BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 27 januari 2021

Met al haar ondemocratische en ongrondwettelijke maatregelen slaagt het Belgische regime er niet in om de zogenaamde 'Derde Golf' tegen te houden!

Leugens, bedrog en indoctrinatie via de media moeten de incompetentie en het falen van de Belgische regering en haar 'experts' verdoezelen!De Derde (Griep-)Golf komt eraan
net zoals in 2020, en in 2019, en in 2018
en in 2017 en in 2016 etc., etc., etc...


Bron: Sciensano

Link:

https://www.sciensano.be/nl/file/iliweeklycurbe1png-41
Alle coronacijfers zitten nu in stijgende lijn, ook de overlijdens. In vergelijking met een week geleden is er een toename met 5 procent van het aantal overlijdens als gevolgd van een coronabesmetting. Het zijn dus niet meer alleen het aantal bevestigde besmettingen en de ziekenhuisopnames die stijgen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het wetenschappelijke gezondheidsinstituut Sciensano.

Bron vrtNWS

Het Belgische regime leert niets uit haar fouten, maar blijft haar fouten (opzettelijk?) herhalen met duizenden doden als gevolg! Door systematisch en keer op keer dezelfde fouten te blijven maken, is hier sprake van schuldig verzuim!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------