BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 24 januari 2021

BREAKING: Het 'Amtsgericht' van Weimar oordeelt: "Het Corona-contactverbod is ongrondwettelijk, de 'lockdown' is een catastrofale politieke miskleun"

De rechtbank van Weimar heeft in een baanbrekend vonnis geoordeeld, dat het Corona-contactverbod in Thüringen ongrondwettelijk is. "Het lockdown-beleid van de deelstaatregering in het voorjaar (en nu weer), waarvan het algemene contactverbod een essentieel onderdeel was (en is), is een catastrofale politieke fout", aldus de rechtbank.

Bron: Deutsche Wirtschaftsnachrichten

Link:

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/509098/Amtsgericht-Weimar-Corona-Kontaktverbot-verfassungswidrig-Lockdown-katastrophale-politische-Fehlentscheidung

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Het vonnis is van 11 januari, zeer ‘Breaking’. Intussen heeft het parket beroep aangetekend. Het is beter dat uw lezers dat niet weten, dus zeker niet melden.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Het is inderdaad BREAKING NEWS omdat het gisteren voor het eerst bekend werd in Duitsland. Geen enkele krant bericht hierover. Ook daar is het dus doofpotterij alom.

Uw bewering dat onze lezers iets niet zouden mogen weten, is dus ronduit belachelijk! De meeste van de berichten die wij brengen, worden in de reguliere media systematisch gecensureerd.

Dat het parket beroep aantekent... Is dat een verrassing? Men moet goed voor ogen houden, dat het parket niet de rechter is. Uit de hysterische reactie van de 'Staatsanwaltschaft' kan men opmaken dat ze aardig met het vonnis in hun maag zitten en zelfs in paniek zijn.

Nu nog even afwachten wat een volgende rechter gaat zeggen.

Maar, een regime dat de grondwet aan zijn laars lapt, of het nu Duitsland, België, Nederland of Frankrijk is, staat relatief zwak. Met leugen en bedrog proberen ze de bevolking onwetend te houden. Dat hebben ze in Duitsland eerder ook al meegemaakt. Het is altijd de staat die dictatoriaal is, en niet het volk.

Dat u de kant van de dictatuur kiest, is uw zaak! U kan in elk geval niet achteraf zeggen, dat u het niet wist!


Urteil: Kontaktverbot verstößt gegen Menschenwürde

Das Amtsgericht hatte am 11. Januar in einem Bußgeldverfahren die Kontaktverbote wegen der Corona-Pandemie als verfassungswidrig bezeichnet. Dessen damalige Anordnung sei verfassungswidrig gewesen, weil das Infektionsschutzgesetz keine ausreichende Rechtsgrundlage für eine solche weitreichende Regelung wie ein Kontaktverbot sei, so die Urteilsbegründung. Die Anordnung des Kontaktsverbotes habe gegen die Menschenwürde verstoßen und sei nicht verhältnismäßig gewesen.

Anoniem zei

Aan anoniem 24 januari 2021 om 06:54

Waarom "is het beter dat Uw lezers dat niet weten?"
Het vonnis is eerst 13 dagen oud, daaronder ookk 2 weekends, en ook in Thüringen is het nog niet zeer bekend (Dat laatste zal nu wel zeer snel veranderen :-) LOL )
De (ex-SED) en verder-communist Ramelow (op instigatie van Andrea Merkel tegen de wil en de zin van de thüringers doorgedrukt) zit nu werkelijk met zijn blote billen ode hete ovenplaat.
Grote demonstraties gisteren in Erfurt.

Echt breaking (1,5 uur na UIw posting) dan het interview op SNA (Sputnik News Agency) (www.sna.de) van de duitse gezondheidsminister Spahn, warre domkop van jewelste én lievelingsprot´gé van Angela Merkel:
"Bij de mislukte omgang met de pandemie zijn de burgers en de politiek beide gezamelijk verantwoordelijk" wat natuurlijk onzin is, omdat de regerenden de grondwet lieten vallen en dictatoriaal hun zin decreteerden.
En "verdere solidariteit is nodig": eveneens onzin.
Deze bietekwieten hebben totaal gefaald bij de beheersing van een "pandemie" die geen epidemie en zeker niet "pan" is.
Dat er vele doden in de homes vallen, "daaraan kunnen ze niets doen"(sic Marc Van Ranst) en als hun vaccin nu zeer vele schadelijke bijwerkingen heeft en tot vele doden leidt:
"Wir haben es nicht gewusst".
Dat zeiden ze 30 jaar lang in Duitsland na de jodenvernietiging en nadat ze alles, maar ook alles verloren hadden tegen de sowjets.

Anoniem zei

Aan anoniem 24 januari 2021 om 06:54

cfr. "breaking"/ heet van de naald
Vergeet niet: dit is de website van "drie man en een paardekop" ;-) LOL
Dat men in de eerste frontlijn in Belgiê natuurlijk niet alles direct weet van Thüringen, kan men toch voor één keer door de vingers zien...

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Waarom heeft men ons niet voorafgaand aan de publicatie van dit bericht geïnformeerd, dat het parket in Thüringen net tégen deze uitspraak beroep heeft aangetekend?

Neen. Oorverdovende stilte en doofpotterij. En dan als het toch uitkomt als ontkennen (wat in dit geval niet meer mogelijk is) en dan weer met een tegenzet komen.

De uitspraak van de rechter in Weimar zou wereldnieuws moeten zijn, maar toch is het oorverdovende stilte...

Anoniem zei

Aan anoniem 06:54 (die dit helaas niet zal lezen)

Waarom? Omdat de GA vindt dat zijn weinige lezers veel niet mogen weten. Zo zwijgt hij als vermoord over het feit dat "zijn" paus Benedictus XVI zich heeft laten vaccineren en dus wél gelooft in de verwoestende kracht van het virus en het nut van het vaccin.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

1. Waarom maakt u zich zorgen over hetgeen iemand doet die in uw ogen toch geen paus meer is?

2. Paus Benedictus XVI is niet 'mijn' paus, maar dé Paus tout court.

3. Verder heb ik niet de gewoonte om het fake-news van de Bergogliaanse Vaticaanse media na te papegaaien.

4. U beweert dat paus Benedictus XVI zich heeft laten vaccineren. Waar zijn de bewijzen? Het is zeer opvallend, dat van dit 'feit' géén foto's werden verspreid.

5. Zelfs indien er foto's zouden zijn, wie zegt dat er bij al die mediatieke gebeurtenissen geen placebo wordt toegediend?

6. Het zou mij persoonlijk zeer verwonderen, dat Paus Benedictus zich uit vrije wil zou laten vaccineren. Zijn broer is net overleden en waarom zou hij - die zich op zijn eigen dood aan het voorbereiden is - zijn toevlucht zoeken tot een experimenteel vaccin waarvan de werking niet is bewezen?

7. Maar, u wéét dat allemaal.

8. Ook wéét u blijkbaar hoe Paus Benedictus denkt en wat hij wel of niet 'gelooft'.

9. U gelooft blijkbaar wel in "de verwoestende kracht van het virus en het nut van het vaccin". U mag van mij geloven wat u wil, maar waarop baseert u zich?

10. Verder doet u net of wij nu nog de enige betrouwbare media-outlet in Vlaanderen zijn. Als het u hier bevalt, ga dan ergens anders wat lezen. Niemand verplicht u om deze blog te bezoeken.

Anoniem zei

Wanneer er hier 7 commentaren zijn, is er altijd iemand die zich goed op zijn tenen getrapt voelt, hetgeen betekent dat de blogmoderator het goed doet en minstens drie nagels met één klap ingenageld heeft – de nagels aan doodskisten.

In ieder geval; de polarisatie tussen liberalen en conservatieven is zo extreem dat ze niet meer in staat zijn met elkaar te praten. Zelfs indien simpel bewijs in overvloed aanwezig is, kan de liberaal niet accepteren wat hij ziet.

Als hij sneeuwt zegt hij nog opwarming van de aarde.


Het is niet mis wat er in Nederland gebeurd, dat is vrij extreem. Het zou toch op zijn minst een nederige vermelding in het Belgische nieuws mogen krijgen. Maar niets he.

als we toch iets op mainstream media zien is het van; "De stad is niet van dit tuid". Citaat van de burgemeester Eindhoven op Omroep Brabant. De man is bang dat hij herverkozen wordt.

Anoniem zei

Aan anoniem 24 januari om 06:50

Cfr. "Breaking": @ The Guardian Angel betitelt dit artikel volkomen terecht "breaking".
Het vonnis van het Arbeitsgericht Weimar dd 11.Januar 2021 werd zeer lang doodgezwegen.
Het is inderdaad een klop van jewelste omdat de uitgaansverboden en de zware coronamaatregelen namelijk niet gerechtvaardigd waren.Naar de criteria van de WHO en van het RKI (Robert-Koch-Institut) ligt namelijk geen "gezondheidscatastrofe van nationale omvang" voor- hoewel de bondsregering onder Druk van Angela Merkel aan de Bundestag die vaststelling opdwong.
Angela Merkel dwong het parlement onder gebruik van drinterne geheime dienst)uk en onwaarheid tpt het vaststellen van een reêel niet voorhandene noodsituatie om dan dictatoriale bevelen te kunnen uitvaardigen.
De thüringse staatskanselarij heeft dan eerst nog een volle week nodig gehad vooraleer bij het Amtsgericht hiertegen te protesteren.
Zeer zwak.
Het vonnis werd eerst goed bekend toen Hans-Georg Maaßen, de ex-chef van het Bundesamt für Verfassungsschutz (dat is zowat de geheime dienst voor het binnenland) het vermeldde op vrijdaavond 22.01.2021 om 22:00.
Door @The Guardian Angel op 23.01.21 om 23:00 gepubliceerd, en(nu niet lachen!) als "breaking news" vandaagnamiddag 25.01.2021 om 14:42 zeer breed gepubliceerd op www.sna.de (het vroegere en SputnikNews).De lawine begint nu eerst goed te rollen :-) LOL
En kavlaanderen.blogspot zoals steeds helemaal vooraan.
Praemia pro validis

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------