wachten op een vaccin, of totdat Corona zichzelf uitbrandt. Deze maatregelen zullen de gang van zaken zijn voor de komende – pakweg – 100 jaar.

1912 was de Chinese communistische revolutie. 1917 was de Russische communistische revolutie. Ze hebben het 80 to 90 jaar volgehouden, totdat ze opnieuw eigendomsrecht ingevoerd hebben.

Corona is geen medische crisis, het is niets meer dan het excuus voor het invoeren van een communistische dictatuur.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------