BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 5 januari 2021

Het paniekvoetbal van de Britse regering is het gevolg van de besparingsoperaties, de snelle vergrijzing van de bevolking en de Europese verpleegkundigen en dokters die in de aanloop naar de Brexit vertrokken zijn

'The new terrifying mutant coronavirus strain'? What we know so far:

Engeland en Schotland gaan hun derde lockdown in sinds de uitbraak van de coronapandemie. Kinderarts Igor Fierens werkt in het Great Ormond Street Hospital in Londen. Hij heeft het over een zoveelste halsoverkopmaatregel, die al lang had moeten genomen zijn. En hij nuanceert de uitleg van de Britse regering over de druk op de ziekenhuizen.

Het personeelstekort bij de Nationale Gezondheidsdienst NHS is een oud zeer. Het heeft te maken met besparingsoperaties én met de snelle vergrijzing van de bevolking. Daarbij komt dat in de aanloop naar de brexit heel wat Europese verpleegkundigen en dokters zijn teruggekeerd naar hun land van herkomst. Premier Johnson heeft wel in zijn brexitcampagne beloofd dat hij de NHS met vele miljoenen zou gaan subsidiëren zodra zijn land uit de Europese Unie zou stappen. Maar de komende maanden zal pas duidelijk worden of de Britse regering de daad bij het woord zal voegen.

Bron: vrtNWS

Another hoax....

1 opmerking:

Anoniem zei

Jaren terug heb ik al gezegd dat Brexit een genocide teweeg gaat brengen, omdat ze hun Europese laag-betaalde arbeidskrachten naar huis gestuurd hebben, en de Britten zelf te lui zijn om zelf het werk te doen, en liever van sociale zekerheid leven, omdat ze meer geld in de lade krijgen, dan voor een minimum loon te werken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------