BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 21 augustus 2020

De Belgische dictatuur gevisualiseerd in beeld en cijfers:



















Op de luchthaven van Charleroi werd in februari 2018 een Slovaakse man hardhandig aangepakt in een politiecel terwijl één van de aanwezige agenten de Hitlergroet brengt. De Slovaak raakte in coma en stierf enkele dagen later. Bij al het gelul over racisme en discriminatie vergeet men altijd, dat bijvoorbeeld de concentratiekampen in Duitsland door de staat werden uitgebaat. Ze waren géén privé-initiatief!



De cijfers:

De meeste mensen die uit een rode zone terugkeren, komen uit Turkije, Roemenië, Spanje, Marokko, Bulgarije, Portugal, Tunesië, Albanië, Malta en Zwitserland. Sinds begin deze maand zijn er al 32.000 mensen naar ons land teruggekeerd uit een rode zone, een land of een regio dus met veel coronabesmettingen. Ongeveer 1.200 mensen per dag komen ons land binnen uit een rode zone, en het is cruciaal dat die zich laten testen, zei topambtenaar Karine Moykens. Sinds 1 augustus zijn al 852.000 PLF-documenten ingevuld, de zogenaamde Passenger Locator Forms die ingevuld moeten worden na een verblijf in het buitenland van meer dan 48 uur. "Uit de hoogrisicoperiode werd 96,5% door het callcenter bereikt, waarvan 88,5% succesvol. Tijdens de laatste maand werden door veldagenten 6.922 huisbezoeken gedaan. In de helft van de gevallen werd alsnog medewerking bekomen" aldus Moykens.

Wie mogelijks ziek is, is dus 'verdacht' en krijgt dus de politie over de vloer die u snel van de kwaal afhelpen!



1 opmerking:

Anoniem zei

Ik denk dat ‘1984’ zich effectief in 1984 afspeelde. Nu zijn we verder

Ik vind ‘Brave New World’ een veel betere beschrijving van de huidige maatschappij. ‘1984’ is eerder een beschrijving van massa media en sociale media, de indoctrinatie van de bevolking, maar ik denk dat we die fase voorbij zijn. We leven nu in de gevolgen van de indoctrinatie.

’1984’ is niets vergeleken met wat vandaag gebeurd. Zelfs Orwell heeft het niet zo erg kunnen verzinnen.

Ik denk dat het vandaag de roman ‘Brave New World’ van Aldous Huxley is.

Het beschrijft een maatschappij waarin de bevolking in 3 lagen gesplitst is. De laagste zijn vogelvrij verklaard, worden stil gehouden met drugs, en doen precies dat wat hen opgedragen wordt omdat ze zo geconditioneerd zijn, dat het lijkt dat ze gehypnotiseerd zijn, en wanneer er wat onrust dreigt, wordt het codewoord gegeven, en de onrust slaat om in een massa orgie. Een middenlaag zijn zij die het weinige werk dat er is doen. En de elites.

Er worden heel veel thema’s in het boek verwerkt die op zich walgelijk zijn, maar wel in meerdere of mindere mate reeds in de reële maatschappij geïntegreerd zijn, en als normaal beschouwd worden. Afbraak van het gezin en het huwelijk, homosekesualiteit, abortus, engineering van babies, om een paar voor de hand liggende voorbeelden te geven.

De drie-lagige economie is ook iets waar deze financiële crisis in uit zal draaien. We zien er al voorbeelden van. Ik denk ook dat politiek in 3 lagen uit elkaar gaat vallen.

De grootvader van Aldous Huxley was Thomas Henry Huxley, - zie het ‘Oxford Debat’ over Darwinisme. Hij wordt de Bulldog van Darwin genoemd, de man die Darwinisme mainstream gemaakt heeft. Alle leden van de Huxley dynasty zijn bezeten Darwinisten en daarmee eugenetici. Eugenetica is zo thema dat zwaar weegt in ‘ Brave New World’.

Het broer van Aldous Huxley, Julian Huxley, heeft de protocollen van de Verenigde Naties opgesteld, en is medeoprichter, en eerste Directeur generaal van de VN – met steun van o.a. Mahatma Ghandi, Benedetto Croce, Aldous Huxley, Humayun Kabir, Lo Chung-Shu en Arnold Schoenberg; zie hier een lijstje van de politieke leiders van de voormalige Britse kolonieën, en daarmee weet je wat de VN wel is.

De Huxleys waren goed bevriend met de Delanos, een financiële dynasty, die op hun beurt verstengelde belangen hadden met de financiers van Hitler. Jullie kennen de Amerikaanse president Frederic Delano Roosevelt. Zijn vrouw, Eleanor Roosevelt, was een Delano. En deze heeft de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens geschreven. Trouwens een verklaring die momenteel met voeten getreden wordt in de corona maatregelen. Het recht op onderwijs is een leuk voorbeeld.

Zie opnieuw de drie-lagige maatschappij. Zij die privélessen kunnen betalen hebben ‘recht’ op onderwijs, de rest moet zich met Zoom en YouTube tevreden stellen als ze het recht willen uitoefenen

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------