BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 23 januari 2021

BREAKING: Op Urk (Flevoland, NL) steken 'reljongeren' de corona-teststraat in brand en in Stein (Limburg, NL) scanderen jongeren: "Dictatuur!"

De brandende corona-teststraat op Urk
























Door heel Nederland zijn zaterdagavond protesten tegen de avondklok losgebarsten. Vanaf 21.00 uur moeten Nederlanders binnenblijven, om zogezegd het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Op beelden is te zien dat niet iedereen zich daaraan houdt. Onder andere op Urk, Rotterdam, Stein en Amersfoort zijn er protesten. Op Urk werden brandjes gesticht en werd veel getoerd. Jongeren zijn aan het feesten. Verder worden agenten bestookt met vuurwerk. In het havenkwartier op Urk werd eerder op de avond ook de corona-teststraat van de GGD in de fik gezet. [De Urker jongeren, of beter 'vrijheidsstrijders', weten zeer goed, dat de PCR-test vijand nummer 1 van de vrijheid is!]

"Dramatisch zoals deze avond nu verloopt. Ik schaam me voor de gebeurtenissen", reageerde burgemeester Van den Bos op het linkse Twitter. "Op dit moment rest mij als burgemeester, samen met de politiechef en de officier van justitie, maar één middel: het noodbevel met de inzet van de ME. We willen rust op Urk." Uiteindelijk was de inzet van de ME (oproerpolitie) niet nodig om de rust te herstellen, zegt de politie tegen Omroep Flevoland.

Rond 23.30 uur zei de politie dat het havengebied is ontruimd en dat er aanhoudingen zijn verricht. Hoeveel dat er zijn, is nog niet duidelijk. In het centrum was het toen nog steeds onrustig. Agenten probeerden iedereen naar huis te krijgen. Ook cirkelde er een politiehelikopter boven Urk.


Grote groep jongeren in Stein negeert avondklok




















Meer dan tweehonderd jongeren trotseerden zaterdagavond na 21.00 uur de avondklok. Ze trokken vanuit het Raadhuisplein door het centrum, "dictatuur" scanderend. Ze werden toegesproken door iemand met een megafoon die zei: "Vandaag is de eerste dag dat we laten weten dat we er klaar mee zijn." Ze zorgden volgens de politie voor veel kabaal en onrust. Ook staken ze vuurwerk af en gooiden ermee naar de politie.
Volgens 'De Limburger' waren zo’n veertig politiemensen ter plaatse, maar trokken deze zich terug omdat de politie de controle over de situatie was verloren.

Later op de avond is de ME (oproerpolitie) ingeschakeld, waarna de groep zich in kleinere groepjes door het centrum verspreidde. Daar ontstond een kat-en-muisspel waarbij agenten met wapenstokken door straten en zijstraatjes achter de jongeren aan renden ["De politie als je beste vriend..."]. Rond 23.30 uur was de rust nog niet teruggekeerd. Algemeen commandant Bert Vermariën van de politie deelde mede: "Het is onbegrijpelijk dat mensen ondanks de gezondheidscrisis en de maatregelen die genomen zijn moedwillig samenkomen en doelbewust proberen de situatie te laten escaleren."

Ja, het is inderdaad onbegrijpelijk!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vraag eens Van Randst wat het nut van de PCR test is. Hij zal het niet kunnen beantwoorden.

Met een negatieve test mag ik niet naar de cinema, niet naar de kapper, moet ik nog steeds in quarantaine wanneer ik terug uit het buitenland kom ( morgen mag dat helemaal niet meer ) moet ik nog steeds afstand houden en een mondkapje dragen ( om besmetting van anderen tegen te gaan naar ik aanneem ) mag ik niet als bezoeker een ziekenhuis of rusthuis binnen.

Met een negatieve test wordt ik identiek behandeld als met een positieve test of zonder test.

Idem ditto indien ik gevaccineerd zou zijn.

Dus wat is het nut van de test? Of het vaccin voor dat part?

Die test dient alleen om drama te kunnen maken. Zonder die test hebben ze geen been om op te staan om die crisis gaande te houden.

En ik zal nog eens iets zeggen. Zelfs indien de hele bevolking gevaccineerd zou zijn, gaat die lockdown nog niet opgeheven worden.

Anoniem zei

Aan burgemeester Van De Bos uit Urk deze fundamentele boodschap:
"Schaamte us zeer kultureel ingebed".
Het zegt over de politieke cultuur van een overheidsbeleid meer dan genoeg wanneer het enige antwoord op een nu reeds 12 maanden lang geknoei van de westeuropese politicasters en de uitvaardiging van decreten zonder wettelijke en democratische fundering dan is: "De inzet van de Mobiele Eenheid".
Van De Bos is een klein wieltje in de gigantische onderdrukkingsmachinerie van de overheid en nog huilerig ook.
Die "teststraat" is natuurlijk het tegendeel van de "collectieve immunisatie" zoals die door ene Mark Rutte in maart 2020 na een lange nacht voor Nederland gedecreteerd werd.
Van DeBos en cie hebben die uitspraken van Rutte destijds wel vergeten, maar de Urkers niet
De SARSCoV2-partikels/virionen zijn tenminste in de fik door het reinigende vuur vernietigd.
Een robuuste en efficiênte aanpak om een virus bvb. in de diergeneeskunde te bestrijden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------