BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 24 januari 2021

BREAKING: Anti-avondklokrellen in Amsterdam en voedselrellen in Eindhoven

Franse toestanden in EindhovenOp het Amsterdamse Museumplein en het 18 Septemberplein in de binnenstad van Eindhoven heeft de politie met waterkanonnen, paarden, honden en de wapenstok een einde proberen te maken aan 'verboden' demonstraties tegen de coronamaatregelen van de regering. In beide steden is met vuurwerk gegooid naar de politie en in Eindhoven gebruikte de politie traangas tegen demonstranten.


In Amsterdam liepen groepen mensen naar het Museumplein. Daar stonden ze aan het begin van de middag in groepjes bij elkaar, sommigen met spandoeken met teksten tegen de regering en tegen de coronamaatregelen. Op beelden was te zien dat lang niet iedereen een mondkapje droeg of afstand hield. De gemeente beschouwde de aanwezige groepjes als één demonstratie. De Amsterdamse politie begon rond 15.00 uur met het 'wegsturen' van mensen op het Museumplein. Op beelden is te zien, dat dat 'wegsturen' niet zonder slag of stoot is gegaan.

In Eindhoven hebben demonstranten dan weer op grote schaal vernielingen aangericht en winkels bij het station geplunderd. Dat gebeurde nadat een 'illegale' demonstratie tegen de coronamaatregelen door de politie was 'beëindigd'. De politie zette daarbij traangas in. Rond 15.30 uur keerden demonstranten terug op het 18 Septemberplein, waar de politie eerder had ingegrepen. Dat deden ze omdat het voertuig met het waterkanon van de politie een lekke band had. Vervolgens besloot de politie traangas te gebruiken en richtten de demonstranten op verschillende plekken een ravage aan.

Zo werden er fietsen en auto's in brand gestoken, onder meer een auto van ProRail bij het station. Het trein- en busverkeer vanaf het station werd stilgelegd. Daarna werd het station zelf een doelwit van de demonstranten. Ze plunderden daar winkels en gooiden ruiten in. Ook de stationspiano werd vernield. Onder meer de Jumbo op het station werd geplunderd!

De straten van de binnenstad liggen bezaaid met stenen, resten van in brand gestoken fietsen en onderdelen van scooters, schrijft Omroep Brabant. Tientallen mensen zijn gearresteerd. Volgens de politie zijn er nog altijd kleine groepjes in de binnenstad aanwezig die zich misdragen.
5 opmerkingen:

Anoniem zei

In his book titled, COVID-19: The Great Reset (Published July 2020), World Economic Forum globalist Klaus Schwab predicted that the effects of the initial stimulus efforts by governments to keep both individuals and business afloat in the aftermath of the unprecedented lockdowns would create a scenario where the public would keep elected officials under “fierce and relentless” pressure to continue the schemes of helicopter money well into the future.For those unfamiliar with Schwab, he is the founder of the World Economic Forum that is at the forefront of pushing the idea of a “great reset” in the face of the Covid-19 pandemic. Schwab is now best known by the common folk as the guy who said the world will “never” go back to normal because of Covid and as the creep who envisions a technocracy under which people are subjected to sci-fi level police state surveillance.

Anoniem zei

Schwab is a brainless talking head!

Anoniem zei

Men heeft zich in de situatie genesteld waarin (vooral ambtenaren) thuis moeten werken, en betaald worden. Het is gemakkelijker gezegd als gedaan om ze terug op werk te krijgen.

Mensen die thuis werken hebben een keuze;

Ofwel de kinderen onderwijzen
Ofwel werken.

Dus ofwel, gaat er gewerkt worden, ofwel onderwezen, maar niet alle twee.

Ambtenaren, bebruiken angst voor het virus, als excuus voor het zeer aangename nummertje dat er niet gewerkt moet worden om betaald te worden.

Voor leerkrachten lig dit anders, maar vreemd genoeg zijn het net de leerkrachten die niet terug naar school willen.

De repercussie voor het onderwijs;

De lange termijnsrepercussies zijn niet alleen de leerachterstand van de leerlingen, vooral uit minder bedeelde gezinnen, maar in het bijzonder, hoe langer scholen gesloten blijven, hoe moeilijker het zal zijn ze terug te openen.

Je zal zeggen; indien een leerkracht niet meer (op school) wil werken, dank hem af. Probleem is, dat het zeer moeilijk is een ambtenaar af te danken. Dat is enorm duur.

Nu heeft de overheid de gelegenheid - de motivatie en de rechtvaardiging - in de arbeidsvoorwaarden van ambtenaren te snoeien - om in de toekomst invloed te kunnen uitoefenen over hun personeel en een minimum aan controle over hun werkkrachten, zonder dat ze de overheid kunnen gijzelen. En de overheid zal dit nu moeten doen, eer de ambtenaren die arbeidsvoorwaarden met hun leven gaan verdedigen.

Als de overheid nog wat langer gaat wachten niets te doen, komt er een ogenblik dat het onmogelijk wordt scholen nog te openen. Indien de overheid dan de leerkrachten probeert te verplichten, zullen de leerkrachten - aangemoedigd door de vakbonden - in staking gaan voor onbepaalde duur.

Dan heeft de overheid 2 keuzes;

Ofwel keihard tegen de leerkracht optreden om de staking te breken, maar de steun van de vakbonden opofferen om later een verkiezing te kunnen winnen.

Ofwel toegeven.

Op dat moment zal het bestaan van het onderwijs zelf in gedrang komen.

Er zullen wel een paar andere scenarios mogelijk zijn, maar ik denk dat geen enkel scenario de betrokken partijen er voordeel uit zullen halen. De regering zal macht verliezen, de leerkrachten hun job, en de kinderen hun onderwijs.

***

Men zegt ook dat corona crisis en de lockdown al een paar jaar voorbereid werd.

Zoom software; het bedrijf is in 2013 gesticht.
Google Classroom; eerste publieke versie in 2015
Microsoft Teams; 2017

De software die de lockdown mogelijk maakt is dus pas een paar jaar oud.

Verder, de brandbreedte die vereist is om al die data voor de hele bevolking te verwerken is pas in het laatste jaar op de nodige schaal van grootorde gebracht om een lockdown mogelijk te maken.

Of de lockdown al in voorbereiding was, lang voor het virus arriveerde, laat ik in het midden, maar de bevolking is in lockdown gezet op het moment dat het technisch mogelijk werd dit te doen.

Anoniem zei

Schwab geeft toe dat de crisis de verkeerde kant uitgaat om zijn fantasmes te realiseren.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 10:59

Het is ook mogelijk dat men het onderwijs definitief opoffert.

Europa met een onderontwikkelde bevolking... Het nieuwe China!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------