BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 9 januari 2021

De 'Deep State' is zo in paniek - want Trump heeft ondanks alles de verkiezingen gewonnen - dat ze uit het moeras komt gekropen en zichzelf verraadt:

Al deze platformen proberen Donald Trump het zwijgen op te leggen






















Het is overduidelijk, dat de Deep State met communistisch China heeft samengewerkt om daar de corona-paniek te ontketenen

Waarom schopt Nancy Pelosi zo wild om zich héén? De 'democraten' hebben samengewerkt met communistisch China om de corona-paniek op te starten.

Waarschijnlijk hebben we inderdaad te maken met een genetisch gemanipuleerd corona-virus, dat zeker in het begin méér slachtoffers gemaakt heeft dan bij een natuurlijk corona-virus. De Chinezen hebben de inwoners van Wuhan in hun eigen huizen opgesloten en uitgehongerd.

Dan sloeg de paniek over naar Europa; Italië of all places! Alle 'democratisch'-gedomineerde Navo-landen hebben vervolgens aan het verspreiden van de paniek meegewerkt. De politiek, maar zeker ook de collaborerende media, met de virologen als nuttige idioten.

Vervolgens sloeg de paniek over naar de VS. Door de lockdowns te organiseren, was het de bedoeling om de bevolking in armoede te storten. Werkloze Amerikanen zouden tégen Donald Trump stemmen.

Maar, wat gebeurt er? Trump wint de verkiezingen. Dan wordt 's nachts het back-up-plan uitgerold. De verkiezingsresultaten worden gewoon digitaal vervalst - vanuit Italië en via Duitsland - zoals de geruchten nu zeggen.

Vervolgens weigeren alle lagere en hogere rechtbanken in de VS om de vermeende verkiezingsfraude te onderzoeken, want de 'Doos van Pandora' mag niet worden opengemaakt.

De 'democraten' laten zelfs het Capitool bestormen - want de politie zet de hekkens open - om de zitting in het parlement te verstoren waar het bewijs voor de verkiezingsfraude besproken zou worden en ook nog deels is besproken. In het geroezemoes van de dag is het bewijs natuurlijk allemaal in de doofpot verdwenen.

En nog is het niet genoeg en moet Trump met behulp van het 25e amendement worden afgezet. Pelosi die al in oktober met het 25e amendement aan het leuren was en eigenlijk een coup pleegde.

Alle mediaplatformen - die deel uit maken van de Deep State - bannen vervolgens Trump. Hij moet monddood gemaakt worden. Maar ook het Chinese TIK TOK bant Trump!!! En hier zijn we weer bij China!

Het bewijs voor de verkiezingsfraude en de oorsprong van het genetisch gemanipuleerde corona-virus mag niet bekend worden gemaakt! De Deep State is dit keer gewoon te vér (moeten) gaan dankzij Trump en de ontwaakte bevolking. De bewijzen liggen her en der zomaar voor het oprapen!

Dus, waarom is 'men' in paniek?

DONALD TRUMP HEEFT ONDANKS ALLES DE VERKIEZINGEN GEWONNEN EN DE BEVOLKING WEET DAT!!!

Een regime kan zich niet handhaven als het niet gesteund wordt door een significante meerderheid van de bevolking. Dit geldt ook voor het Belgische minderheidsregime dat zijn handen méér dan verbrand heeft aan de corona-crisis!

Maar, dat krijg je wanneer je met vuur speelt!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------