BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 4 januari 2021

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) is 'evil-minded' omdat hij niet geïnteresseerd is in uw gezondheid, maar als Trotskist - en net zoals Marc Van Ranst en co - de totale destructie van de burgermaatschappij nastreeft


















Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) heeft in een gesprek met Bel RTL gezegd dat vrijdag na het Overlegcomité de huidige coronamaatregelen niét zullen versoepeld worden. "De cijfers gaan de goede richting uit, we moeten de bevolking daarvoor bedanken. Er is een opmerkelijke discipline en solidariteit geweest met moeilijke maatregelen, maar de circulatie van het virus blijft heel hoog. Er is een heel parcours dat we moeten volgen. Vrijdag zullen er geen versoepelingen zijn. Maar we volgen de cijfers en als de daling zich voortzet kan er perspectief komen."

Wat bedoelt Vandenbroucke juist met het "hele parcours dat we moeten volgen"? De minister wil dat het aantal besmettingen daalt tot 800 en de ziekenhuisopnames tot 75, bovendien moeten die cijfers drie weken stabiel blijven. Dan pas kunnen we versoepelen.

Dirk Devroey, VUB-decaan geneeskunde, huisarts en Open VLD-schepen in Overijse, sloeg alvast aan het rekenen en concludeerde dat we - in het meest optimistische scenario - tegen 20 januari de grens van de 800 besmettingen zouden kunnen bereiken. De grens van de 75 ziekenhuisopnames dan weer pas binnen 7 weken.

Bron: vrtNWS


Over 7 weken zitten we natuurlijk weer in het jaarlijkse corona-seizoen. Wie gelooft, dat we dan dergelijke cijfers hebben op basis van een frauduleuze PCR-test, die gelooft ook nog in de Kerstman!

Het is duidelijk, dat deze heren niet willen versoepelen, maar de ongrondwettelijke corona-maatregelen willen rekken, totdat we in maart-april weer in de volgende corona-golf terecht komen. Zijn deze heren van plan om deze hoax tot het einde der tijden vol te houden?


Nog een interessante Tweet van Dirk Devroey:
























Merk op, dat naast "bezorgdheid", deze 'grote' professoren op basis van hun waardeloze modellen, de bakens steeds maar weer verzetten. In de Tweet van Devroey van gisteren daalde het aantal positieve #Covid_19 tests verder met 31% zodat we op 16 januari de 800 zouden bereiken. Vandaag is dat alweer 20 januari geworden. De opnames dalen nog met 6% waardoor we de 75 pas halen binnen 11 weken. Vandaag zou dat binnen 7 weken zijn. Wie gelooft die mensen nog?

Dan worden we weer bang gemaakt met een positiviteitsratio die terug boven de 8% stijgt. Dit is heel normaal omdat wanneer minder mensen zich laten testen, méér mensen écht ziek zullen zijn. Maar, die 8% betekent niets. 8% van 1.000 test of 8% van 10.000 test? Een wereld van verschil.

Merk ook op, dat Devroey spreekt van het "aantal positieve #Covid_19 tests".

Dus, dat zijn géén "besmettingen" of "zieken"!

Eerder vertelde 'topviroloog' Marion Koopmans - co-auteur van de Corman-Drosten PCR-paper waarop de PCR-test is gebaseerd - NPO Radio 1, dat de PCR-test géén diagnostische indicatie is, die kan aantonen of je besmet bent met het Coronavirus.

Met andere woorden, de PCR-test kan niet aantonen of iemand ziek is of niet!

Het is dan ook veelzeggend, dat Dirk Devroey in zijn Tweet stelt:


"Tekens dat de cijfers dalen doordat er minder getest wordt."


Met andere woorden: De cijfers zullen stijgen doordat er méér wordt
getest!

Hoelang gaat deze vaudeville nog duren?

Laat u niet testen wanneer u geen symptomen heeft en wanneer u wél symptomen heeft,
contacteer dan een huisarts.

Iemand met griep-symptomen heeft niet per se corona, maar meestal griep!

NIEMAND MOET ZICH LATEN TESTEN OM TE WETEN OF HIJ OF ZIJ ZIEK IS!

WAT EEN ONZIN!



Wat te doen bij een grieperig gevoel?

Zodra de eerste symptomen opkomen is het goed daar meteen naar te luisteren en rust te nemen. Op die manier kan het afweersysteem het beste zijn werk doen.

Dat betekent:

Géén PCR-test!

Maar wél:

Veel rusten, veel drinken en lichte voedzame maaltijden nemen.

Zorg dat de kamer waar je in ligt regelmatig gelucht wordt.

Wisseldouches kunnen helpen om de doorbloeding te stimuleren, kruip daarna weer lekker onder de wol.

Vaak heb je de neiging om koorts meteen te dempen met paracetamol, maar als je niet in een risicogroep zit, dan kun je de koorts best even laten gaan. Het is immers het lichaam zelf die de virussen probeert te doden door de hoge temperaturen.

Het vervelende van een griepvirus is dat het voor heel nare complicaties kan zorgen, zo kan er in sommige gevallen longontsteking ontstaan. Zoek dan hulp bij een huisarts!

Omdat het griepvirus - net zoals het coronavirus - zo vaak muteert, biedt een vaccinatie meestal geen bescherming tegen hét virus, dat in feite een veelheid van verschillende virussen is!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Vandebroucke verspreekt zich door over parcours te spreken. Het "parcours" van Vandenbroucke is natuurlijk hetzelfde "parcours" als van Klaus Schwab van het WEF: het parcours om de Great Reset in te luiden: de totale vernietiging van de economie, om dan het communisme (of: alternatief kapitalisme zoals Bergoglio het wil noemen) en een cashloos systeem te introduceren. Agenda 2021 en Agenda 2030 weet je wel. En dat is de reden dat ze zo'n communist als Vandenbroucke binnen gehaald hebben en zo'n communist als Van Ranst als adviseur aangenomen hebben. Er was een te volgen agenda. De niet verkozen "Vivaldi-regering" is eigenlijk een communistische staatsgreep.

Anoniem zei

Dus die lockdown zal nog minstens tot oktober uitgetrokken worden met leugens en manipulaties.

Wie denkt nu echt dat 2021 een beter jaar dan 2020 gaat worden?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Het regime speelt met vuur!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------