BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 19 januari 2021

Kafka: Belgische (én Noorse) artsen kunnen de doodsoorzaak na corona-vaccinatie niet met zekerheid vaststellen (Toch 33 doden na coronavaccin in Noorwegen!)

Volgens het Noorse Geneesmiddelenagentschap kan er echter géén duidelijk verband gevonden worden tussen het overlijden van 33 Noorse bejaarden en het coronavaccin van Pfizer/BioNTech dat ze kort daarvoor kregen. "In al de gevallen gaat het om 75-plussers die al ernstige gezondheidsklachten hadden. Geen reden tot ongerustheid. Een besmetting met het coronavirus is veel gevaarlijker dan het vaccin", klinkt het.

Waarom zou het 'gevaarlijker' zijn om te overlijden aan het coronavirus dan te overlijden als gevolg van het coronavaccin? 'Gevaarlijker' klinkt totaal absurd aangezien 'dood', 'dood' is. Of is het 'voordeel' dat het een stuk sneller gaat mét het vaccin?

"Het kan gewoon toeval zijn", zegt medisch directeur Steinar Madsen aan het gerenommeerde Britse vaktijdschrift The Britsh Medical Journal. "Maar we kunnen ook niet volledig uitsluiten dat de bijwerkingen van het vaccin de gezondheidsproblemen van de ouderen hebben verergerd." [Toeval!]

Toch is er geen reden tot ongerustheid, zegt Madsen. "Alle 33 overlijdens zijn veroorzaakt bij 75-plussers die al ernstige onderliggende aandoeningen hadden of terminaal ziek waren. Milde bijwerkingen zoals koorts en misselijkheid komen voor bij elk vaccin en zijn normaal niet gevaarlijk. Maar bij heel kwetsbare patiënten die al ernstig ziek zijn, kan het mogelijk wel tot complicaties leiden."

Is het corona-spuitje hier te interpreteren als een perverse vorm van 'euthanasie'? Moord - senicide - dus, aangezien de bejaarden hun toestemming gegeven hebben om het vaccin toegediend te krijgen met het doel om langer te leven, NIET om eerder te sterven.

Niet alleen in Noorwegen, maar ook in andere landen zijn al mensen overleden nadat ze het vaccin hebben gekregen. In Duitsland bijvoorbeeld zou het om zeker 10 bejaarden gaan, allen ouder dan 75 en met onderliggende aandoeningen.

Blijkbaar is 75 jaar dus zowat de grens waarop een 'voltooid leven' begint of beter gezegd eindigt...


In ons land blijft het voorlopig op één sterfgeval: een 82-jarige bewoner van een woonzorgcentrum die vijf dagen na vaccinatie overleed. Ook hier wordt nog onderzocht of er een link is met het vaccin. "Maar het blijft heel moeilijk om daar 100 procent zekerheid over te krijgen", zegt Ann Eeckhout van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten.

Ook bij ons worden (ernstig) zieke bewoners van de woonzorgcentra gevaccineerd. "We weten intussen dat het coronavirus heel snel kan rondgaan in een woonzorgcentrum", zegt vaccinoloog Pierre Van Damme (UAntwerpen). "Daarom streven we er toch naar om zoveel mogelijk bewoners te vaccineren en zo groepsimmuniteit op te bouwen binnen het woonzorgcentrum."

Praten over 'groepsimmuniteit' in een dergelijke groep is onzin. Deze mensen zijn net ziek omdat hun immuunsysteem niet meer goed werkt. Daarom zullen zij ook slecht of niet reageren op het vaccin. Men wéét dit. Waarom dan eigenlijk nog vaccineren?

"Maar bij echt ernstig zieke, of terminale patiënten gaan we uiteraard niet aandringen. Daar is het de familie die in overleg met de artsen moet beslissen of een coronavaccin nog zin heeft, en of de voordelen nog opwegen tegen de nadelen."

"Het is in elk geval te verwachten dat er ook in ons land de komende periode nog mensen zullen overlijden die net gevaccineerd zijn", zegt Van Damme. [Het zij zo... Collateral damage!]

Bron: vrtNWS


Reactie

De reactie van onze virologen is natuurlijk stapelzot. Steven Van Gucht verklaarde van maart tot mei 2020 bij de zogenaamde "eerste golf" iedereen die in een ziekenhuis stierf - met een positieve corona-test - tot een "corona-dode". Daardoor is België wereldrecordhouder!

Vervolgens ging Steven Van Gucht - toen de mensen uit angst niet meer naar het ziekenhuis gingen of daar wegens té oud (65+) afgewezen werden - ertoe over (midden in een weekeinde) om alle doden in de woonzorgcentra ook tot "corona-doden" te verklaren. Hetgeen hem overigens in het publiek kort een beetje ruzie opleverde met de chagrijnige Marc Van Ranst.

Nee!!! Het is zeer eenvoudig: Iedereen die een vaccinatiespuit tegen "corona" gekregen heeft en daarop zware bijwerkingen vertoont en/of overlijdt, is een dode door het corona-vaccin!

Het doet er niet toe dat deze mensen zware ziektes hadden. Het vaccin wordt namelijk ingezet om "de meest kwetsbaren" - lees de multimorbide patiënten - te 'beschermen', en wel tégen de zware vorm van corona-infectie (d.i. Covid-19) en om hun leven te verlengen.

De mortaliteit in de gevaccineerdengroep t.o.v. van de mortaliteit in de niet-gevaccineerdengroep is daarom hét hoofdcriterium om het nut en de zin van deze vaccinatiecampagne te beoordelen.

Steven Van Gucht is op zijn neus gevallen.

Verder ook nog: Pfizer heeft zijn vaccin qua verdraagzaamheid alleen getest tot 74,5 jaar + 6 maanden, d.w.z. 75 jaar. Na 75 jaar speelt alles zich in de mist van het nirwana af.

Daarom: direct complete obductie door de gerechtelijke geneeskunde met forensisch onderzoek van alle parameters. Dit hele - criminele - 'corona-circus' zakt dan als een slechte soufflé in mekaar!

Bron: Anoniem


3 opmerkingen:

Anoniem zei

De woordmelding van Steinar Madsen houdt geen steek.
Waarom geeft men nu mensen met zware gezondheisproblemen of ook terminaal zieken een spuit met een niet uitgegoren anti-corona-vaccin met veel schadelijke bijwerkingen?
Dat is krankzinnig!
De palliatieve geneeskunde weet dat het leven een einde heeft en dat in vele gevallen geen curatief resultaat meer mogelijk is, en doet alles om het leven van deze patiênten aangenamer, beter en gemakkelijker te maken.
Men verzaakt deshalve aan onnuttige en inefficiênte behandelingen, die de patiênt meer schaden dan nut en hulp geven.
Nergens heeft Pfizer bewezen, dat het de dood door covid-19 verhindert of zwaar terugdringt.
De toelatingsstudies vermelden een aanstijging van de antistoffen bij de gevaccineerden, waarbij de studie ophoudt met 75 jaar.
Dat vanaf 80 jaar de productie van antistoffen sterk teruggaat, is een belangrijk gerontologisch fenomeen dat de veeartsen en virologen niet ter kennis nemen.
De T1-cellen werden helemaal niet onderzocht. zeker niet bij 75-plussers.
Dit is een krankzinnig experiment.
Daarbij wordt geen rekening met de geringe mortaliteit door covid19 gehouden:
Ioannidis(hierbij ook de cijfers van Prof. streeck in Gangelt refererend) kwam op 0,15% (dat correspondeert overigens met het uiterst goed onderzochte Vò bij Vicenza(Povlakte, Italiê)).
Alle doden door het vaccin zijn toevallig en alle doden met ofwel (koorts, hoofdpijn, spierpijn, keelpijn, hoesten, zich-slecht-voelen, niets kunnen rieken) (=criterium1) en waar de arts aan corona denkt (=criterium 2) zijn "corona-doden".
steven Va Gucht heeft er overigens nog een hoop bijgetoverd.
Na de afslachting met de beademingsapparaten (operatie Deblock) gaat het nu verder met de afslachting met de "vaccinatie"spuit (operatie Vandenbroucke).
Vandenbroucke heeft overigens ervaring met het verbranden van overtollige zaken.
Dat is misschien nog niet The Great Reset, maar toch de Reset van de pensioenkas.
Ongelooflijk.

Anoniem zei

"Geen reden tot ongerustheid. Een besmetting met het coronavirus is veel gevaarlijker dan het vaccin", klinkt het."

Natuurlijk. Pas wanneer er 20.000 gestorven zijn van get vaccin wordt het vaccin pas gevaarlijker dan het virus.

Maar indien er een mogelijk verband zou zijn met eender wel ander medicijn dat mogelijkerwijs een sterftegeval veroorzaakt hebben, slaan alle soppen van de regulator door. Zeker bij twee doden. Maar Hier, 33, in 1 land Alleen? Hier is de reactie;" Niets te zien. Wandel maar door".

Anoniem zei

In Duitsland zwenkt men reeds om:
1. De STIKO (Ständige Impfkommission der Deutschen Ärzteschaft) geeft intussen het commentaar uit:
" ...Wij hebben nooit gezegd dat men zwaar zieke personen of mensen met een zeer beperkte levensduur absoluut moet vaccineren...
Het is de arts ter plekke /de inentingarts die voor iedere patiênt de persoonlijke constellatie moet beoordelen...
...Wij weren ons dat we hiermee euthanasie zouden doorvoeren...
...Het is zeer goed mogelijk dat er mensen met zware ziekten en/of met een zeer beperkte levensduur zijn die van een vaccinatie niet profiteren..." (sic)

Hier is nu de kat uit de zak:
het Pfizervaccoin werd in de toelatingsstudies uitgeprobeerd tot 75 jaar, en dan plots par ordre du moufti (Spahn en Merkel) vooreerst vanaf 80 jaar ingezet ????
Nadat er nu doden vallen bij de terminale en palliatieve patiênten (en daarmee natuurlijk het bewijs van een levensverlenging in het gevaccineerde cohorte steeds moeilijker te brengen is- integendeel!) roeit de STIKO ijlings terug en schuift de "zwarte piet" voort naar de (enthousiaste en niet te veel nadenkende ) vaccinatieartsen.
De STIKO wast zoals Pontius Pilatus de handen en laat het vuile werk aan de snullen over.
Dat was overigens ook zo in het Derde Rijk onder de nazi's.
De politiek is nu ook wakker geworden- gewekt door een niet klein deel van de bevolking: de AfD volgt de zaak nauwgezet, bepaalde ziekenkassen geven ook reeds genuanceerde commentaren en de pers begint uitvoerig zeer divers te schrijven.
De wind draait...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------