BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 15 januari 2021

Het geklungel van de politiediensten en het gestumper van de lilliputter-dictator Alexander De Croo brengen de veiligheid van Koning Filip in gevaar: "C'est le roi!"

en dat terwijl een onkundige 'minister' Annelies Verlinden met haar avondklok in de VRT-studio's zit te kletsen over dingen die haar petje te boven gaan!

Zelfs de veiligheid van de koning was niet meer gegarandeerd tijdens de rellen van woensdag, 13 januari 2021 in Brussel...


1 opmerking:

Anoniem zei

De regeringspartijen en hun mainstream-media zijn na 6 dagen nog steeds aangeslagen door dit knoeierig incident.
Een opstand van guinezen in Brussel-noord, nu écht het lievelingsterrein van de weinige nederlandstalige jezuîeten in Belgiê(!) en wordt sire koning Philippe nog geblokkeerd op het Liedtsplein en draait daar nog een paar ererondjes.
de belgicistische politikasters blunderen zo prutserig dat ze nu het staatshoofd van Belgiê nog direct in gevaar brengen.
Het koninlijk paleis aan de Koudenberg biedt tenminste een veilig onderdak voor de nacht en incognito kan men zonder problemen naar de oosten aan de Grote Ring rijden.
Die onbenullige liberale tisten rond DeCroo brengen inderdaad een variatie van Jules Destrée's bekende uitspraak tewege. uit "Sire, il n'y a pas de Belges!" maken deze tisten nu "Belges, il n'a plus de sire(roi)".
Ongelooflijk.
De belgisch-gezinde politiekers brengen met hun geknoei nu hét constitutionele symbool van de eenheid van Belgiê in levensgevaar.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------