BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 5 januari 2021

Nog meer leugens van onze 'eminente' professoren:

Pfizer, een van de producenten van een coronavaccin, zegt nu zelf dat er geen garantie is op een goede bescherming als een tweede prik niet kort volgt op de eerste [Dat is niets nieuws, dat hebben ze altijd al gezegd!]. Eerder was in ons land voorgesteld om die tweede prik uit te stellen om zo meer mensen met een eerste prik te kunnen bedienen. Viroloog Johan Neyts (KU Leuven) reageert in "De ochtend" op Radio 1: "Ik begrijp Pfizer. Hun studies zijn uitgevoerd op basis van 2 dosissen met 21 dagen tussen." Met andere woorden: de producent dekt zich in. De goedkeuringen van de geneesmiddelenwaakhonden zijn ook gebaseerd op die studies, bijvoorbeeld.

Maar Neyts heeft liever out of the box-denken. "Als je ziet hoe explosief de epidemie in het Verenigd Koninrijk is, moet je dat durven [Van een explosieve epidemie in het Verenigd Koninkrijk is géén sprake!]. Ook al moet je afwijken van uitgevoerde studies [Dit is onaanvaardbaar!]. In het VK heeft men nu beslist om de tweede dosis met 12 weken uit te stellen [Dit is een falend beleid, dat zich zal wreken!]. Het zou wel eens kunnen dat dat bij het Pfizer-vaccin de goede strategie is [Leugens! Daar is géén enkel bewijs voor! In dit geval zou niet vaccineren duidelijk beter zijn!]. Een eerste dosis van dat vaccin biedt voor 90% bescherming, de tweede verhoogt die bescherming tot 95% [Dit is een flagrante leugen!].

De 95% werkzaamheid wordt pas bekomen na de tweede dosis!


Pfizer: Primary efficacy analysis demonstrates BNT162b2 to be 95% effective against COVID-19 beginning 28 days after the first dose;170 confirmed cases of COVID-19 were evaluated, with 162 observed in the placebo group versus 8 in the vaccine group.

Dat is dus duidelijk na de tweede dosis!

De werkzaamheid bij Pfizer na één dosis is onbekend!

Zelfs professoren hebben tegenwoordig last met begrijpend lezen!


Ze gaan die tweede dosis ook uitstellen voor het vaccin van Oxford/AstraZeneca. Dat biedt "slechts" 60-62% bescherming. Ik vrees dat uitstel hier onvoldoende werkzaamheid van het vaccin zal geven." [Dat is zeer zeker zo! Nutteloos en gevaarlijk! ADE!]

Bron vrtNWS

Omdat het corona-vaccin de productie van antilichamen stimuleert, kan via ADE (Antibody-dependent enhancement) en andere mechanismen, de ziekte waartegen het vaccin is ontworpen, verergeren. Nadat men dus door middel van vaccinatie met een afgezwakte variant van het corona-virus is geïnfecteerd, kunnen bij een herinfectie met 'wild-virus' via ADE de symptomen veel erger zijn dan bij een gewone infectie met 'wild-virus'. Herinfectie na vaccinatie zou potentieel dodelijk kunnen zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Uiterst verdienstelijk van @The Guardian Angel om op het fenomeen ADE (Antibody-Dependent Enhancement) te wijzen.
Het Deutsche Ärzteblatt berichtte bij de "eerste golf" in februari-maart 2020 uitvoerig over de pathophysiologie von covid19, en in de analyses werd speciaal op ADE gewezen (dit fenomeen komt ook bij de tropenziekte dengue voor en was ook de reden waarom het oorspronkelijk breed gesupporterd denguevaccin dan teruggetrokken werd en sedertdien alleen na grondige bloedonderzoeken en na een eerste doorgmaakte dengueziekte gevaccineerd wordt)
(Uiteindelijk resultaat: er vielen eerst enige duizenden dode kinderen door gepruts met het denguevaccin en nu wordt dit denguevaccin met nut toegediend- ca. 5% van alle kinderen. Financieel natuurlijk niet meer interessant.
In de algemene vaccinatiehysterie is ADE natuurlijk niet interessant;
ADE is echter belangrijk: het is inderdaad zeer goed mogelijk dat het coronavaccin inderdaad alleen in te spuiten is wanneer de betroffene geen of zeer weinig antistoffen heeft.
Dat werd door Pfizer niet onderzocht- wat de STIKO en vele virologe en immunologen ook critiserren.
Gisteren overleed overigens Dr. Gregory Michael, arts, 54 jaar oud, totdantoe altijd gezond, drie (3) dagen na de corona-vaccinatie(Pfizervaccin) aan ITP (Idiopathisch thrombocytopenisch purpura M. Werlhof): een typische virale complicatie met hyperimmuunstorm en beenmergvernietiging.
Zeer goed onderzocht (Mount Sinai School of Medecine).
De veldslag begint...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------