BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 28 januari 2021

BREAKING: Nu in België ook 14 overlijdens na coronavaccinatie, maar er werd opnieuw "geen oorzakelijk verband vastgesteld"

In België zijn de voorbije maand veertien mensen overleden nadat ze het coronavaccin kregen, maar er blijkt geen verband te zijn. Het geneesmiddelenagentschap FAGG onderzoekt bij elke patiënt of er een verband is tussen het overlijden en de inenting.

Volgens het agentschap is het geruststellend dat het ziektebeeld van deze patiënten verschillend is. Bij de evaluatie wordt ook gekeken naar aandoeningen die voor de vaccinatie aanwezig waren en het natuurlijk verloop van die aandoeningen. Ook de algemene toestand van de patiënt wordt in rekening genomen. De overleden patiënten waren allemaal 70-plussers, vijf van hen waren ouder dan 90 jaar.

Wat bijwerkingen betreft zijn er sinds de start van de vaccinatiecampagne in totaal 264 meldingen genoteerd, op een totaal van 212.000 inentingen. Het geneesmiddelagentschap geeft aan dat het in de meeste gevallen om de gekende bijwerkingen gaat die ook in de bijsluiter beschreven staan.

Bron: vrtNWS

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is niet de eerste keer dat de Vlaamse virologen en de joodse gemeenschap botsen.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20140806_01206700

Samen met 119 andere Vlaamse artsen schreef hoogleraar virologie Marc Van Ranst op 25 juli 2014 een opiniestuk in De Standaard. Daarin uitten ze hun teleurstelling over de situatie in Gaza. ‘Wij zijn teleurgesteld en verontwaardigd over de oorverdovende stilte bij onze politici over de humanitaire crisis’, klonk het toen. In een interview zei Van Ranst toen onder meer dat hij vond dat ‘ISRAËL HEEFT ZIJN HISTORISCH KREDIET OPGEBRUIKT.’

Is dat geen crimineel stafbare uitspraak in België?

Op Wikipedia vind je ook

Voor zijn aanpak van de Mexicaansegriep-pandemie in 2009 kreeg Van Ranst kritiek van de Belgische Vereniging van Artsensyndicaten (BVAS), die hem verweten de "fouten van zijn chaotische beheer" af te schuiven op de artsen en slecht te communiceren met de apothekers. Volgens Van Ranst zouden huisartsen zich gedragen als "zakkenrollers die zich verrijken door de vaccinatie te laten betalen als een gewone consultatie". Deze uitspraak plus de miscommunicatie zorgden ervoor dat de BVAS in oktober van datzelfde jaar zijn ontslag eiste. Hier werd geen gehoor aan gegeven: minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) BEVESTIGDE HAAR VERTROUWEN in Van Ranst, maar riep hem ook tot de orde.

Dan heb je nog het gefoefel met de aankoop van het H1N1 vaccin in 2010,

Er is niets nieuws onder de zon.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------