BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 15 januari 2021

Breaking: 23 doden in Noorwegen als gevolg van het corona-vaccin

Ten minste 13 mensen zijn overleden in Noorwegen als gevolg van bijwerkingen van het Pfizer / BioNTech Covid-19-vaccin, dat heeft de nationale regelgever voor geneesmiddelen onthuld. Het waren allemaal kwetsbare en oudere mensen die ongewoon sterke reacties op de vaccinatie hadden.

Noorwegen lanceerde op 27 december zijn vaccinatieprogramma tégen Covid-19, waarbij ook bewoners van verpleeghuizen op de prioriteitenlijst stonden. Sindsdien zijn 23 mensen overleden kort na het ontvangen van de injecties. Noorse medici evalueren alle gevallen en hebben volgens lokale media tenminste 13 overlijdens in verband gebracht met de bijwerkingen van het vaccin.

Bron: VG

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/dlvXGz/har-undersoekt-13-doedsfall-vanlige-bivirkninger-kan-ha-bidratt-til-doedsfall-hos-de-svakeste

3 opmerkingen:

Anoniem zei

En zo vallen de domino stenen één voor één. Ze hebben zo iets groots gestart dat ze het niet aankunnen.

Eerst is de Italiaanse regering gevallen. Nu ook de Nederlandse. Reden; ambtenaren met te veel macht, die noch goed noch slecht idee meer hebben waar geld te besparen.

België als nog groter rampgebied steelt direct en zonder blozen. Zonder te beseffen dat ze stellen. Schakelen gewoon de digitale zonnepaneel meter uit. Tot zover de revolutie van de groene elektriciteit. De terugkeer naar aardgas gaat sneller dan ik verwacht had.

Anoniem zei

Niet lachen!
1. De zogenoemde "corona-vaccins" werden nooit getest op hun eigenlijk doel: namelijk de infectie met en de dood door covid19 te vermijden/te verminderen, en wel bij deze groep van de bevolking die het meest lijdt, nl. de hoogbedaagden (plus85-ers) en de zwakke en zieke mensen in de woonzorgcentra.
De toetalingstudies van Pfizer bevatten alleen personen van maximum 74,5 jaar (die bij het einde der studie 75 jaar oud waren).
Bij 1000 + 1000 probanden maar 4 doden aan covid19, 1 bij de gevaccineerden (de bescherming is aldus niet totaal) en 3 bij de natieven (één daarvan zeer dik).
Statistisch is dat zeer zwak.
2. In de laatste 3 dagen kwamen plots vele meldingen van overlijdens na corona-vaccinering. Overal zeer luid de uitspraak, dat deze mensen vele ziektes hadden. En overal de roep naar autopsies.
Dat is natuurlijk gelul.
Steven Van Gucht en marc Van Ranst declareerden iedere mens die in het voorjaar van 2020 in een home stierf als "corona-dode" en Lothar Wieler van het Robert-Koch-Institut in Berlijn, de grote influisteraar van Angela Merkel, verbood zels obducties "omdat dit te gevaarlijk is".
Dezelfde criteria als destijds tengrondegelegd is dit Pfizer/Biontech-vaccin uiterst gevaarlijk spul. Pfizer voelt de nattigheid al aankomen en meldt nu plots onvoorziene productiemoeilijkheden met vertraging der aflevering.
Na Italiê en Nederland begint het nu ook in Duitsland en in Frankrijk te stuiven, om van Belgiê te zwijgen.
3. Zeer interessant: het zijn de twee onafhankelijkste landen van Europa, ook niet-EU-lid, Zwitserland en Noorwegen, die het meest uitvoerig en zeer eerlijk over de nadelen en de dodelijkheid van dit vaccin berichten.
Dat ziet zeer sterk naar doofpotterij uit.
De zeer late en versnofte meedeling van het Paul-Ehrlich-Institut is nu ook niet zeer vertrouwenwekkend.
Één ding is zeker: de staat zal zeker met nog meer lockdown en nog strengere avondklok reageren.

Anoniem zei

Zoals met alles omtrent Covid is de kuur veel erger dan de ziekte.

De lockdown leidt tot meer besmettingen, meer hospitalisatie en meer doden. Niet alleen Covid doden, maar ook verhoogde sterfte t.g.v. gebrek aan diagnose van vooral hart- en vaatziekten, kanker, verslavingen en zelfmoord.

Ook het geneesmiddel, terwijl niet eens bewezen is dat het geneesmiddel een besmetting kan voorkomen, laat staan een hospitalisatie of sterftegeval.

Een studie van de CDC in de VS, toont dat de oversterfte in 2020 niet zo zeer oversterfte t.g.v. Covid is, maar oversterfte t.g.v. andere doodsoorzaken direct gelinkt met de lockdown.

Ik heb al gezegd dat lockdown meer besmettingen veroorzaakt dan geen lockdown - hierover bestaan voldoende studies, zowel statistische alsook klinische experimenten.

Had men een jaar geleden niets gedaan, zoals nog nooit iets gedaan heeft met seizoensgriep, dan waren er veel minder doden geweest, veel minder werklozen en had men 20 Biljoen dollar aan stimulus kunnen sparen.

Ja, het gaat over geld. De Centrale Banken doen gouden zaken.

Inflatie? Vraag het aan de Centrale Bank. Die lossen dat op. 2% CPI? Dat moet kunnen.

Ongelijkheid? Vraag het aan de Centrale Bank. Die leveren al het geld om dat op te lossen. Niet alleen economishe ongelijkheid maar ook de donaties aan abortusmolens en homolobby's

Klimaatsverandering? Serieus, 2 graden C is een economisch doel. En natuurlijk ook geld voor meer windmolens.

Natuurlijk. Centrale Banken bevinden zich in de fantastische positie waarin hoe harder ze falen, hoe meer we ze nodig hebben.

Dus, de economie moet falen. De lockdown moet falen. Het vaccin moet falen. Regeringen moeten falen. HELE LANDEN MOETEN FALEN. Want dat is good for business.

Die Inflatie, gelijkheidskansen en het klimaat ook. Wie geeft een barst? De Centrale Banken zijn ook de oude garde die de geweren en gevangenissen betalen. Dus ga maar aan de kant staan.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------