BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 18 januari 2021

Criminele strategie van de virologen: "Nieuwe uitbraken met Britse coronavariant baren zorgen" en "Massaal testen en isoleren, dat is onze enige hoop"

Nu op verschillende scholen besmettingen zijn vastgesteld met de erg besmettelijke Britse coronavariant moet de nadruk liggen op massaal testen en in quarantaine gaan. Dat zeggen de proffen microbiologie Bruno Verhasselt (UZ Gent) en Herman Goossens (UAntwerpen). "Enkel zo kunnen we de lente bereiken zonder een grote catastrofe."

Bron: vrtNWS



Al bijna 150 jaar wordt de biologie ten onrechte gegijzeld door het waanzinnige Darwinistische paradigma

Nu ze eindelijk eens de 'evolutie-in-de-praktijk' kunnen waarnemen, zien onze grote biologen, virologen, experts en toponderzoekers het niet! Wat een zielige dwazen! Er is niets 'catastrofaals' aan de zogenaamde Britse corona-variant! Aangezien het coronavirus een 'muterend' virus is, is het eigenlijk méér van hetzelfde!

Door mutaties kunnen nieuwe allelen en genen ontstaan, waardoor de erfelijke eigenschappen van een organisme veranderen. Hierbij moet men voor ogen houden, dat een virus géén 'organisme' is, omdat een virus niet leeft. Mutaties zorgen dus enkel voor genetische variatie binnen één soort. Door middel van 'natuurlijke selectie' kunnen gunstige mutaties zich door een populatie verspreiden.

Dus niks evolutie! Wél micro-evolutie!


Micro-evolutie zijn kleine veranderingen binnen de soort. Voorbeeld: de veranderingen in de pigmentatie van de berkenspanner Biston betularia (= een nachtvlinder).

Oorspronkelijk was alleen de lichte variant van de zogenaamde peper-en-zoutvlinder bekend, tot in het Engeland van de negentiende eeuw 'plotseling' een zwarte variant opdook. Deze zwarte variant kwam normaal gesproken slechts bij 1 % van de peper-en-zoutvlinders voor, terwijl zwarte exemplaren ook nog eens een zeer lage overlevingskans hadden. Ze vielen namelijk op voor vijanden wanneer ze op een witte berkenstam zaten. Later bleek, dat met het opkomen van de industrie tijdens de Industriële revolutie, deze zwarte variant betere overlevingskansen bood dan de lichtere. Door het vele roet in de lucht waren bomen en gebouwen namelijk zwart verkleurd, met als gevolg dat de lichte variant eerder gezien werd door vijanden. In de steden keerde de verhouding zwart-wit zich om: 99% van de peper-en-zoutvlinders was zwart en slechts 1% wit. Later, met het terugdringen van de roetuitstoot, nam de beroeting van bomen en gebouwen af, en nam het aandeel witte peper-en-zoutvlinders weer toe. Dit verschijnsel werd later gebruikt als voorbeeld van 'natuurlijke selectie'.

Merk op, er is géén nieuwe soort ontstaan (dus géén evolutie), maar een (gemuteerde) ondersoort binnen de soort werd dominant omwille van de voor die ondersoort gunstige omgevingsfactoren (= micro-evolutie).

Mutaties die niet een nadelige, maar ook geen voordelige aanpassing zijn voor het organisme zijn 'spandrels'. Dergelijke mutaties (voorlopig) zonder selectief voordeel (= neutrale mutaties) zullen zich willekeurig binnen populaties kunnen verspreiden. Dit is genetische drift. Met andere woorden, mutaties die er al zijn, maar nog in de 'wachtkamer' zitten. Neutrale mutaties kunnen eventueel na verloop van tijd wel weer van belang worden.

In het Luria-Delbrück experiment (1942) werd aangetoond dat mutaties toevallig plaatsvinden, onafhankelijk van natuurlijke selectie. Bepaalde mutaties komen niet vaker voor als de selectiedruk verhoogd wordt.

En nu komt het! Zowel straling, chemicaliën (geneesmiddelen) en experimentele handelingen kunnen mutaties tot stand brengen. Omwille van de voor de Britse coronavariant gunstige omgevingsfactoren, zal deze zich verder verspreiden ten nadele van Covid-19. De Britse coronavariant zal uiteindelijk ook voor een jaartje dominant worden. Daar is niets 'catastrofaals' aan!

"Massaal testen en isoleren" is pure waanzin. Dat is niet met Covid-19 gelukt en zal ook niet lukken voor de Britse coronavariant!


CONCLUSIE: COVID-19 IS OP ZIJN RETOUR!

DE 'GEVREESDE' BRITSE CORONAVARIANT IS GEWOON COVID-20!

DE 'GEVREESDE' BRITSE CORONAVARIANT IS BESMETTELIJKER (= HET 'SELECTIEVE' VOORDEEL), MAAR IS ZEKER NIET GEVAARLIJKER!

WE GAAN TOCH DE WAANZIN VAN VORIG JAAR NIET NOG EEN KEER HERHALEN?

VACCINEREN IS TOTAAL ZINLOOS.

ALLE CORONA-MAATREGELEN MOETEN OPGEHEVEN WORDEN.

WE MOETEN TERUG NAAR DE NORMALE SITUATIE!

MENSEN MET 'GRIEPSYMPTOMEN' BLIJVEN THUIS EN GAAN INDIEN NODIG NAAR DE HUISARTS. THAT'S IT!

EEN FALENDE OVERHEID HOEFT ZICH VERDER NIET MET DE GEZONDHEID VAN DE MENSEN TE BEMOEIEN! IEDEREEN WEET VAN ZICHZELF WEL WANNEER HIJ OF ZIJ ZIEK IS OF NIET! EEN ONZINNIGE PCR-TEST VERANDERT DAAR HELEMAAL NIETS AAN!



Het moet nu eens gedaan zijn met de schending van het zelfbeschikkingsrecht door een regime dat een beetje té totalitair is en de gezondheidsdictatuur wil installeren!

Iedereen bepaalt zélf hoe hij of zij wil leven!


1 opmerking:

Anoniem zei

De televisieomroepen van westeuropa waren nog nooit zeer intelligent.
M aar bij de corona-hoax tonen ze zich van hun domste kant.
Onvergetelijk hoe ze luid in de hoorn toeten bij een stijging of een daling van het aantal "besmettingen" en dan nog dol en razend worden bij de beelden uit Braziliê, waar tijdens de advent en de kerst- en nieuwjaarsdagen de stranden overvol waren.
Aan de Copacabana in Rio de Janeiro waren 300 000 (driehonderdduizend) jonge personen zonder masker en zonder de minste "veiligheidsafstand" bijeen en feestten; quasi iedereen in een zeer klein badkostuum- en achteraf geen doden, en zeker geen corona-doden.
Veel eerder kan men in augustus 2021 een geboortegolf verwachten.
Waarom het ellendig vastzetten van de bevolking thuis met verminderde lichaamsbeweging, gewichtstoename, meer stress, toename van het alkoholgebruik, van mishandeling van vrouwen en kinderen nu "de enige hoop" van deze politikodebielen is, mag Joost weten.
Het voorbeeld van Zuid-Korea, van Iran, van het subsaharische Afrika, van Rusland toont dat landen met zeer weinig beperkingen het beste met de situatie terecht komen.
Het artikel van Prof. John Ioannidis demonstreert dat duidelijk.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------