BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 4 april 2020

BREAKING: De Wit-Russische president waarschuwt dat de wereldwijde elites de COVID-19-crisis gebruiken om de wereldorde te hervormen


De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko heeft zijn bezorgdheid geuit over hoe machtige naties en globalistische elistes de pandemie van het coronavirus kunnen misgebruiken om de wereld in hun eigen voordeel te hervormen.

'Ik heb ooit eens de vraag gesteld: Is deze pandemie, dit coronavirus, een door de mens veroorzaakt fenomeen? Ik weet het antwoord nog niet, maar ik heb mijn vermoedens. Gebruiken politici en anderen deze situatie voor hun eigen doeleinden? Jij en ik kennen allebei het antwoord op die vraag. Je ziet al hoe het vandaag de dag wordt gebruikt... Vind je niet dat de machtige krachten van de wereld, de wereld zouden willen herscheppen, zonder een 'oorlog', maar wél door deze zogenaamde 'corona-psychose' of 'info-demic'? Veel mensen vragen zich af: Wat zal er gebeuren na de pandemie?' Dit zei Loekasjenko, sprekend tegen Mir TV in een interview vrijdag.

'Wat gaat er met ons gebeuren? Andere landen zullen het overleven. Rusland heeft olie en gas die de wereld, inclusief China, nodig heeft. China is een enorme, krachtige economie. Amerika heeft de [dollar] drukpers - ze hebben $ 2 biljoen geïnvesteerd en zijn van plan $ 2 biljoen meer uit te geven. Mijn vriend [secretaris-generaal van de VN] Antonio Guterres, een oprechte man, heeft voorgesteld om tien procent van het wereldwijde BNP te drukken. Maar, wie zal deze 20 biljoen dollar ontvangen? Waar komt dit geld terecht? Zal het niet zo zijn dat de rijken rijker worden, terwijl de armen armer worden? Ik denk dat het zo zal gaan.'

En vergis je dus inderdaad niet! De zogenaamde 'corona-crisis' is geen medische crisis, maar wél een economische 'oorlog' die gericht is op het maximaal toebrengen van economische schade. Sommige land zullen deze strijd niet overleven met alle gevolgen van dien voor de bevolking. 

8 opmerkingen:

Anoniem zei

1/6 --- Introit

China heeft zeker de ambitie om als de wereldmacht bij uitstek de rol van de V.S. over te nemen. Als sinds de Dot Com Bubble en Bust in 2001 is het westen aan het wankelen, en kan haar positie als wereldmacht niet langer handhaven.

Het zou kunnen dat China de beslissing genomen heeft nu te handelen om “the endgame” te starten en de concurrentie - Europa en de V.S. - uit te schakelen. Het virus kan opzettelijk losgelaten zijn om dit te bereiken – indien zo, zeker in samenwerking met de westerse financiële elites zoals Gates, Buffet, Soros, en anderen. Trouwens op DAVOS (eind januari) is Corona heel uitbundig besproken.

Je moet even stilstaan bij het feit dat elk land dezelfde maatregelen genomen heeft, in dezelfde volgorde, om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Identiek. Heel vreemd. Ieder land heeft wel op een andere datum beslist deze maatregelen in te voeren, maar het process is identiek voor elk land.

Dit is zeker een gecoördineerde operatie, maar ze komt niet van de Wereldgezondheidsorganisatie. Die spreken over andere dingen. De VN is oorverdovend stil.

Anoniem zei

2/6 --- China zoals gezegd.

China IS al sinds lang een existentieel gevaar voor het Westen. Ze hebben het leger, het geld, de invloed, de industrie, de grondstoffen, de aantallen. Ze kopen de staatschuld van de V.S., en van Europa. Als ze daarmee ophouden is het Westen failliet. Technologisch zijn ze op verschillende gebieden vooruit op het Westen. Ze zijn de grootste economie ter wereld, en hebben tot nu toe geduldig toegekeken hoe de V.S. hen sancties opgelegd heeft en voor alle vuil uitgemaakt heeft en toegelaten dat de V.S. de eerste viool speelt. Terwijl ze grote stukken van Afrika en oost-europese industrieën opkopen, enz.

De geografische oorsprong van het virus zelf is het bio-wapen laboratorium in Wuhan of op zijn allerminst Wuhan. En dat ligt toevallig in China. Of het opzettelijk op de bevolking losgelaten hebben is een andere zaak.

Maar in ieder geval, als je een biologisch wapen over de hele wereld wil verspreiden, is Wuhan de beste plaats op aarde dit te verwezenlijken. Wuhan is een kruispunt binnen China. Heel strategisch gelegen. Van hieruit maak je gebruik van maximale verspreiding als nergens anders op aarde.

Anoniem zei

3/6 --- Propaganda

De propagandamachine rond corona heeft alle kenmerken van Chinese communistische partijpropaganda.

a/ Liedjes zingen. In tijden van Corona lijkt men de hele tijd liedjes te zingen. Luister maar eens naar de radio. De mensen bellen het station op, klinken totaal gedeprimeerd, maar indien de DJ dit of dat verzoekje wil spelen, kunnen ze meezingen, en is alles weer OK. Typisch communistische propaganda.

b/ Vlaggen zwaaien. Of tenminste witte lakens buiten hangen.

c/ Mascottes. De teddyberen op de vensterbank.

Dit is allemaal om de helden van de zorg te bedanken en aan te moedigen in hun heldhafitge daden. Te vegelijken met de communistische propaganda posters met een landsvrouw op een tractor - een favoriet thema van Stalin. Dit brengt ons direct naar

d/ New Man / New Woman - de helden : harde discipline, geen impulsen, zelf-opofering voor het algemeen goed of het hogere doel. Je dood-werken, en dergelijke meer. Eten is een bonus. Rust optioneel. Vakantie verboden.

e/ Klasse Strijd - zeer zware boetes en straffen voor iedereen die kritiek levert, of niet handelt en spreekt zoals dat vanwege het regime vereist is. Vrije meningsuiting is OK, zolang je het partijprogramma afratelt; “was je handen, druk geen handen, blijf in je kot, houd 1.5 meter afstand, en nies in je zakdoek”. En als je dat doet “red je levens”, als je het niet doet, dood je mensen.

f/ Nieuwe maatschappij. Goede propaganda is goed voor de moraal in harde tijden, vandaar het VTM programma "Blijf In U Kot", of QMusic radio met eindeloze goede propaganda, die de helden van de zorg de hemel in prijzen, of over mensen die liedjes zingen om zwakken een hart onder de riem te steken. Of deze krantenkop die ik van de webstek van VRT geplukt heb "5 tv-tips in tijden van lockdown light: van het verslavende "La casa de papel" tot het onwaarschijnlijke "Tiger king" - en andere bullshit.” --- en andere bullschit voor holle hersenpannen.

g/ Militaire metaforen: de strijd tegen Corona, and in Engelstalige landen; “healthworkers on the frontline of the fight against corona”.

h/ Internationalisme - niet te verwarren met globalisme.

i/ Anti-intellectueel. Het gebrek aan goede wetenschap in de corona crisis is meer dan genoeg besproken op dit blog in de voorbije weken. Stalin dacht ook dat de slogan veel beter is dan een doctoraatsthesis, zoals de "blijf in uw kot" slogan.

j/ En je kiest landen die tegen elkaar uitspeelt. Zoals Italië; Duitsland hoog prijzen, maar Frankrijk uitmaken voor een gebrek aan hulp.

k/ Persoonscultus

l/ Anti-religieus. Hier moet ik niet over uitweiden.

Dus we herkennen vele kenmerken van communistische propaganda in de corona propaganda

Anoniem zei

4/6 --- Chinese invloed op Westerse Media

Is China in staat de Westerse media te dicteren hoe ze over de crisis rapporteren?

JA !! EN OF !!

https://www.theguardian.com/news/2018/dec/07/china-plan-for-global-media-dominance-propaganda-xi-jinping

Inside China's audacious global propaganda campaign

Beijing is buying up media outlets and training scores of foreign journalists to ‘tell China’s story well’ – as part of a worldwide propaganda campaign of astonishing scope and ambition.

Een de lesbische kus in Star Wars is uit de film geknipt om de film in China te kunnen vertonen. Hollywood heeft de flikkers verraden, voor hopen Remnibi. Indien een Amerikaanse voetbalspeler uit de NFL kritiek wil uiten op vermeende schendingen van mensenrechten in China, zal die zich onmiddellijk moeten verontschuldigen, als hij zijn miljoenen salaris wil behouden.

Anoniem zei

Dus een volmondige “JA”. China dicteert wat er in kranten, nieuws, films, magazines te lezen en te zien is, en wat jij al dan niet op Twitter mag schrijven – en dat is alleen nog maar in het Westen.



5/6 --- Het Doel

De financiële elites in het westen hadden graag de westerse maatschappij omgevormd naar het Chinese model, omdat de welvaartsmaatschappij te duur geworden is, en loonkosten te hoog zijn.

Dezelfde elites hebben veel financiële belangen in China. Dus vinden ze het zo erg niet indien Europa en de V.S. kaport gemaakt worden. Na de strijd zullen ze voorkeursbehandeling krijgen in China, omdat ze de wereld aan China geschonken hebben. Ze kunnen wel wat geld verliezen in het Westen, indien hun kapitaal in China veilig is.

Laat maar een paar luchtvaartmaatschappijen failliet gaan. Ze zullen er wel een paar in China oprichten. Heel handig indien China de autoriteit wordt die de licenties uitdeelt, zoals het dicteren wie transatlantisch mag vliegen – hetgeen voorlopig het perogatief van de V.S. is. Om maar een voorbeeld te geven.

Het doel van de communistische / corona propaganda is om geweldadige emoties en reacties uit te lokken tegen de vijanden van het regime. bv. probeer eens dichter dan 1.5m bij iemand te staan. Hij is in staat je simpelweg neer te boksen. Deze agressie vandaag is iets totaal nieuws in onze maatschapij.

Verder dienen de corona maatregelen om de wil van de westerse bevolking te breken, om ze tot goede burgers om te vormen. Zoals de Chinezen goede burgers zijn; geen vragen stellen, gewoon doen zoals je opgedragen wordt. De Corona lockdown is een trainingskamp voor een dergelijke maatschappij.

Je weet wel van TV hoe de Chinezen wonen; in woontorens, omgeven door krottenwijken. Vergeet je pensioen, je 13de maand, je gezondheidszorg, je OCMW, je 32 uren week. Maak er maar een 72-urenweek van. Van 9 tot 9, 6 dagen per week. Dat is België over een paar jaar. En staat het u niet aan, hoepel maar op.

Anoniem zei

6/6 --- Het Belgisch Partijbureau Wilmès

Voorlopig heeft België heeft een oorlogskabinet; Wilmés 2.

Wie denkt dat op 4 mei dit oorlogskabinet gaat verklaren dat de strijd tegen corona gewonnen is? En de maatregelen opgeheven kunnen worden? Iemand? Inderdaad, niemand.

Elke onnozelaar die van wel denkt, begrijpt niet dat die lui nooit zullen beslissen het oorlogskabinet op te heffen. Toch niet om de formatiegesprekken tot vorming van een democratische regering te heropvatten. Misschien wel nadat ze het Politburo opgericht hebben.

Of misschien 1 mei. Dag van de arbeid. Dat zou mooi zijn. De dag van de Corona bevrijding.

België wordt nu al geregereerd door iets dat op een communistisch politbureau lijkt. En dat is goed zo. Dat gaat zo blijven.

Maak je maar gewoon aan de coronamaatregelen, want ze zijn het nieuwe ‘normaal’.

En het spaargeld op je rekening is evenmin veilig. Verwacht je aan hyperinflatie, om de mensen alles af te pakken.


BESLUIT
De Corona Crisis / Propaganda is de communistische revolutie voor het Westen. Te ververgelijken met de Chinese Culterele Revolutie van Mao. Lees dat indien je niet weet wat het is, want het staat je te wachten. De gelijkenissen tussen de Culturele Revolutie en wat er zich momenteel in het Westen afspeelt is frappant.

Het dodental ten gevolge van deze communistische revolutie zal afgrijselijk zijn. Hongersnood is een gevaar, hyperinflatie is een bijkomende factor. Vooral landen met zeer zware staatsschuld; België, Italië, Spanje, (Portugal is al ontvolkt), Griekenland zullen hun bevolking uitgedund zien.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Interessante analyse.

Het is duidelijk, dat de internationale elite bepaalde plannen heeft. Alleen, Europa is China niet. Chinese remedies zullen hier niet echt een lang leven beschoren zijn.

Ik denk, dat men inderdaad iets van plan was. Echter, de wereldwijde paniek heeft een kettingreactie op gang gebracht die uit de hand gelopen is.

Volgens mij was dit niet de bedoeling en de globalisten zijn nu dan ook ook zelf in paniek.

Het zou niet de eerste keer zijn, dat ze weer net het tegenovergestelde bereiken van wat ze wilden.

De gesloten grenzen zijn in dit geval veelzeggend.

Anoniem zei

Een dubbeltje kan vreemd rollen en er zijn verschillende dubbeltjes aan jet rollen. Er is structurele schade aan de goud markt. Zo ook de olie markt. Hoe zich dat gaat uitspelen zullen we zien. Wat Corona betreft; de 'gewenste' of 'gevreesde' aantallen laten op zich wachten. De repercussies van de draconische aantallen. De reactie van de bevolking. De wereld zal er over een jaar hoe dan ook anders uitzien.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------