BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 18 januari 2021

BREAKING: Gehackte e-mails bewijzen hoe de Europese Commissie met Ursula von der Leyen het 'European Medicines Agency' onder druk heeft gezet om de corona-vaccins maar snel goed te keuren "ondanks problemen met de vaccins"

Het gehackte e-mail-verkeer tussen de Europese Commissie en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) toont aan, dat de medicijnregelgever zich ongemakkelijk voelde over de snelle 'goedkeuring' van de Pfizer- en Moderna corona-vaccins, meldt Le Monde.

Sommige van de "discussies" schijnen niet erg sympathiek te zijn geweest. In een document van 19 november beschreef een hoge functionaris van het EMA bijvoorbeeld een "nogal gespannen, soms zelfs een beetje onaangename" telefonische vergadering met de Europese Commissie over het beoordelingsproces voor de vaccins. De ambtenaar zei dat hij voelde dat er een duidelijke "verwachting" was dat de vaccins snel zouden worden goedgekeurd. Een dag later had dezelfde persoon een gesprek met het Deense Geneesmiddelenbureau waarin hij zijn verbazing uitsprak dat Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, had aangekondigd dat de vaccins van Moderna en Pfizer voor het einde van het jaar beschikbaar zouden zijn.

"Er zijn nog steeds problemen met beide vaccins", merkte de niet bij naam genoemde EMA-functionaris op in de gelekte correspondentie.

Volgens Le Monde beschrijven de gehackte documenten voornamelijk de problemen die de EMA had met het Pfizer / BioNTech-medicijn. De toezichthouder had blijkbaar drie "grote problemen" met het vaccin: (1) bepaalde productielocaties die voor de productie werden gebruikt, waren nog niet geïnspecteerd, (2) gegevens over de vaccins die voor commercieel gebruik werden geproduceerd, ontbraken nog steeds en, belangrijker nog, (3) de beschikbare gegevens lieten kwalitatieve verschillen zien tussen de commerciële vaccins en de vaccins die gebruikt werden tijdens de klinische proeven. [Wat een ongelofelijke puinhoop!]

Het EMA uitte zijn bijzondere bezorgdheid over dat laatste punt en merkte op dat massaproductie de zuiverheid van het RNA in het vaccin had verminderd. Het Pfizer-vaccin gebruikt een mRNA-streng, een opeenvolging van moleculen die cellen vertellen wat ze moeten 'bouwen' om een ​​ziektespecifiek antigeen te produceren. [Dit is dus genetische modificatie!]

Genetische modificatie is een techniek om de eigenschappen van een plant, dier, micro-organisme of mens aan te passen door een stukje DNA van het ene organisme over te brengen naar een ander organisme. Dat gebeurt door heel gericht de gewenste genen uit het DNA van het ene organisme te halen en aan het andere organisme toe te voegen. Transgenese is het overbrengen van genetisch materiaal uit niet verwante soorten.

Pfizer en Moderna gebruiken vetbolletjes (= nanodeeltjes) met ‘boodschapperbouwstof’ of messenger RNA (mRNA) om de cel te instrueren het spike-eiwit na te maken. Dat is bij vaccins een volledig nieuwe techniek. Het Oxford-vaccin gebruikt daarvoor een chimpansee-verkoudheidsvirus.


De EU-drugsregelgever gaf aan bezorgd te zijn dat minder rigoureuze fabricagemethoden het vaccin minder effectief en veilig zouden maken.

Bron: Le Monde

Link:

https://www.lemonde.fr/planete/article/2021/01/16/vaccins-ce-que-disent-les-documents-voles-a-l-agence-europeenne-des-medicaments_6066502_3244.html



Het Pfizer-vaccin zou dus gecontamineerd RNA bevatten. De klinische testresultaten slaan dus niet op het commerciële vaccin! Het vaccin is dus nog minder effectief en onveiliger dan gedacht.

De beoordeling door de EMA stelt dus niets voor en de gang van zaken is ronduit crimineel!

De Europese Commissie is totaal onbetrouwbaar en zéker die Ursula von der Leyen - het schoothondje van la Merkel - ruikt naar slavernij! Eén van haar voorouders had in Amerika 200 slaven op een plantage rondlopen!

"Vaccineren maakt je vrij"


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je toch naar genealogie wil kijken; Wikipedia geeft een bom informatie;

Onder haar voorouders vindt je iedereen die belang had in de Zuidelijke confederacy van de vroege VS. Haar voorouders waren niet alleen de rijkste plantage eigenaars, maar daarom ook de grootste slaveneigenaars.

Zij stamt aan vaders kant van de Southern Royalty en zelfs de eerste Engelse inwijkelingen in Pennysilvania en speelden een belangrijke rol in de kolonisatie van de VS. Tot vandaag zijn dat elites die een niveau aan luxe en exclusiviteit in hun dagelijks leven onderhouden waar je van moet duizelen.

Von der Leyen stamt direct af van de Ladson familie in North Carolina.

John Ladson (En de hele familie ) is instrumentaal geweest in de start van de Amerikaanse Burgeroorlog.

Ursula Von der Leyen was on haar twintiger jaren bekend als Rose Ladson, naar haar zeer beroemde overgrootmoeder Sarah Ladson.

De Ladsons stonden bekend als de Charlestown oligarch, en regeerden de Carolinas als een persoonlijk eigendom waarin ze absolute vorst waren.

Aan haar moeders kant is ze verre familie van die Hannoverianen in Buckingham Palace.

Wat zij over vaccins weet komt van haar echtgenoot Heino von der Leyen.

Von der Leyen became the Director of Hanover Clinical Trial Center GmbH in 2005; Hanover Clinical Trial Center (HCTC) is an academic clinical research organization located at the campus of Hanover Medical School.

Toen zij president van de Europese Commissie werd heb ik alle hoop in de EU verloren. De EU is iets destructief. Daar kan niets goed uit komen.

Anoniem zei

Uw notitie "Dit is dus genetische modificatie!" klopt langs geen kanten. Genetische modificatie is een permanente verandering van het DNA. Dat gebeurt hier nergens. Het vaccin gebruikt alleen het aanwezige mechanisme in cellen om lichaamsvreemde eiwitten te produceren. Deze eiwitten worden door ons systeem als dusdanig herkend en geneutraliseerd. Op die manier leert ons lichaam om dat ook te doen met virussen die hetzelfde type eiwitmantel hebben. Er verandert in heel dat proces niets aan ons DNA. Stop dus met deze verkeerde informatie en met de mensen bang te maken.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

U herhaalt de VRT-praatjes. Niemand wéét wat er gaat gebeuren. Dit is een grootschalig - misschien wel fataal - experiment.

Ik verzin dit trouwens niet zelf, maar ik citeer een Nobelprijswinnaar.

Anoniem zei

@GA 20:04. U citeert Luc Montagnier, die een beetje aan 't dementeren is
https://www.newscientist.nl/nieuws/teleporterend-dna-verbijstert-experts/.
Zeer betrouwbare bron inderdaad...

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik weet niet waar u zich druk over maakt. Het artikel naar waar u verwijst, werd mee geschreven door nog vijf andere co-auteurs uit Frankrijk, Italië en Duitsland. U kan iedereen wel 'dementerend' noemen, maar deze wetenschappers zijn dat zeker niet.

Uw reactie bewijst alleen maar dat u niet mee bent met de laatste ontwikkelingen. De geformuleerde kritiek is intussen ook al 10 jaar oud.

Even een bijdrage om u op weg te helpen:

Epigenetica is het vakgebied binnen de genetica dat de invloed bestudeert van de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfunctie die optreden zonder wijzigingen in de sequentie (volgorde van de basenparen) van het DNA in de celkern. Het bestudeert ook de processen die de zich ontplooiende ontwikkeling van een organisme beïnvloeden. In beide gevallen wordt bestudeerd hoe gen-regulerende informatie die niet in DNA-sequenties wordt uitgedrukt toch van de ene generatie (cellen of organismen) op de andere wordt overgedragen - dat wil zeggen (afgaand op het Griekse prefix), 'bijkomend bij' of 'supplementair aan' de genetische informatie die in het DNA gecodeerd zit.

Dit type van regulering kan zich richten op het DNA, het RNA of de proteïnen (bijvoorbeeld als histoncode) en werkt op het niveau van de celkern of van het cytoplasma. Nucleosomen spelen hierbij een belangrijke rol.

In het kader van de corona-vaccins moet u intussen toch ook al van het 'Messenger RNA' hebben gehoord.

Het komt er in feite op neer, dat omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfunctie kunnen optreden zonder wijzigingen in de sequentie (volgorde van de basenparen) van het DNA in de celkern. Door bepaalde mechanismen - die men onvoldoende of zelfs niet kent - kunnen genfuncties 'aan' en 'uit' gezet worden.

Professor Montagnier stelt hier een hypothese op die hij beargumenteert.

Een hypothese hoeft niet 'waar' te zijn. Sommige 'fact-checkers' bij de VRT schijnen dat ook te denken.

Pittig detail: Montagnier kon de genetische informatie opsporen met een PCR-test!!!

The Guardian Angel zei

En tussen haakjes, ik volg Professor Luc Montagnier al jaren. En ondanks het feit, dat hij niet volmaakt is, is hij zeer integer en wel degelijk zéér begaan met de gezondheid van de mensen. Hij weet waarover hij spreekt en laat zich niet omkopen zoals vele anderen. En als hij de vaccins afkeurt, dan begin je er beter niet aan.

Anoniem zei

De échte clou van de zaak is dat dit artikel, op 18 januari gepubliceerd, afsluit met een foto uit Duitsland "Impfen macht frei!".
Een aanspeling natuurlijk op de door de nazi's gepromote spreuk "Arbeit macht frei", die op de muren van de concentratiekampen Dachau, Buchenwald en Auschwitz prijkte.
En geen 48 uur later wordt op deze website bericht over Mechelen en Oostende, waar de burgemeesters grote banieren aan de inentingshallen lieten ophangen met de leuze (Mechelen)"Zo winnen we onze vrijheid terug".
Bingo!
@The Guardian Angel wijst op het nazi-gedachtengoed van de inentingsfanatiekers en geen 36 uur later leveren die idioten door hun waanzinnige acties het bewijs van die nazi-geest.
Aftrappen, jongens!
Mene Mene Tekel U'Pharsin

Eklatante domheid en inherente slechte gezinning.

Anoniem zei

De pharmaindustrie heeft nu inderdaad de toverdrankpot van Miracolix opengemaakt.

Intussen wordt nu ook al gezegd, dat de m-RNA-stukjes binnen de 48 uur allemaal verdwenen zouden zijn;
Waarom er dan niet zelden tot 7 dagen lang sterke spierpijn en lymphknopenzwellingen in de oksel van de gecvaccineerde arm zijn, is onklaar.
Waarom men nu nog steeds op de uitlokking van antistoffen gefixeerd is om een immuniteit tegen een virus te bewerkstelligen (die is primait T1-cell-gebonden(lymphocyten))( zoals reeds lang bekend bij Hepatitis B is de rol van antistoffen veel minder belangrijk) is ook onklaar.
Klaar is intussen wel dat de nano-vetdeeltjes, waarin het m-RNA verpakt is, in niet weinige gevallen een zware en zelfs levensbedreigende allergische reactie kunnen uitlokken.
Anaphylaxie: allergische shock met noodzakelijkheid direct te reanimeren met adrenaline, massieve intraveneuze bloedsomloopondersteuning, zuurstof, warmhouden enz.
Na de vaccinatie obervatie voor tenminste één tot twee uur, met een team van urgentisten/reanimateurs in stand-by; en vaccinatie eerst na uitvoerige bespreking van voor- en nadelen en met informed consent.
Dat is de enige ethisch toegelaten en enige medisch verantwoordelijke methode om deze inenting uit te voeren.
Dat kost natuurlijk enorm veel tijd, zeker bij hoogbedaagde senioren met zeer dikwijls auditieve deficiêntie , en daarvoor moet men zeer veel hoogbekwaam en goed geschoold personeel hebben.
De snel-snel-vaccinatie va de liberale politici kan men dan wel vergeten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------