BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 4 januari 2021

BREAKING - Professor Luc Montagnier: "De corona-vaccins staan niet op punt, zijn onvoldoende getest, zijn potentieel kankerverwekkend en vormen dus een groot gezondheidsrisico voor de mens die hier als proefkonijn dient."




Professor Luc Montagnier - Nobelprijs Geneeskunde 2008 - herhaalt en bevestigt zijn bezorgdheden die hij op 17 april 2020 op Cnews heeft geuit: "SARS-CoV-2 werd door de mens gefabriceerd". Het virus zou in een Chinees (of Amerikaans) laboratorium zijn gemaakt op basis van het bestaande HIV-virus. Er heeft volgens Luc Montagnier een manipulatie op het coronavirus plaatsgevonden. Bovenop het klassieke coronavirus werden er HIV-sequenties toegevoegd. Luc Montagnier zegt: "Het is niet natuurlijk, het is professioneel werk van een moleculair bioloog. Welk doel? Eén van mijn hypotheses is, dat ze een AIDS-vaccin wilden maken".


"Met mijn collega hebben we de beschrijving van het genoom van dit RNA-virus onder de loep genomen", legt Luc Montagnier uit. Anderen hadden dit spoor ook al verkend: “Indiase onderzoekers hadden al geprobeerd de resultaten van analyses te publiceren waaruit bleek dat dit genoom sequenties bevatte van een ander virus, namelijk het HIV-virus, maar ze waren verplicht om het artikel in te trekken, de druk was te groot".

Over de corona-vaccins zegt Montagnier: "De corona-vaccins staan niet op punt, zijn onvoldoende getest en vormen een groot gezondheidsrisico voor de mens die hier als proefkonijn dient. Er moeten geen doden vallen omwille van een vaccin. Het toedienen van deze vaccins is totaal onethisch. Men riskeert de hele oudere generatie te verliezen". Volgens Luc Montagnier zouden de mRNA COVID-19-vaccins kankerverwekkend zijn: "Men speelt hier leerling-tovenaar en dreigt de komende generaties over een periode van een eeuw te vergiftigen. Men kent de precieze gevolgen van de de mRNA COVID-19-vaccins totaal niet".

Montagnier herinnert eraan, dat er ook therapieën zijn en ontwikkeld moeten worden om de ziekte te genezen. Hij is stomverbaasd over de bizarre beslissingen die tijdens de coronacrisis zijn genomen door niet-specialisten en onwetende politici. Hij zegt: "Politici zijn geen dokters en hebben geen kennis van zaken, maar toch sluiten ze de mensen op!" Hij spaart ook 'weldoeners' zoals Bill Gates en co, die de menselijke gezondheid trachten te monopoliseren, niet: "Ze willen waarschijnlijk goed doen, maar ze halen grote domheden uit!"

Professor Montagnier vreest represailles voor zijn beweringen die in tegenspraak zijn met de bizarre plannen van de Franse staat.

Bron: FranceSoir

1 opmerking:

Anoniem zei

Luc Montagnier is een wetenschappelijke coryfee én een grondeerlijke mens.
De isolering en identificering van het HIV1/2 - virus in zijn werkgroep geschiedde het eerst ter wereld; Gallo, een wetenschapper uit de USA, probeerde met slinkse trucs de primeur op zijn vaantje te schrijven en zo de Nobelprijs voor Geneeskunde weg te slepen; uiteindelijk moest Gallo de nobelprijs dan toch met Luc Montagnier delen en de slechte reuk van trucs en bedrog blijft voor eeuwig aan Gallo kleven.

Het is inderdaad zeer opvallend dat midden in het SARSCoV2-genoom HIV1/2sequenties zitten.
Voor 5 maand werden dan natuurlijk einige papers gepubliceerd, dat enige kleine HIV1/2-sequenties bij vele andere virussen voorkomen en Montagnier onzin vertelt.
Deze kritiek werd natuurlijk op alle moderne mainstreammedia en in communistisch-vrijzinnige gazetten luid uitgebazuind.
Spijtig genoeg kwam in November 2020 het nieuws, dat in Australiê een daar uitgekiend vaccin tegen SARSCoV2 in zijn uitproberingsphase plots teruggetrokken was.
Het vaccin stamde uit een samenwerking van SCL Lted. en de University of Queensland.
Het was een eiwitgebaseerd vaccin, gemaakt op het ganse bekende genoom.
En zie: 95% der gevaccineerde menselijke proefkonijnen scoorden opeens positief voor de HIV1/2- Antistoffen.
Men kan nu helaas niet meer vaststellen bij een echte infectie met HIV1/2 of die ex-proefkonijnen nu wel dan niet geînfecteerd werden...
Een serologische catastrofe.
De HIV1/2-portie in SARSCoV2 moet dan toch veel groter geweest zijn dan in de zuur-venijnige kriieken op Luc Montagnier voor 5 maande geleden aangegeven.
Dat waren bedriegers en wetenschappelijke voddeventen.
Het mooiste: vanin het begin werd er door gedegen wetenschappers in Australiê reeds gewezen op deze mogelijke complicatie en ernstige waarschuwingen geuit.
De linksen en de hysteerische politici in Australiê wisten het beter en lieten hun domheid en onweten door duizend (pardon:950 ) beschadigde menselijke proefkonijnen betalen.
Sertdien wordt over dit vaccin zedig gezwegen ("in de doofpot gestoken"), zoals ook over de 3 andere teruggetrokken vaccins (het zwitsers gezondheidsministerie lijst ondertussen 19 (negentien) ontwikkelde coronavaccins)
Virologisch uiterst interessant maar in de westerse media totaal doodgezwegen.
Tot slot: AIDS-patiênten zijn uiterst gevoelig aan SARSCoV2 en ontwikkelen zeer dikwijls covid19, en sterven ook overproportioneel.
Dat wordt ook doodgezwegen.
En de lockdowns, het terugschroeven van de noodzakelijke medische controles en de financiêle moeilijkheden door de coronamaatregelen treffen het HIV1/2-collectief en in het bijzonder de AIDS-patiênten uiterst hard.
Hierover wordt ook gezwegen.
Uiteindelijk is het dan wel "The survival of the fittest".
Mannen met verhoogde bloeddruk en vrouwen met anorexia nervosa zijn zeer sterk in gevaar aan covid19 ziek te worden.
Dat is ook een verklaring voor de wilde hysterie van niet weinige belgische politici.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------