BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 22 januari 2021

Corona-statistiek op zijn 'Belgisch'


8 opmerkingen:

Anoniem zei

MIT BRENNENDER SORGE.

“Met Brandende Bezorgdheid”, is een encycliek van paus Pius xi, over de relatie tussen de Katholieke Kerk en het Duitse Rijk.

Het is Duitsland binnengesmokkeld uit angst voor censuur en klandestien gecopieerd en vanaf de preekstoel aan de gelovigen voorgelezen op Passiezondag 14 maart 1937.

De aanleiding van de encykliek waren de schendingen vanwege Hitler van Rijkskonkordaat van 1933 tussen het Duitse Rijk en de H. Stoel. Het Rijkskondordaat bepaalde dat de Kerk niet aan politiek mocht doen, en in ruil kreeg de Kerk godsdienstvrijheid.

Kritiek werd geleverd op de "pantheïstische verwarring", "neopaganisme", "de zogenaamde mythe van ras en bloed" en de VERAFGODING VAN DE STAAT. De encycliek stelt dat ras een fundamentele waarde is van de menselijke gemeenschap, die noodzakelijk en eerbaar is, maar veroordeelt de verheerlijking van het ras, of het volk, of de staat. De encycliek verklaart "DAT DE MENS ALS PERSOON RECHTEN BEZIT DIE HIJ VAN GOD GEKREGEN HEEFT en die elke gemeenschap moet beschermen tegen ontkenning, onderdrukking of verwaarlozing".

‘Nationaalsocialisme’, ‘Adolf Hitler’ en de ‘nazi-partij’ worden niet genoemd in het document. De term Reichsregierung wordt gebruikt om te verwijzen naar de Duitse regering. DAT MAAKT HET MOGELIJK DE ENCYKLIEK WOORD VOOR WOORD TOE TE PASSEN OP DE CORONA LOCKDOWN

***
Zonder de tekortkomingen van het nazi regime op te sommen, hetgeen een onmogelijke taak zou zijn geweest, concentreert de encykliek zich op datgeeen dat wel een waardige menselijke conditie is.

Een paar voorbeelden.
Over ras zegt Pius xi dat "ras" kan niet verafgodt kan worden en veroordeelde neopaganisme, en de bijbehorende mythe van ras en bloed, dat het ene ras boven het andere plaatst. Er bestaat geen nationale God, geen nationaal ras, maar dat de mensheid de hele wereld is, en iedereen naar het evenbeeld ban God geschapen is.

De Verlossing is niet in ras te vinden, maar in het Geloof en in Christus.

Net zoals in 2021 de Verlossing niet in een vaccin te vinden is.

Die ouwe knar van 96 die met veel fanfare gevaccineerd is, heeft de onsterfelijkheid niet verworven - VERGEET DIT NIET. Is het nu echt het hoogste goed geworden, ‘niet-van-Corona-te-sterven? Een doel op zich? Is dat het doel van het leven geworden? De reden voor ons bestaan op aarde? Krankzinniger kan niet.

Het nazi regime kreeg kritiek in zover dat wat immoreel is, niet in het voordeel van de mens kan zijn.

Net zoals de lockdown immoreel is, kan het geen voordeel leveren. Trouwens de lockdown faalt erin het virus te overwinnen. Het doel rechtvaardigt de middelen niet. Maar de staat heeft niet direct een doel voor ogen, daar is het anti-corona beleid te chaotisch voor. En de staat faalt in het bereiken van dit doel.

***
De achtergrond was dat Hitler het Rijksconcodaat niet respecteerde. Al snel werd duidelijk dat Hitler van plan was de katholieken als het ware in hun eigen kerken op te sluiten. Ze konden de mis vieren en hun rituelen behouden zoveel ze wilden, maar anders hadden ze helemaal niets met de Duitse samenleving te maken. Katholieke scholen en kranten werden gesloten en er werd een propagandacampagne tegen de katholieken gelanceerd.

In 2020 heeft de staat de kerken wel gesloten.

In andere woorden, in 2020 heeft de staat alles gedaan wat Hitler ook gedaan heeft, alsook dat gedaan wat Hitler in de jaren 1930 niet gedurfd heeft.

Dat is het niveua van de staat.

En zijn het de bisschoppen zelf geweest die de coronamaatregelen op eigen houtje voor de Kerk verder verstrengd hebben, en kerken helemaal gesloten hebben.

De bisschoppen zijn nog lager gevallen.

De satan heeft massaal boormachines in de hel ingezet, om nog lagere lagen van de hel aan te boren, en te reserveren voor het grootste verraad ooit.

Anoniem zei

Uiteindelijk redeneren jullie op net dezelfde manier. Wanneer een 85 jarige met corona sterft aan hartfalen is de oorzaak hartfalen. Wanneer diezelfde 85 jarige sterft na een vaccinatie is de oorzaak in jullie ogen plots het vaccin en niet het meer een hartfalen ;)

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Wij redeneren inderdaad net hetzelfde als het regime, maar dan omgekeerd.

Doodsoorzaken zijn een serieuze zaak. Als Steven Van Gucht niet weet waaraan mensen zijn overleden, moet hij er niet met zijn pet naar gooien, maar moet hij zijn bek houden.

De doden worden hier instrumenteel gemaakt in een morbide spel dat door het regime gespeeld wordt om de corona-maatregelen te vergoelijken.

Uit serieuze autopsieën blijkt, dat de meeste mensen NIET aan corona sterven.

Een overlijden moet officieel vastgesteld worden. Als het overlijden thuis gebeurt, moet u uw huisarts of de dokter met wachtdienst waarschuwen. Hij of zij zal het overlijden vaststellen en een overlijdensattest opmaken en ondertekenen. Bij een overlijden in het ziekenhuis zal men daar voor het overlijdensattest zorgen.

Bij een verdacht of gewelddadig overlijden moet u de volgende extra documenten meenemen:

(1) een proces-verbaal van een officier van de politie
(2) de toelating tot begraven of crematie van de procureur des Konings

Nooit eerder werden deze regels op een zulk flagrante wijze geschonden.

Wie een overlijdensattest vervalst, pleegt valsheid in geschrifte!

Maar, Steven Van Gucht heeft een glazen bol en fixt dat zo wel even.

Anoniem zei

@ 22 januari 2021 om 10:53

Het punt is dat de virologen en regering allemaal uit hun nek lullen, naarmate het hen goed uitkomt, in de hoop dat mensen niet meer herinnneren wat ze 4 maanden geleden gezegd hebben.

Het verbieden van buitenlands toerisme vanwege Jambon is identiek.

6 maanden geleden hebben ze al het toerisme verboden, door te dicteren dat alleen niet-essentiële reizen toegestaan zijn. Maar ze zijn het zelf vergeten. Nu verbiedt Jambon opnieuw dat wat al verboden was.

Hij geeft ook toe dat zijn beleid niet werkt. Iemand die terugkomt van het buitenland moet vanaf het begin van dit jaar automatisch in quarantaine, en een test afleggen bij aankomst, en opnieuw 1 een week later. Dat systeem werkt blijkbaar ook niet. Anders moest hij buitenlands toerisme niet verbieden.

Door over dit buitenlandse te lullen heeft Jambon een enorme nederlaag geleden. Hij heeft niet eens federale bevoegdheid. Wat meent hij dat hij kan? Antwoord; niets blijkbaar.

Zo gaat dat in met incompetente politici. Hun antwoord op slecht beleid, is nog meer beleid. En hoe meer wetten, hoe meer fraude.

Anoniem zei

Men is een Vlaamse Kermis aan het maken van de vaccinaties. De Website Vaccinatieteller houdt nu ook bij per gemeente hoe veel mensen gevaccineerd zijn.

Het zou mooi geweest zijn, hadden we een jaar geleden een website die bijhield hoe veel besmettingen er waren per rusthuis. Hoe veel mensen ziek waren. Hoe veel mensen gestorven waren.

Maar nu is het feest.

Vaccinatie macht Frei.

Anoniem zei

Aan anoniem 22 januari 2020 van 10:56

(Deel 1)
Goed geprobeerd maar fout!
Bij de hysterie in de eerste 6 maanden werden de "coronadoden" door de moufti's Marc Van Ranst en Steven Van Gucht gedeclareerd en alle andere Diagnosen onder het tapijt gekeerd.

Helemaal anders in de huidige fase:
Daar worden alle gevaccineerden in een register opgenomen en parallel wordt een register van niet-gevaccineerden gevoerd, en dan worden beide collectieven met elkaar vergeleken.
Statistisch speelt het geen rol of de gevaccineerde na zijn spuit door de bliksem getroffen wordt, omdat dit risico zeer klein is en homogeen verdeeld over beide groepen.
Dat weet Pfizer natuurlijk ook en daarom wordt de rol-out van het serum gestopt.
Voor de politici en hun hofvirologen een debakel- voor dee bevolking ee zegen.
Totnutoe kan geen mens en geen geneeskundige capaciteit mij nu zeggen waarom dit vaccin hoofdzakelijk bij de 80-plussers ingezet wordt, hoewel het slechts tot 75 jaar uitgeprobeerd werd.

De "coronadoden" van winter,voorjaar en vroegzomer 2020 zijn natuurlijk voor het grootste deel niet door corona gestorven, voor een groot deel zelfs zondr corona.
* Voor de diagnose van covid19 naar de WHO was oorspronkelijk vereist: 3 van 7 klinische criteria (koorts, algemeen onwelzijn, lopende neus, hoesten, keelpijn, spierpijn, niets kunnen rieken) én een positieve PCR-Test, nog versterkt door inreis uit een exact beschreven infectiegebied en/of contact met een door dergelijke criteria positieve persoon.
* Na 6 (zes) weken werd dit plots veranderd in: één (1) criterium van de 7 en "de arts moest aan een corona-infectie denken" (LOL :-) LOL) (intussen waren de testsera opgebruikt)
* en nadat de ziekenhuizen plots ook niet meer beter wisten, de zieken weer naar huis stuurden en vice versa de bejaarden uit de homes niet meer naar de ziekenhuizen trokken, decreteerde Steven Van Gucht dan in een weekeinde plots alle doden in de homes tot "coronadoden".
Marc Van Ranst was jaloers en zeer chagrijnig en heeft daarover coram publico noch ruzie met Van Gucht gemaakt.
Autopsieên werden er niet gemaakt.
Eerst zeer laat (april 2020) verscheen er een zerr kort bericht van zeer zeer matige kwaliteit van één (1) geval uit Wuhan.

ff.

Anoniem zei

Aan anoniem 22 januari 2020 van 10:56

(Deel 2)
Écht baanbrekend was dan de eerste serie van 5 geobduceerde gevallen uit de Gerechtelijke Geneeskunde van de Universiteit Hamburg (Prof. Dr. K. Püchel)
Normale obducties waren de facto verboden door Lothar Wieler van het RKI (Robert-Koch-Institut), geliefde raadgever van angela Merkel en op vele condferenties naast haar zittend.
(Wieler is ook dierenarts- nooit gepraktikeers).

Dé clou: de 5 lijken liepen als "verdacht op niet-natuurlijke dood" omdat de nabestaanden meenden dat door de één of andere nalatigheid van het personeel deze mensen gestorven zouden zijn.
Het resultaat midden in de corona-hysterie (men bekijke de toenmalige uitzendingen van de VRT en leze de titels en de artikels in de "rioolkrant" Het Laatse Nieuws en de totaal knettergekke meldingen van de regering Wilmès (over het gebruik van cementovens als crematieovens enz.) was verbluffend:
Bij alle lijkschouwingen vond Püchel meerdere zware en slepende ziekten, hartinfarcten, micro- en macroembolien, veranderingen van de interalveoläire ruimtes, tekens van acute pulmonaire hoogdruk, hyaliene membranen.
De invasieve beademing kwam als één der belangrijkste doodsoorzaken voor de pinnen, waarbij natuurlijk Maggie DeBlock met haar "aspirateurs/respirateurs" en de poster @Wim zich hier onroemlijk vereeuwigden.
Memento!
Covid19 is een opportunistische ziekte- en veruit de meeste mensen sterven mét SarsCoV2 en niet van SARSCoV2.
Clusterend, zoals typisch voor coronavirussen, voor kindeen en jeugdigen grotendeels onschadelijk (mortaliteit onder 45 jaar tenderend tot nul) en een echte pest voor homes (Commentaar Marc Van Ranst: "Daar kan ik nu ook niets meer aan doen"(sic)(originaalcitaat).

Na 10 maand gepruts en geknoei hebben de politicasters nu "het gouden kalf" alias een niet uitgerijpt vaccin als een wit konijn uit de hoed getoverd en gebruiken ls (pseudo)goedmensen dit brouwsel om de geestelijk gehandicapten, de dementen en de senioren te trakteren.
Zonder vakkennis, zonder gezond mensenverstand, zonder wijs afwegen, maar uiterst enthousiast en rabiaat.

Anoniem zei

(Deel 3)

Epiloog:
Het waren goede katholieke informatie-websites in Vlaanderen en in Duitsland, gecombineerd met de eerste-lijnberichtgeving uit Noord-Italiê en van de humanitaire hulpoeratie van het russisch leger die de wende brachten:
uit de duitse universiteitsklinieken werd qua kindergeneeskunde grootschalig en uiterst nauwkeurig bericht, de afschuwelijke dodental bij kunstmatige beademing kwam te voorschijn, de physiopathologie werd geanalyseerd.
De uitstekende berichtgeving ober de russische aanpak in Noord-Italiê leidde dan in Belgiê tot de spontane hulpondersteuningsoperatie van de medische cel van de pantsertroepen uit Marche-en.Famenne (top, jongens! ;-) LOL) in de home van Lustin tussen Namen en Dinant, en dan later ook nog in de home Archambault in Jette (de televisiebeelden moet men gezien hebben).
In Juni was het eerste spook dan voorbij, Belgiê ligt economisch op zijn achterste en in de "tweede" en/of "derde" golf wordt het nu helemaal afgewrakt.
En onder Bart de Wever komn nu de joden in Antwerpen eraan.
@Wim, "kardinaal" Jozef DeKesel en de belgische bastaardkerk zwijgen als vermoord.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------