BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 26 januari 2021

De demissionaire premier van Nederland Mark Rutte is 'in complete denial'






















De demissionaire minister-president van Nederland Mark Rutte zei zich niet bezig te houden met wat er aan deze rellen ten grondslag ligt. "Daar denk ik niet over na. Ik ga niet zoeken naar diepere sociologische oorzaken, dit is puur crimineel gedrag. Daar gaan we einde aan maken."

Bron: NOS

1 opmerking:

Anoniem zei

De grote griekse filosoof Aristoteles beschreef de mens cultuurhistorisch als een "zooôn politikon": "een staatsbouwend levend wezen".
Rutte schijnt dat niet te weten.
De duizenden demonstranten die 's zondags Nedrland in brand staken, zijn natuurlijk geen duizenden solitairen die heel toevallig op dezelfde uren hun ongenoegen uitten ieder voor zich.
Nee.
Rutte en zijn politieke club(regering) hebben maanden lang de bevolking voor de gek hehouden: eerst de "collectieve immunisatie" aangeprezem, dan steeds meer beperkingen ingevoerd (daarenboven zonder nut of effect), een groot deel van de bevolking gebroodroofd met zijn slepende omgang met het onrecht van het kindergeldterugvorderingsschandaal) en uiteindelijk- demissionair- nog een avondklok ingevoerd.
De dwangisolering van de totale bevolking zonder totnutoe aangetoond nut maakt het cement van de menselijke staatsbouw kapot.
In dit vacuum ontwikkelen zich dan nieuwe staatdragende structuren en bewegingen: daaronder die van gefrustreerden, benadeelden, uitgestotenen van het regime, die niets meer te verliezen hebben en die met plundering hun overlevenskansen verbeteren en hu haat op het regime de vrije loop laten.
Ze associêren zich met de serieuze personen die opkomen voor hun grondwettelijke rechten, voor de vrijheid van vereiniging en van vrije meningsuiting.
Het belabberde gezicht van de gemainstreamde persen televisie (niet zelden broekkakkend, omdat ze ook aangevallen worden) spreekt boekdelen.
Rutte verstaat het niet.
Doorgeflipt.
Bij kolonel Karremans inkwartieren.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------