BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 21 januari 2021

De leugenfabriekjes her en der in het land maken overuren... Welk belang hebben zij hierbij? Waarom sloven zij (VRT en co.) zich zo uit?

ONGEHOORD!

Bart De Wever (N-VA) roept de 6.500 inwoners van deze buurten op om zich op corona te laten testen

De Wever wil ook benadrukken dat hij geen bepaalde gemeenschap wil viseren. "Het klopt dat er in die wijken veel orthodoxe joden wonen. Dat zijn mensen die veel contacten hebben met het Verenigd Koninkrijk [Lachwekkend!]. De kans bestaat dus dat de Britse variant daar rondgaat en dan weten we graag in welke mate [Alles kan natuurlijk.]. Op die manier willen we vermijden dat we duizenden mensen in quarantaine moeten zetten. We willen doelgericht te werk kunnen gaan" [Mit deutscher Gründlichkeit waarschijnlijk! Als De Wever voor de fanfare blijft uitlopen, gaat dat natuurlijk opvallen!].

Bron: vrtNWS


THUISWERKEN WORDT STEEDS MEER VERPLICHT!

In januari meer dan 1.200 bedrijven gecontroleerd op het naleven van de verplichting om te telewerken

Tijdens de 1.235 controles stelde de arbeidsinspectie 95 inbreuken vast. Ze deelde daarvoor 201 waarschuwingen uit. Acht bedrijven kregen een proces-verbaal, 13 anderen kregen een deadline opgelegd om aan alle maatregelen te voldoen. [Blijf in uw kot en laat de politiek voor u werken!]

Bron: vrtNWS


"TOEVAL!"

Corona-uitbraak na vaccinatie in woonzorgcentrum Zoutleeuw

Net nu bewoners en personeel worden gevaccineerd slaat corona heel hard toe in rusthuis O-L-V van Lourdes in Zoutleeuw. Net als eerder in Limburgse rusthuizen blijkt nu dat je nog besmet kan geraken na de eerste dag van vaccineren. Hier was trouwens nog niet iedereen gevaccineerd. De besmettingsgraad is wel erg hoog: 47 bewoners raakten besmet. Ze zijn nu samen gezet op 1 afdeling. [Als je met corona wordt ingespoten, is het dan raar dat je corona krijgt? In feite weet niemand wat in die spuiten zit.]

Bron: vrtNWS


7 STERFGEVALLEN, MAAR "GEEN OORZAKELIJK VERBAND MET HET VACCIN"... OF TOCH?

Nevenwerkingen van coronavaccin? Minder dan 1 op de 1.000 ingeënte Belgen meldt een bijwerking

Van de eerste 100.000 mensen die in ons land zijn gevaccineerd, zijn er 73 die een bijwerking signaleren. Van de 73 gemelde bijwerkingen worden er 14 beschouwd als ernstig. Dat blijkt uit gegevens van het FAGG, het federaal geneesmiddelenagentschap. Dat is dus minder dan 1 op de duizend. Bovendien blijken de meeste klachten binnen enkele dagen te verdwijnen. De meeste klachten zijn ook gekend en staan beschreven in de bijsluiter [Daar zijn we vet mee. Dat het vaccin de dood tot gevolg kan hebben, staat ook "beschreven in de bijsluiter"!].

Ernstige bijwerkingen geven aanleiding tot opname in een ziekenhuis (of verlengde opname) of consultatie bij een arts. Het gaat hier vooral om een verstoord bloedbeeld (afwijking in het bloed) [Zorgwekkend dat het meteen in het bloed af te lezen valt!], hartklachten of zware vermoeidheid. In 53 van de 73 gemelde bijwerkingen werd de hinder omschreven als een reactie op de plaats van de inspuiting. In mindere mate werden ook bijwerkingen als zenuwaandoeningen [Alweer!], spier- en bindweefselpijn en klachten in het maagdarmstelsel gemeld.

7 sterfgevallen, maar "geen oorzakelijk verband met het vaccin"

De mensen die nu gevaccineerd zijn, zijn vooral oude en zeer kwetsbare mensen die behalve hun leeftijd vaak al meerdere ziektes of aandoeningen hebben en dus al verzwakt zijn. Hun overlijden is onderzocht en er was geen verband met het vaccin [Hoe werd dit onderzocht? Werden er autopsieën uitgevoerd? Waar zijn de resultaten van dat 'onderzoek'? Of is het maar de 'mening' van Steven Van Gucht?].

Zeven mensen overleden kort nadat ze het vaccin gekregen hadden [Ook wéér "toeval"!]. De patiënten die overleden waren allemaal ouder dan 75 jaar [De grens waarboven het er allemaal niet meer zo nauw op aan komt!], vier van hen waren zelfs ouder dan 90. De meeste van die patiënten hadden onderliggende aandoeningen die kunnen hebben bijgedragen tot het overlijden [Is het "kunnen hebben bijgedragen" of wéét men het zeker? Heeft men eigenlijk wel iets onderzocht?].

Uit cijfers van Sciensano, het onderzoekscentrum Volksgezondheid, blijkt dat er in de periode van 28 december 2020 tot en met 19 januari 2021 in totaal 1.151 overlijdens waren. 647 daarvan waren mensen van 85 of ouder en 308 mensen waren tussen de 75 en 85 [Na een jaar eindelijk eens concrete cijfers. Waarvoor een vaccin al niet goed is! Maar, waarom sluit men dan het jonge deel en het actieve deel van de bevolking op?].

Bron: vrtNWS


CONCLUSIE:

SLAAP MAAR RUSTIG VERDER!2 opmerkingen:

Anoniem zei

1 op de 1.000 ingeënte Belgen meldt een bijwerking

Natuurlijk. Het zijn allemaal steenoude mensen die niet noodzakelijk 24 uur per dag een GSM IN de hand hebben.

7 zijn trouwens dood en die klagen niet

Anoniem zei

Als Bart De Wever zijn ambsttermijn wil uitzitten MAG hij NIET de Joodse gemeenschap op Corna testen.

Ofwel zijn ze grotendeels negatief en dan zullen ze zeggen dat ze onterecht geviseerd worden, en dat de maatregelen niet helpen en dat ze toch huwelijken met 100 gasten mogen organiseren. Wat gaat De Wever zeggen wanneer de wetenschap, statistiek en testen hem tegenspreken?

Ofwel zijn ze grotendeels positief, en wat gaat De Wever dan doen? Hij zal op zijn minst de hele wijk in quarrantaine moeten zetten. Een specifiek harde lockdown, waarop de Joodse gemeenschap zal zeggen dat ze geviseerd worden, en dat het op het Getto van Warschau lijkt – dat was ook onschuldig begonnen. Erediensten werden verboden om epidemieën te verkomen. Maaltijdcheques werden uitgedeeld omdat bankrekeningen geblokkeerd werden. Maar we weten allemaal hoe dat geëidnigd is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------