BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 22 augustus 2020

De communistische viroloog en misantroop Marc Van Ranst beweert: "Kinderen die nu uit rode zone terugkeren, zullen begin schooljaar missen"


Kinderen die nu uit een rode zone terugkeren, ontsnappen niet aan de plicht om 14 dagen in quarantaine te gaan en zullen zo het begin van het nieuwe schooljaar op 1 september missen. Dat zegt viroloog Marc Van Ranst aan VRT NWS nu de FOD Buitenlandse Zaken ook de Balearen als rode zone heeft ingekleurd en ook woordvoerder Yves Stevens van het Crisiscentrum bevestigt het bericht.

"Er is een verplichte quarantaine van 14 dagen en een verplichte testing, wanneer men uit een rood gebied terugkeert", zegt Van Ranst. "Dat zal dan betekenen dat die kinderen het begin van het schooljaar moeten missen, spijtig genoeg.
Er zullen geen uitzonderingen gemaakt worden."

Bron: vrtNWS


Voor de duidelijkheid:

Denkt Marc Van Ranst dat hij Mao Zedong is? Daar gaat hij helemaal niet over! Misschien moet hij zich eens psychiatrisch laten onderzoeken?

Aangezien 'corona' nog steeds een medische aandoening is, staat het de betrokkene vrij om zich te laten testen of om dat niet te doen.

Het verplichten van een PCR-test - die zéér onbetrouwbaar is - is ongrondwettelijk en een schending van de mensenrechten! Leerlingen waarvan niet is aangetoond dat ze daadwerkelijk ziek zijn, verbieden om naar school te gaan, is een schending van de kinderrechten!

Het doorspelen van de medische gegevens aan de desbetreffende burgemeesters is een schending van het medisch beroepsgeheim en dus strafbaar!


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Van Ranst is niet zo maar een overheidsadviseur; hij bepaalt beleid. Beseffen jullie wel wat dat betekent? Hij is parlement, regering, politie en gerecht, samengebracht onder 1 persoon.


In 1934 heeft men de Duitse bevolking nog laten stemmen in een referendum, of de functie van Duitse president en Kanselier onder één persoon ondergebracht moesten worden. Dat fatsoen had Hitler nog.

Maar in België wordt zelf die vraag niet meer gesteld.

Anoniem zei

Ja, Mark Van Ranst denkt dat hij Mao Zedong is.

Als hij denkt dat hij dat niet is, moet hij ophouden als Mao te handelen.

Iemands denken heeft gevolgen op iemands handelen. Handelingen hebben gevolgen. Het denken van Van Ranst is meer dan duidelijk, zijn handelen bevestigd dit.

De toekomst voorspellen is dan heel gemakkelijk, want je moet alleen kijken naar mensen uit het verleden die op gelijkaardige wijze gedacht en gehandeld hebben. Het denken en handelen van Mao Zedong komt sterk overeen met denken en handelen van Van Ranst.

Het gevolg gaat zijn dat we in Vlaanderen een herhaling van de (Chinese) ‘Culturele Revolutie’ gaan zien. De eerste kenmerken van de Culturele Revolutie zijn nu al zichtbaar in Vlaanderen.

Dit is geen vrees mijnentwege, ik ben er gewoon zeker van.

Het dodental van de Culturele Revolutie blijft bij schattingen; van 0.5% van de bevolking tot 3%.

Als we zien dat Corona in België 0.1% van de bevolking geëist heeft, is het duidelijk dat, waar men al maanden in de blog over spreekt, dat het DODENTAL TEN GEVOLGE VAN DE MAATREGELEN VELE MALEN HOGER GAAT LIGGEN DAN HET STERFTECIJFER VAN DE ZIEKTE ZELF.

Wim zei

Het doorgeven van medische gegevens aan de overheid is voorzien in het medisch recht en is één van de voorziene uitzonderingen op het medisch beroepsgeheim en dus wettelijk en niet strafbaar. Met name in het kader van de bestrijding van besmettelijke ziekten is bij wet geregeld hoe de noodzakelijke medische gegeven kunnen doorgegeven worden om de burgerlijke overheid toe te laten een gebeurlijke epidemie te bestrijden (art. 58 C Code van Medische Plichtenleer 1975)

The Guardian Angel zei

@ Leuk geprobeerd Wim. Het betreft enkel de melding van één of andere ziekte omwille van de statistieken, nooit worden er namen en adressen medegedeeld, hetgeen nu wél gebeurt!

Anoniem zei

FYI: Marc van Ranst en de KU Leuven krijgen veel geld van Bill Gates

Anoniem zei

Marc Van Ranst is nu helemaal doorgedraaid.

"Er zullen geen uituonderingen worden gemaakt":
Marc Van Ranst heeft geen enkele democratische legitimering.
Hij is geen wetgevende macht (parlement), geen rechterlijke macht én geen uitvoerende macht.
Het dictatoriaal gedrag van de "wetenschappers"clubjes en comitees wordt reeds zeer lang zeer critisch bekeken en is nu tot een geweldige sorm uitgedraaid.

"Verplichte testingen" zijn grondwettelijk niet mogelijk (dat werd reeds voor een paar maanden door de belgische overheid aangedacht,onderzocht en voor onmogelijk bevonden).

@Wim verwart ook "een besmettelijke ziekte" met eeen "epidemie" en die twee ook (en dat is het voornaamste) met een "oponthoud in een bepaald gebied" en daarvan afgeleid een "verdacht op besmetting".
@Wims uitspraken volgend, had men vroeger de lele bevolking van Schaerbeek bij de politie moeten melden en laten onderzoeken wegens hooggradig verdacht op sexueel overdraagbare ziekten; de prevalentie van de senioren aldaar op positieve syphilistesten (ziekenhuis van Schaerbeek) was daar enorm, en gonorrhoe kwam bij de volwassenen en jeugdigen (hier nemen we er ook St. Josse-Ten-Noode zonder eigen ziekenhuis bij) ubiquitair.

Om dezelfde reden zou men ook alle inreizenden uit Afrika kunnen testen op malaria en geslachtsziekten en eerst 6 weken in een concentratiekamp steken.
Voor de rest van de bevolking niet eens ongezond.

De cijfers van 22 augustus 2020 betr. het aantal nieuwe coronavirus-infecties in de verschillende brusselse gemeenten tonen:
de gemeenten St.-Jans-Molenbeek, Anderlecht, Schaerbeek en Brussel (Laeken) zijn absoluut én relatief het ergst betroffen.
Een directe isolering met uitgansverbod en avondklok in de zogenoemde "kanaalzone" is noodzakelijk.
Het belgisch leger zal dan wel " een zeer sterk postief ter plekke moeten houden" (sic beschrijving van de "yzerslag" en herhaald bij de opstand in Molenbeek in april 2016.

"Er zullen geen uitzonderingen zijn"...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------