BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 29 januari 2021

BREAKING: De definitie die Sciensano gebuikt voor een 'bevestigd geval' van Covid-19 is in strijd met de definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)
















De WHO veranderde zoals bekend op 20 januari 2021 de definitie van een positieve PCR-test

Een positieve PCR-test is niet langer een 'bevestigd' geval. Een positieve PCR-test alleen kan de opgelegde maatregelen niet langer rechtvaardigen.


De WHO 'corrigeert'

Genève, 20 januari 2021

"PCR-tests zijn bedoeld als hulpmiddel bij de diagnose, de gebruikers moeten dus elk positief test-resultaat beoordelen in combinatie met het tijdstip van de monsterafname, het monstertype, de testspecificaties, de klinische observaties, de voorgeschiedenis, de status van contacten en de epidemiologische informatie".

Link:

https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05



De definitie die Sciensano gebuikt voor een bevestigd geval van Covid-19 is in strijd met de definitie van de WHO


Sciensano

Een bevestigd geval wordt gedefinieerd als een persoon waar de diagnose van COVID-19 infectie bevestigd werd door een moleculaire of antigeen test.[3]

[3] Moleculaire test: RT-PCR; Antigeen test: snelle Ag test of laboratorium antigeen-test.

Link:

https://covid-19.sciensano.be/nl/covid-19-gevalsdefinitie-en-testing



Conclusie

Dit betekent, dat volgens Sciensano een 'bevestigd geval' totaal losstaat van het klinische beeld van de patiënt. Met andere woorden, men hoeft niet ziek te zijn om een bevestig geval van Covid-19 te zijn.

Een dergelijke gang van zake is in strijd met alles waar de medische wetenschap voor staat. De PCR-test creëert dus ruimte voor manipulatie en misbruik.


Een positief Covid-19-geval wordt dus door middel van tests 'vastgesteld'. Deze tests worden niet op een transparante en eenduidige manier gebruikt en worden niet officieel gevalideerd door een medisch arts. Volgens Sciensano kunnen mensen die positief zijn getest - maar zonder symptomen zijn - nog steeds worden geclassificeerd en behandeld als vermoedelijke 'zieken' of 'besmettelijken'.

Volgens de nieuwe WHO-regels (zie hierboven) is dit niet langer toegestaan. De opsporing van andere potentiële ziekteverwekkers vindt zeer zelden plaats. Zelfs slachtoffers van verkeersongevallen worden op deze manier in ziekenhuizen 'gecodeerd' als Covid-19-gevallen zonder overeenkomstige symptomen.

Dergelijke onjuiste toewijzingen zijn ook zeer lucratief voor de ziekenhuizen. De vermeende diagnose 'Covid-19' is ook lucratief voor huisartsen. Er worden massaal veel valse overlijdensattesten opgemaakt - hetgeen valsheid in geschrifte is - terwijl sommige artsen die hun patiënten willen beschermen tegen de schade als gevolg van het dragen van een masker de politie over de vloer krijgen.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Deel 1

IS DE LOCKDOWN GEPLAND VOOR HET VIRUS AANKWAM?

Simpel antwoord; ja.

BioNTech

Opgericht in 2008 - focus op de ontwikkeling van kanker immunotherapie.

Expansie 2014-2019 - ontwikkeling en onderzoek naar mRNA mechanismes - verschillende patenten voor kankerbehandeling en vaccins.

Maar GEEN noemenswaardig product met enig financieel succes !!!

September 2019 - 'krijgt' BioNTech US$55 miljoen from the Bill & Melinda Gates Foundation

Oktober 2019 - NASDAQ IPO. Initial Public Offering op de beurs in New York, een nieuw hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts (heel kortbij Harvard)

1 maand na Bill Gates hen geld gegeven heeft, staan ze al op de beurs. Ongetwijfeld dat Bill Gates deze IPO voor hen georganiseerd heeft - in record-tempo trouwens.

December 2019 - 'krijgt' BioNTech €50 miljoen van de Europese Commissie. (Bill Gates zal ook de commissie gebeld hebben)

DE ONTWIKKELING VAN HET COVID VACCIN IS MIDDEN JANUARI GESTART - een paar dagen na de genetische code van SARS-CoV-2 publiek gemaakt was - overheden zouden nog weken lang ontkennen dat Covid bestond, laat staan toegeven dat het een probleem was.

HET RAZEND TEMPO WAARMEE ZEER BELANGRIJKE STAPPEN IN DE ONTWIKKELING VAN EEN GROEIEND BEDRIJF ZICH OPVOLGEN IS DUIZELINGWEKKEND. ( 4 maanden eerder was het nog een klein bedrijfje, en midden januari starten ze opeens de zeer ambitieuze en dure ontwikkeling van een vaccin en gaan meedingen tegen de giganten van de farma industrie)

Juni 2020 'krijgt' BioNTech €250 miljoen van Temasek Holdings - een holding company 100% eigendom van de overheid van Signapore (en dit is zo maar niet het eerste en beste Souvereign Wealth Fund - ze hebben een net portfolio van $306 miljard)

BioNTech krijgt een verdere €100 miljoen van de Europese Commissie voor het financieren van haar schuld. (dat was een bail-out) (ik denk dat dat voor hun verplichtingen waren voor de bedrijfsobligaties die Signapore in juni gekocht had en die ze niet konden betalen)

***

Vreemde Beursnoteringen;

Met de start van de Europese Lockdown - Van 16 tot 18 maart 2020 vervierdvoudigd (4x) hun beursnotering op 3 dagen - op de donderdag en vrijdag valt de beursnotering terug naar waar ze stond op maandag morgen. Een zeer vreemd evenement voor een beursnotering. Vandaag staat de notering 10 keer hoger dan in november 2019 - dit is iets normaler; een vertienvoudiging (10x) van een aandeelprijs over de tijdspanne van een jaar komt wel vaker voor.

***

Fosun


Men spreekt steeds over het Pfizer-BioNTech vaccin - maar dit is fout.

De ontwikkeling van het vaccin is een samenwerking tussen BioNTech, Pfizer en Fosun.

Fosun is een Chinese investeringsmaatschappij.

Het werkt dus zo;

BioNTech ontwikkelt het vaccin.
Pfizer produceert het.
En Fosun doet de marketring van het vaccin voor de Chinese markt.

(Fosun is dat bedrijf dat maskers en PPE aan Europa gaf op het begin van de epidemie).

Anoniem zei

Deel 2

In het licht van de ruzie tussen de EU en Pfizer, en je weet dat de Chinese staatspers vol staat met slecht nieuws over het Pfizer/BioNTech vaccin, kan je aannemen dat de Chinese staat niet wil dat Fosun het vaccin in China verkoopt.

Als ik naar de financiële informatie van BioNTech kijk, zou ik zeggen dat BioNTech een Ponzi Fraude is.

Het bedrijf is veel te snel gegroeid. Het is verwikkeld in allerlei zeer ingewikkelde financiële structuren, terwijl de hele raad van bestuur uitsluitend uit dokters bestaat. Die dokters zijn zeer slim in kankertherapie, maar begrijpen geen snars van de complexe financieringen waarin hun bedrijf verwikkeld is. Ongetwijfeld dat Bill Gates de nodige expertise en connecties geleverd heeft.

***

De gebeurtenissen van 2019 zijn voldoende bewijs dat Bill Gates en de Europese Commissie opzettelijk het griepseizoen 2019-2020 ten volle uitgebuit hebben om een vaccin te ontwikkelen en commercialiseren.

ER IS EEN BELANGENVERSTRENGELING TUSSEN DE EU EN DE LOCKDOWN.

De Commissie heeft baat bij een lockdown omdat het tot massavaccinatie leidt, en niet alleen in Europa, maar vooral massavaccinatie in China, en later India e.d.m.

omdat de EU direct geinvesteerd heeft in BioNTech - vlak voor de pandemie gestart is.


***
De Commissie zijn idioten; ze wisten van het begin dat het Vaccin in China verkocht zou moeten worden. Ze kunnen moeilijk op hun tak spelen wanneer Fosun het vaccin van Pfizer opeist om in China te verkopen en er niet genoeg is Europa.
De ruzie tussen de EU en Pfizer is waarschijnlijk allemaal theater.

Want Bill Gates is ongetwijfeld aan de telefoon naar de Europese Commissarissen en zegt; “Hey, wat met mijn investering? De deal was; aan China verkopen die handel.” Al van midden januari.

Anoniem zei

Deel 3

In de week van 7 december 2020 hebben de beursnoteringen van de bedrijven die Covid vaccins produceren een grote deuk gekregen.

Grote aandeelhouders weten meer. Die hebben overal specialisten, spionnen en lobbyisten en hebben allerlei inssider informatie, en verkopen hun aandelen niet zo maar.

Verschillende grote fondsen hebben aandelen gedumpt in alle vaccin-producerende bedrijven.

Waarom zou een grote aandeelhouder in een vaccinproducerend bedrijf de aandelen verkopen, net wanneer ze eindelijk vaccins beginnen te verkopen, en eindelijk winst beginnen te maken.

Herinner je het AIDS geneesmiddel van GlaxoSmithKlein. Gedurende de periode GSK dit geneesmiddel produceerde bleeft de aandeelprijs stijgen, totdat het patent verviel.


In het verhaal van GlaxoSmithKlein werden de aandelen verkocht op het einde van de verkoopscyclus toen het patent verviel - toen er niets meer te verdienen viel aan AIDS.

Verwacht men dan niet hetzelfde van de Covid vaccin producererende bedrijven?

Is Corona voorbij?

Het zou best kunnen dat we op een moment aangekomen zijn dat er niets meer aan te verdienen valt.

***

Maandag e.k. valt de faillissement bescherming weg voor bedrijven in ons land. Ik denk dat daarmee de corona epidemie vanzelf ophoudt.

In Nederland neemt men al massaal de mondmaskers af - op de markt, en zelfs binnen, in de supermarkten.







S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------