BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 5 januari 2021

PARADOX “Roep om zorgpersoneel eerst te vaccineren, maar niet álle zorgverleners willen ingeënt worden”

Enerzijds is er de roep vanuit de zorgsector om het zorgpersoneel als eerste vaccineren, maar anderzijds zijn er ook zorgverleners die niet willen ingeënt worden. “Het is een beetje een paradox”, zegt Margot Cloet van zorgkoepel Zorgnet-Icuro in “De ochtend” op Radio 1.

“Ik begrijp dat mensen soms wat twijfelen. Sommige mensen voelen zich een beetje de proefkonijnen. Maar ik denk dat we veel kunnen bereiken met een goede communicatie en sensibilisering. Het is niet zo dat zorgverleners één keer de kans gaan hebben om het vaccin toegediend te krijgen. Ze zullen dit in de eerste fase kunnen doen, maar ook later nog.” Cloet hoopt dat er snel voldoende vaccins beschikbaar gaan zijn, om de zorgverleners die het willen in te enten.

Bron: vrtNWS

Een dubieus en potentieel gevaarlijk corona-vaccin wordt niet plots 'betrouwbaar' door er 'goed' over te communiceren en te sensibiliseren!

De 'heldere' communicatie van virologen, politici en andere beleidsverantwoordelijken...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Deel 1
Over Vaccinatie Paspoorten.

Mobiliteit betekent economische groei. Indien je het buitenlanders moeilijk maakt om in je land op vakantie te komen, te werken, of investeren, zet je de economische groei onder druk. Zelfs voor een land als België is toeristische import en export, en binnenlands toerisme alleen, goed voor 10% van brutonationaal product en 10% van terwerkstelling.

Er is iets dat de "mobiliteitskracht" van een paspoort genoemd wordt. Dit is een maatstaaf voor het aantal landen dat je met je paspoort zonder visum, of met verminderde restrictie binnen mag.

Het is ook een maatstaaf voor de macht van het land dat dat paspoort uitvaardigt. Bijvoorbeeld, een Amerikaan kan zonder restrictie Bulgarije binnen, terwijl Bulgaren een visum nodig hebben om toegang tot Amerika te verkrijgen.

Zo wordt de mobiliteitskracht van het paspoort een maatstaaf voor de mate waarin een land buitenlandse toeristen, investeerders en arbeidskrachten aantrekt of afstoot, met de gevolgen voor de economie vandien

Het is ook een maatstaaf voor de controle een land over een ander uitoefent en hoe zeer een land samenwerking met een ander land zoekt, of weert.

A/ Landen die het de eigen bevolking gemakkelijk maken uit te reizen
Het paspoort met de grootste mobiliteitskracht ter wereld is het Duitse. Met een Duits paspoort kan je zonder visum in 99 landen binnen, in 35 landen krijg je het visum bij aankomst, en maar 64 land vereisen een visum. Zweden, Finland en Spanje, staan op plaats 2, 3, en 4. België is in het voorbije jaar sterk gedaald in de rangschikking.

B/ Landen die het buitenlanders gemakkelijk maken binnen te komen.
Met het ineenstorten met internationaal toerisme in 2020, en het sluiten van grenzen – vooral in Europa en de VS - hebben een aantal andere landen hun immigratie vereisten verlaagd om toerisme te promoten; het Caribisch gebied, Zwitserland, Turkije, Mexico, Sierra Leone, Zuid-Afrika, Laos, Brazilië, Saoedie-Arabië, zijn nu veel gemakkelijker om er op vakantie te gaan of om er te tijdelijk of permanent werken.

Hieraan tegengesteld, heeft de EU ETIAS ingevoerd; een quasi visum te vergelijken met het Amerikaanse ESTA, voor de 54 landen buiten de EU die voorheen geen reisrestricties hadden.

Daarenboven hebben de Europese lidstaten hun grenzen voor elkaar gesloten - tenzij quarrantaine maatregelen voldaan zijn, en een paar corona testen er boven op in het geval van België.

C/ Vaccinatiepaspoorten.
Het zijn ook Europa en de VS die de mond vol hebben met vaccinatiepaspoorten. Ik ben er zeker van dat het maar een kwestie van tijd is voor ze ingevoerd en verplicht worden. Ze hebben het idee in hun stijfkop gehaald er ze zullen hun wil doordrijven ongeacht de consequenties.

Vaccinatie paspoorten gaan het probleem creëren dat men met het juiste vaccin ingeënt moet zijn, dat in het land van aankomst gepromoot wordt, wat niet noodzakelijk het verkozen vaccin is in het land van oorsprong.

De vaccinatie paspoorten gaan een aparte "mobiliteits barometer" creëren, parallel met het paspoort – hoe meer vaccinatie verplicht wordt, hoe meer de mobiliteit van een land naar beneden gaat, hoe meer buitenlanders weg blijven. Terwijl de rest van de wereld de lacunes kan invullen.

Laat het duidelijk zijn, de rest van wereld is open for business, alleen Europa, Rusland en de VS zijn zichzelf in hun voeten aan het schieten. Terwijl onder de Europeanen de Duitsers, Spanjaarden en Skandinaven het best geplaatst zijn, de rest van de wereld te bezoeken, of er zaken te doen. Maar naar Europa of de VS komen, of voor Europeanen binnen Europa te reizen, of voor Amerikanen tussen de staten van de unie te reizen, wordt onmogelijk gemaakt.

Als het je bedoeling is je economie op te blazen, kan ik geen beter beleid dan het corona beleid bedenken, met het vaccinatiepaspoort als causa ultima de economie permanent te vernietigen.

Maar dat is nu net de bedoeling.

Anoniem zei

Deel 2
Indertijd werden de slaven van Afrika naar Amerika gebracht. Zeer lucratief voor de slavenhandelaar. De grondstoffen werden van Amerika naar Europa vervoerd. Heel lucratief voor de katoen- en coffiehandelaars.

Met de start van de industriële revolutie had men geen slaven meer nodig. Dat is de enigste reden dat slavernij afgeschaft is. In plaats van Afrikanen in Amerika tewerk te stellen, heeft men de landbouw geautomatiseerd en de Europee landbouwer in Europese fabrieken geplaatst.

Zoals altijd moet je vroeg aan de bak zitten om voordeel uit de verschuiving in geopolitiek en geo-economie te halen. Het grote geld is te verdienen net wanneer de nieuwe zich aan het ontwikkelen is. Wanneer de nieuwe trend de norm wordt, en iedereen hetzelfde doet, is er niet meer zo veel geld meer te verdienen. Je gaat dan op zoek naar nieuwe industrieën, nieuwe producten, en nieuwe afzetgebieden.

Dat is nu aan de gang. De Europeaan is surplus vereiste geworden. De landbouw en industrie zijn zich naar Afrika aan het verplaatsen, Zuid-Oost Azië en Zuid-Amerika.

Anoniem zei

Deel 3

ISO 20022.

In november 2021 zal ISO 20022 actief gaan.

Het zal een nieuw gestandardiseerd protocol zijn voor internationaal betalingsverkeer tussen financiële instellingen dat in het huidige SWIFT ( Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication ) geïntegreerd zal worden. De banken en nationale banken van Europa, de VS en Groot-Brittannië zullen ISO 20022 in de protocollen van hun eigen clearing houses integreren.

Clearing House; een financiële instelling, in tandem met de nationale bank dat het internationaal betalingsverkeer regelt, meestal tussen banken en grote financiële instellingen. Dit is een geautomatiseerd process dat door computers verricht wordt, volgens een aantal regels.

De grote innovatie is dat ISO 20022 volgens een blockchain protocol werkt, dat veiliger, sneller en goedkoper is dan het traditionele SWIFT protocol, en fouten voorkomt en corrigeert. ISO 20022 betkent dat ongeacht het clearing house aan de oorsprong van een financiële transacti, zij het Amerikaans, Europees of Brits, en ongeacht de weg het geld volgt naar de ontvanger van het geld, hetzelfde betalingsprotocol gebruikt wordt, met de ene enkele instructie.

Het blockchains protocol betekent ook dat crypto currencies gecleard kunnen worden in tandem met het traditioneel fiat geld, HETGEEN DE NATIONALE BANKEN ZAL TOELATEN FIAT GELD TE VERVANGEN MET CRYPTO.

Wat die Crypto zullen zijn, zullen wel zien. Het zal een combinaite van verschillende digitale munten zijn; A/ voor de centrale banken zal dat CBDC (Central Bank Digital Currency) zijn B/ institutionele financiële instellingen kunnen hun eigen crypto starten, zoals ‘JPM Coin’ van J.P.Morgan. Of C/ de privé zoals ‘Libra’ van Facebook, of D/ ‘het niets’ zoals Bitcoin. Bitcoin heeft geen waarde omwille van wat het is; beperkingen in het algoritme, en gebrek aan eigenaar of uitgever van de munt.

Na de introductie van ISO 20022 zullen we de introductie van het Universal Base Income (UBI) zien, een basis inkomen dat iedereen die braaf is (*) krijgt, dat volgens het World Economic Forum van Davos in crypto betaald wordt, naar een ieders bankrekening direct bij de nationale bank.

De gebeurtenissen van september 2019 op de Repo markt hebben mogelijk gemaakt dat de burger een rekening bij de nationale bank kan hebben.

En het UBI. Kijk he, een Belgische gepensioneerde krijgt meer pensioen dan iemand die voor minimum uurloon werkt. Het pensioen in België is al een soort UBI. De coronavervangingsinkomens zijn ook UBI. En de ambtenaren in quarrantaine naar huis sturen en hen toch betalen is ook UBI.

(*) braaf zijn betekent zonder twijfel u laten vaccineren, en vooral doen zoals het communistisch staatsapparaat zegt.

WAAROM IS DIT BELANGRIJK ?

ER GAAT MET DE WORTEL VAN GRATIS GELD VOOR DE EZEL GEZWAAID WORDEN OM DE VACCINATIES IN TE VOEREN. NIET VERPLICHT NATUURLIJK – ALLEEN MET “AN OFFER THEY CAN’T REFUSE”, zoals ze in de film The Godfather zeggen:

GA toon hier een foto van een afgesneden paardekop in bed.

Anoniem zei

Wat een gelul van Mevr. Cloet: "Ze begrijpt dat somminge mensen soms nog twijfelen"(sic)

1. Of mevrouw Cloet dit of iets anders begrijpt, doet voor de mensheid buiten haar eigen persoon niets te zake.
Het is totaal irrelevant.

2. "...sommige mensen soms nog twijfelen":
Dat is een klinkklare onwaarheid- en omdat de waarheid hiertoe reeds zeer lang zeer breed gepubliceerd werd: een leugen.
MEVROUW CLOET LIEGT.

Het zijn niet "sommige mensen", maar wel zeer veel mensen.
En ze twijfelen niet "oms", maar continu en steeds meer.
En niet "nog", omdat iedere dag steeds meer het gepruts van de overheid en de verdraaiingen van de werkzaamheid van het vaccin duidelijk worden.

Een aandachtige grondige lectuur van de door pfizer zelf voorgelegde documenten bij de aanvraag tot toelating (STIKO: 60 bladzijden uitvoerige referentie; www.arznei-telegramm.de een epicritische beoordeling aanhand van de oorspronkelijke documenten):
a. Ongewenste bijwerkingen komen voor met ca. 60 tot 70%, daarvan in het bijzonder lokale pijn, rode huid en zwelling aan de injectieplaats EN DIT MERKAARDIGERWIJZE BIJNA STEEDS 3 TOT 4 DAGEN LANG, Llymfknopenzwellingen in de oksel (ingespoten arm), koorts. rillingen, algemeen onwelzijn, klappertanden en bloedsomloopproblemen.
Mensen met allergie moeten zeer voorzichtig zijn.

In de "vers van de pers" gelopen brochure voor de vaccinateur-dokters in de homes in Duitsland staat nu werkelijk zwart op wit:
"het is aan te raden niet het hele personeel van de inrichtingen opeens te vaccineren om een wegvallen van een groot deel van het personeel te vermijden"(sic)
Het personeel in de woonzorgcentra (bvb. Notre Dame de Stockel) heeft gezond mensenverstand:
(mevrouw Cloet klaarblijkelijk niet).
Geen mens die bij verstand is, laat zich inspuiten met een niet /zeer weinig onderzocht spul dat: 1. niet bewezen heeft, dat het tegen corona absoluut immuun maakt en 2. waarvan helemaal niet geweten is, of de gevaccineerde toch niet het SARSCov2 aan een andere persoon kan overdragen.
Pfizer schrijft dat ook eerlijk in zijn documenten.
Pfizer heeft zich hoofdzakelijk gebaseerd op een uitlokking/verhoging van antistoffen bij de gevaccineerde, waarbij ( hier refereer ik naar het grote "very fresh" artikel in THe New England Journal of Medecine) tot nu toe onklaar is, of dit een/dé grote rol speelt bij een virale immuniteit (vs. T-lymphocyten)(cfr. Hepatitis B/HIV1-2/Dengue enz.)

Pfizer heeft het vaccin uitgeprobeerd bij personen tussen 18 en 74,5 jaar (het experiment bij personen tussen 16 en 18 jaar werd op bevel van de amerikaande overheid gestopt omdat onethisch en knettergek).
Nog knettergekker zijn de westeuropese overheden, die prioritair 80plussers (bvb, een 101-jarige non en een 96-jarige senior in Puurs, die 100 jaar wil worden, vaccineert).
Ze zijn daar totaal zot geworden.
Het CVP(alias: cd&v)gemeentebestuur van Mol toetert in dezelfde hoorn: daar wordt de corona-uitbraakin het wzc "Hemelrijck" (nomen est omen) nu officieel gecommenteerd met:
"Het wzc heeft een inschattingsfout begaan".
Echt tjeven! Dat is nu woordelijk hetzelfde wat het bisdom Brugge na de torpedering 2014 van de destijds brugse bisschop Jef DeKesel bij zijn knoeierige weerinhetverkeerbrenging van de multirecidiverende pedofiele priester tom Flamez zei.
Al deze lieden zijn mollen: ze verstaan van infectieziekten, van quarantaine en decontaminering niets, ze lullen en potelen in het donker rond en het enige wat ze produceren zijn grafheuvels.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------