BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 17 januari 2021

Amsterdam enkele uren geleden


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ze maar alcogel in het waterkanon gedaan hadden. Morgen hebben die lui longontsteking en klagen de virologen over hohospitalisatiecijfers

Het waterkanon in de winter. Allez toch. Dat de politie blij zijn dat dat goede burgers waren. Als het Parijs geweest was of Brussel hadden de demonstranten de politie afgetroggeld en het waterkanon gepikt. Overtuigend was de politie in ieder geval niet.

Anoniem zei

De politie reageert zeer koploos.
De paarden lopen een beetje heen en weer, de politieagenten lopen deels gedesorganiseerd door mekaar, trekken zich ook meermaals terug, bijzonder onappetijtelijk lopen enkele met een blaffende mechelse herdershond ertussen (ziet echt naar Soweto in Zuid-afrika uit vóór Nelson Mandela's machtovername), de protesterenden zwaaien met de oranje vlaggen, de demonstranten verzamelen zich steeds weer op andee plaatsen en uiteindelijk orobeet de marechaussee dan het volk in de woonbuurten te verdrijven.
Nu ja, reeds in het koninklijke Frankrijk ging de politie daar niet te veel rondlopen kwestie van niet in hinderlagen te vallen.
Rutte kan na zijn kindergeldterugvorderingsschandaal, zijn gekluns in de corona-hoax en na deze manifestatie nu wel helemaal ophoepelen.
De smart boy Rutte ondergaat hetzelfde lot als de oostenrijkse smart boy Kurz en de franse smart boy Macron en de belgische smart boy DeCroo.
In de laatste 4 dagen alle 4 met een grote demonstratie.
De weerstand 2021 is van wal gestoken.

Anoniem zei

Aan tweede Anoniem.

Inderdaad. De politie in Amsterdam weet ook hoe laat het is; tijd om de lockdowns te beëindigen. Ze hebben niet hard geprobeerd de orde te handhaven. Maar goed ook. Ze kunnen niet losslaan op een menigte die terecht zegt; "kijk jongens, jullie lockdown heeft na een jaar weinig of niets uitgehaald. Het is nu goed geweest. Wij zijn het beu." Als je op die mensen gaat misslaan, verander je de gemoederen en realiseer je het scenario dat eerste anoniem beschrijft.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------