BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 28 januari 2021

13 doden in 25 dagen: wéér iemand gestorven in het woonzorgcentrum in Uhldingen-Mühlhofen (Bodensee) na corona-vaccinatie



















De overledenen hadden al een eerste dosis van het corona-vaccin gekregen. Een oorzakelijk gevolg wordt door de autoriteiten echter uitgesloten. De bewoners van het woonzorgcentrum in Uhldingen-Mühlhofen waren de eerste mensen in het Bodensee-gebied die zich tegen het coronavirus lieten vaccineren.

Bron: Schwäbische

[Voor de journalisten van de VRT: Dit zijn dus niet de Chinese staatsmedia die dit melden, zoals de VRT gisteren zo triomfantelijk wist te verkondigen! Want volgens de VRT stellen 'de Chinezen' de Westerse vaccins in een kwaad daglicht om zo hun eigen vaccins beter te laten verkopen.]

Link:

https://www.schwaebische.de/landkreis/bodenseekreis/ueberlingen_artikel,-13-tote-25-tage-ein-weiterer-mensch-stirbt-im-seniorenwohnpark-uhldingen-muehlhofen-_arid,11320479.html



Wat is hier gaande?

Het aantal gevallen van overlijden na corona-vaccinatie neemt snel toe. Het aantal niet-gemelde gevallen zal waarschijnlijk nog veel hoger liggen. Het vaccinatieteam trok het woonzorgcentrum binnen, vaccineerde de mensen die het meeste 'risico' liepen, en zij zijn het die ziek werden en stierven.


Hiervoor zijn drie mogelijke verklaringen:


Scenario 1: Toeval. We hebben nogal wat uitbraken gehad in woonzorgcentra in heel Duitsland. Dat het na de vaccinatie net deze centra betrof, kan toeval zijn. Als dat het geval is, dan is de Duitse federale minister van Volksgezondheid Jens Spahn er na tien maanden nog niet in geslaagd om de woonzorgcentra in voldoende mate voor het virus af te schermen. Dat zou een capitale beleidsfout betekenen.

Scenario 2: Het vaccinatieteam brengt de infectie mee naar binnen. Het regime stuurt mobiele vaccinatie-teams naar de woonzorgcentra, maar deze zijn in dit scenario zélf corona-positief en brengen het virus net naar de plek waar het virus het meest verwoestend kan huishouden. Als dit het geval is, dan zouden de federale minister van Volksgezondheid, maar ook de eerste ministers en de andere ministers van de desbetreffende deelstaten en de gezondheidsautoriteiten hun verantwoordelijkheid moeten nemen.

Scenario 3: De corona-vaccinatie leidt tot infectie. Dit kan op twee manieren gebeuren: (1) ofwel verzwakt de vaccinatie het immuunsysteem en kan het virus daardoor beter doordringen. (2) Ofwel resulteert het vaccin zélf in een positieve PCR-test en/of veroorzaakt het vaccin een infectie. Dit laatste wordt tot nu toe altijd officieel uitgesloten. 'Experts' zeggen dat het corona-vaccin alleen het spike-eiwit nabootst en dus een immuunrespons opwekt. Een infectie door het vaccin zélf wordt dus officieel als 'onmogelijk' beschouwd. De corona-vaccinatie genereert echter - net zoals andere vaccinaties - een verzwakking van het immuunsysteem. In dat geval rijst de vraag of mensen in de risicogroepen überhaupt gevaccineerd moeten/mogen worden. In dit scenario zou een Neurenberg-tribunaal voor de verantwoordelijken aangewezen zijn!

De officiële partijlijn luidt echter als volgt: "De vaccinatie kwam te laat".

Het Paul Ehrlich Instituut in Duitsland heeft echter tot dusver zeker al tien overlijdens onderzocht kort na een corona-vaccinatie. Nu zijn er dus weer 13 nieuwe gevallen. Een paar dagen geleden raakte echter ook al bekend, dat in de Beierse stad Miesbach - na een massale corona-vaccinatie in twee plaatselijke rusthuizen - massale corona-uitbraken ontstonden die al zeven doden onder de gevaccineerde bejaarden maakten.

Zie:

Corona-Ausbruch in Pflegeheim: Sieben geimpfte Bewohner tot

Bron: Rosenheim24

Link:

https://www.rosenheim24.de/bayern/landkreis-miesbach-sieben-heimbewohner-sterben-trotz-impfung-an-corona-90174352.html


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Koning Filip over Belgische rol in coronavaccins:

"Hele wereld rekent op ons"

Dat ze ons voorbeeld in het aantal doden maar niet volgen.


"Koning Filip verheugd over nieuwe regeringsploeg: "Deze regering is resultaat van ons democratisch proces""

Kijk eens hier. Zijn regeringsploeg is samengesteld uit een aantal personen die ze uit universiteiten en advocaten kantoren de wereld rond gehaald hebben, na een anderhalf jaar ruzie, maar vooral om een einde te maken aan de dictatuur/oorlogskabinet van Wilmes 1.

En een regering is niet verkozen, wordt nooit verkozen, en is geen gevolg van een democratisch proces.

Sire, het werkt zo.

U stelt een formateur aan die dan een paar mensen belt om te vragen of ze mee willen spelen. Wat is daar democratisch aan?

Anoniem zei

Een derde van mensen die ziek geweest zijn met Covid (symptomatisch), hebben een of andere neurologische of psychiatrische aandoening, binnen 6 maanden na bevestigde Covid-diagnose.

Een cijfer dat een stuk hoger ligt dan mensen uit de controlegroep die griep gehad hebben, en een controlegroep die een huidziekte gehad hebben.

Studie van de Universiteit van Oxford;

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.01.16.21249950v1.full.pdf

Onderzochte aandoeningen: Hersenbloeding; Cerebrovasculair accident (beroerte / attaque); Parkinsonisme; Guillain-Barré-syndroom; zenuw- / zenuwwortel- / plexus-aandoeningen; hersenontsteking; dementie; humeur; drugmisbruik; slaaploosheid.

Een aantal van die ziektes worden direct door het immuunsysteem veroorzaakt - het immuunsysteem dat het zenuwstelsel aanvalt, of zijn nauw met het immuunsysteem verbonden.

Afgezien van een statistische studie geeft het niet veel inzicht in noch de pathologie, noch de fysiologie van Covid-19 maar aangezien het vaccin een mRNA is, dat de eigen gezonde cellen infiltreert met DNA van het virus, zou het vaccin mogelijk de fysiologie en pathologie van Covid kunnen simuleren, hetgeen op haar beurt tot de neurologische en psychiatrische aandoeningen leiden.

Caviaat;

De studie probeert een onderscheid te maken tussen eerste diagnose van de aandoening pre- of post-corona, of een tweede diagnose post-corona, na hersteld te zijn van een eerste diagnose pre-corona, maar de studie slaagt er niet in de duidelijk beeld te scheppen.

Wat dit betekent;

Scenario 1. Ofwel zijn mensen met de pre-corona neurologische comorbiteiten gevoeliger voor Covid besmetting
Scenario 2. Ofwel vertoont de groep met pre-corona neorologische comorbiteiten ernstigere symptomen na besmetting
Seconario 2. Ofwel veroorzaakt Covid de neorologische aandoeningen, meer dan gewone griep dit doet.

Er moet ergens een gemene deler zijn waarom Covid zwaar huishoudt op het zenuwstelsel.

Wat de oorzaak neurologische en psychiatrische aandoeningen betreft; naast genetisch en infectie, mag levenswijze en dieet niet onderschat worden.

Het zou iets simpels kunnen zijn als 'angst', en angst is aangeleerd, net zoals het gebrek aan beweging omwille van de lockdown.

In ieder geval; de studie is nog niet volledig, maar belangrijk genoeg om het in het achterhoofd te houden totdat nieuw onderzoek beschikbaar wordt.

Los hiervan;

Pschychiaters en neurologen de wereld rond zoeken naar oorzaken en oplossingen in dopamine, en sertoninesyntheseroutes maar feit blijft, dat onlangs gepostuleerd werd dat veranderingen van zowel de dopamine- als serotoninesyntheseroutes een rol zouden kunnen spelen bij COVID-19-pathofysiologie.

De mogelijke betrokkenheid van deze neurotransmitters wordt gesuggereerd door een belangrijk verband - gebaseerd op overeenkomsten met betrekking tot co-expressie van genen, co-regulatie en functie - tussen Angiotensin I Converting Enzyme 2 (ACE2, dat onze besmetbaarheid voor SARS-CoV-2 codeert) en Dopa Decarboxylase (DDC, het coderen van het enzym dat de biosynthese van dopamine, serotonine en histamine katalyseert). Hetgeen reeds bewezen is voor parkinsonisme.

Of simpel gezegd; lage dopamine leidt tot lage immuniteit voor SARS-CoV-2.

Eenzaam thuis stilzitten is het laatste dat de dopamineproductie stimuleert, en daarmee het heel immuunsysteem.

Maar opnieuw; levenswijze en dieet zijn maar 1 factor in het correct functioneren van het immuunsysteem, en het ontwikkelen van een neurologische aandoening.

Anoniem zei

Up-to-date:
De lokale kranten "Südkurier" en "Schwäbische Zeitung" blokletteren dat "de specialisten zeggen dat deze doden met absolute zekerheid niet aan de vaccinatie gestorven zijn".

De rest van de artikels is daneerst te betalen.
Wie de "specialisten" zijn, blijft in de dikke mist hangen.
Nog meer:
Naar duits recht bestaat in deze gevallen natuurlijk een "Verdacht auf nicht-natürliche Todesursache" (in hoc casu:: de vaccinatie) en moet direct de politie en verder dan de "Staatsanwaltschaft" (Onderzoeksrechter/Procureur) verwittigd worden; het lijk is dan voorlopig beslagnaamd en wordt dan tet gerechtelijke obductie vrijgegeven.
Forget it:
Zojuist werd op mijn telefonische navraag geantwoord, dat er geen obducties plaatsvonden; en dat het "Gesundheitsamt" (dat overigens ook de vaccinaties uitvoert) alle lijken als supernormaal aanzag en de voor crematie noodzakelijke "tweede lijkschouwing" na "inzicht in de papierakten" als "normaal" afstempelde en alle lijken verbrand werden.
Het "corpus delicti" is daarmee onherroepelijk weg- er zijn geen onaangename getuigen meer.
Dezelfde Truc als in Bergamo voor 11 maanden.
Daarmee is men nu helemaal in de ergste tijden van het Derde Rijk en het nazisme beland.
Destijds waren alle vermoorde geestelijk en lichamelijk gehandicapten aan "mazelen" gestorven, en nu iedereen die na de vaccinatie sterft, aan corona.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------